- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
bu ay cogu kısının yumurtlaması duzensıız olmus anlasılan ya erken ya gec. aman olsundaramazan ve sıcaklar etkılı oldu sanırım
Evet canım benim bu ay gelmemişti gelmiyor diye üzülmüştüm daha bugün geldi. Şimdi iyice inanıyorum regldan hemen önce hamiş kalanlara. Bizde bu akşam çalışma yapacağız. Yarın yapamayacağız ama yazlığa gidiyoruz babamlar olacak yarın yapmasak sadece bu geçece yapsak tutarmıki?
Mogamiiiiii duy beni bu akıntı geldikten ne kadar zaman sonra çatlıyordu bu yumurta?????
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Evet canım benim bu ay gelmemişti gelmiyor diye üzülmüştüm daha bugün geldi. Şimdi iyice inanıyorum regldan hemen önce hamiş kalanlara. Bizde bu akşam çalışma yapacağız. Yarın yapamayacağız ama yazlığa gidiyoruz babamlar olacak yarın yapmasak sadece bu geçece yapsak tutarmıki?
Mogamiiiiii duy beni bu akıntı geldikten ne kadar zaman sonra çatlıyordu bu yumurta?????
Kızlar benim bugün kasıklarım ve belim ağrıyordu ama belirti gibi anlaşılmasın diye söylememiştim size eve bir geldim ki uzayan akıntım geldi benim. Bu ay uzayan akıntım daha yeni geliyor çok heyecanlandım çok mutlu oldum.
Cevap verecek kimse yok mu? Doktor MOGAMİİİİ yardimci olur musun
Arkadaşlar mantar ilaci kullanıyorum korunmadan ilişki tehlikeli olurmu?
canım ben mayıs ayında idrar yolu enf geçirdim kullandığım antibiyotik vajinal mantar yaptı kadın doğuma gittim suya karıştırarak içilen ilaç ve merhem verdi ve bebeği ertele korun dedi çünkü düşük sebebiymiş. biz mayıs haziranda korunduk ben 3-4 defa elma sirkeli su yaptım yıkadım çok iyi geldi mikrobu öldürdü kremi kullanmadım hemen geçti bidaha olmadı şükür geçmişolsun balım
Kızlar benim bugün kasıklarım ve belim ağrıyordu ama belirti gibi anlaşılmasın diye söylememiştim size eve bir geldim ki uzayan akıntım geldi benim. Bu ay uzayan akıntım daha yeni geliyor çok heyecanlandım çok mutlu oldum.
Ohhhh mis hem tatil hem bebiş çalışması
Sonu da bebek olur inş canım benim
canım ben mayıs ayında idrar yolu enf geçirdim kullandığım antibiyotik vajinal mantar yaptı kadın doğuma gittim suya karıştırarak içilen ilaç ve merhem verdi ve bebeği ertele korun dedi çünkü düşük sebebiymiş. biz mayıs haziranda korunduk ben 3-4 defa elma sirkeli su yaptım yıkadım çok iyi geldi mikrobu öldürdü kremi kullanmadım hemen geçti bidaha olmadı şükür geçmişolsun balım
Innsallah canim.ayni donemlerr denk geldi bak haberler toptan gelir umarim
Tesekkur ederim canim.doktor korunursun demedi:-(
zor canım inşalla önümüzdeki ayy son bulacak bu söyleyişler
Hım hadı bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz dur kımseyı heyecanlandırma :) sımdı sana sabahta olmaz ama bence şimdi yapsanda çıkar sabahı beklemene gerek yok :)
Hayırlısı olsun tatlim hakkımızda ınş tez kavuşuruz bebislere idrar sonucunu yaz yapınca silik bile olsa yetiyormus haberin olsun:)))
Değerlendir bence canım fırsatını kaçırma hamile değilsen eğer :)
Afrodit o neyin çift çizgisi?Sen hemen bir idrar yap gerçi güven olmuyor idrar testlerine ama sen yap.
bence sen hamişsin test yap bugün de yap sabah da yap yap yap yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?