2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hadı bakalım. gun asırı calısmaya devam

Bence yarın ateş yükselecek ve yumurtlayacaksın o yüzden bugün çalışma yap kuzum

Bende bugün gördüm pozitifi ov. testinde üstelik daha 10. gün bende erken yumurtluyorum bu ay

dun calışma oldu bugun de olmalı mı sencebebeğim

hmm daha ıyı anladım sımdı cnm

kızlar bu akşam iftara bende pizza yapıyorum ayy yemesem kesin bi yerim şişecek valla...öle canım çekti ki

cnm bunlar da doğru tabi de bnm teyze kızı 38-40 kilo boyu1.50 filandr günde 1elma domates salata yer süt ve acik cay içerdi yani dogrudüzgün bişi yemezdi adetleri de cok azıcık azıcık olurmus dediğine göre hamile üstelik bayılıp öğrenmiş hamileliğini:)

kızlarrr dr saracoğlu düşük yapanlara havuc suyu içsinler dedi abartmadan tabi

canım ov. testinde pozitifi gördükten sonraki 24 36 saat içinde çatlama olur ama sen işini şansa bırakma adet bitimi gün aşırı ilişkiye gir

Gün aşırı pek olamıyo bizde eşim epey yorgun geliyo ben de ısrar etmiyorum üşengecin çocuğu olmaz sözü tam bize göre sanırım:'(

Gün aşırı pek olamıyo bizde eşim epey yorgun geliyo ben de ısrar etmiyorum üşengecin çocuğu olmaz sözü tam bize göre sanırım:'(

o zaman en fazla 3 gün ara verin ama 3 günde bir yapın bari bacım o kadar üşenmeyin 10 15 dk lık bi olay sonuçta
hem bebek işi tamamlanınca uzuuuuun bi dinlenme dönemine girersiniz artık

kızlaarr ben de yarın tatile gidiyorum 21.günüm bugun ama yumurtalama hak getire daha yeni koyulaşmaya başladı testteki çizgi. ama sevinmiyo degilim yazlıkta olcaz daha güzel degerlendirirz hele de bayrama ohh :) bu ay oluruna bırakıp eylül ayında kontrole gidcem ben de

Ohhhh mis hem tatil hem bebiş çalışması

Sonu da bebek olur inş canım benim

o zaman en fazla 3 gün ara verin ama 3 günde bir yapın bari bacım o kadar üşenmeyin 10 15 dk lık bi olay sonuçta
hem bebek işi tamamlanınca uzuuuuun bi dinlenme dönemine girersiniz artık

Ben üşenmiyorumda eşim yorgun olunca üstelemiyorum eşleri biraz sıkıştırmak gerek sanırım bu konuda.. Bakalım bu ay nolcak

Kızlar benim bugün kasıklarım ve belim ağrıyordu ama belirti gibi anlaşılmasın diye söylememiştim size eve bir geldim ki uzayan akıntım geldi benim. Bu ay uzayan akıntım daha yeni geliyor çok heyecanlandım çok mutlu oldum.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…