- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
Sonu bebek olsun da varsın bekleyesin kuzum ama yumurtlama olduktan sonra luteal faz yaklaşık 12 14 gün falan süreceğinden sen 2 hafta sonra adet olursun bana göre
Hakkaten canım yaa sen geç ben erken.... Bu yumoşlar kafasına göre takılıyor valla
Az evvel koltuktan kalkarken kasığıma kramp girdi dün akşamda olmuştu bu da bi belirti yumoş olduğuna demek ki
Bence yarın ateş yükselecek ve yumurtlayacaksın o yüzden bugün çalışma yap kuzum
Bende bugün gördüm pozitifi ov. testinde üstelik daha 10. gün bende erken yumurtluyorum bu ay
dun calışma oldu bugun de olmalı mı sencebebeğim
Yumurtlama olmadan önceki gün ateş hafifçe düşebilir (düşmeyedebilir ) ama yumurtlama günü ateş artar canım
Aslında çatladığında ısının düşük olması lazım çünkü ateşin artmasına sebep olan şey yumurta tüpe atıldıktan sonra kalan sarı cisimdir bu sarı cisim progesteron salgılamaya başlar ve dolayısıyla ateş yükselmeye başlar
Sen akıntına dikkat et ve gün aşırı ilişkiye gir ateşin yükseldiğinde yumurtlama oluyor demektir ve o günü kaçırma
Hamile aday adayı canım arkadaşlarım aşağıdakilere dikkat etmeliymişiz öyleyse napıyomuşuz stres yapmıyomuşuz, kocişleri sarıp sarmalıyomuşuuuz
Çiftler, hamile kalma süresinin ne kadar uzun süreceğini bilmedikleri ve bu belirsizlik kontrol altında olmadığı için stres yaşıyor. İşlenmemiş doğal gıdalar tüketmeliler, fast food tarzı beslenmeden, sigara ve alkolden uzak durmaları gerekiyor. Aşırı şişmanlık ya da zayıflık da doğurganlığı olumsuz etkiliyor. Stres de çok önemli bir etken. Çiftler arasındaki ilişkinin sağlıklı olması da doğurganlığı etkilemektedir.
kızlar bu akşam iftara bende pizza yapıyorumayy yemesem kesin bi yerim şişecek valla...öle canım çekti ki
ben de sahura yapcam
haftalık liste yapalım bari,hepimiz aynı yemekleri yapalım kocişlere her gün
Canım o çizgiyi gördükten sonra silikleşincede devam et bırakma bir kaç gün.
canım ov. testinde pozitifi gördükten sonraki 24 36 saat içinde çatlama olur ama sen işini şansa bırakma adet bitimi gün aşırı ilişkiye gir
Gün aşırı pek olamıyo bizde eşim epey yorgun geliyo ben de ısrar etmiyorum üşengecin çocuğu olmaz sözü tam bize göre sanırım:'(
begeni nsl yapılıyo bilmiyorm da ABCDEFCD bunu begendi
wowww süper bn severek yapıyorum mesleği canımsayımız az diye beklemiyordum burda rehber öğretmeni
kızlar bu akşam iftara bende pizza yapıyorumayy yemesem kesin bi yerim şişecek valla...öle canım çekti ki
kızlaarr ben de yarın tatile gidiyorum 21.günüm bugun ama yumurtalama hak getire daha yeni koyulaşmaya başladı testteki çizgi. ama sevinmiyo degilim yazlıkta olcaz daha güzel degerlendirirz hele de bayrama ohh :) bu ay oluruna bırakıp eylül ayında kontrole gidcem ben de
o zaman en fazla 3 gün ara verin ama 3 günde bir yapın bari bacım o kadar üşenmeyin 10 15 dk lık bi olay sonuçta
hem bebek işi tamamlanınca uzuuuuun bi dinlenme dönemine girersiniz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?