2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bu ay cogu kısının yumurtlaması duzensıız olmus anlasılan ya erken ya gec. aman olsunda ramazan ve sıcaklar etkılı oldu sanırım

bu ay cogu kısının yumurtlaması duzensıız olmus anlasılan ya erken ya gec. aman olsunda ramazan ve sıcaklar etkılı oldu sanırım

Evet canım benim bu ay gelmemişti gelmiyor diye üzülmüştüm daha bugün geldi. Şimdi iyice inanıyorum regldan hemen önce hamiş kalanlara. Bizde bu akşam çalışma yapacağız. Yarın yapamayacağız ama yazlığa gidiyoruz babamlar olacak yarın yapmasak sadece bu geçece yapsak tutarmıki?

Mogamiiiiii duy beni bu akıntı geldikten ne kadar zaman sonra çatlıyordu bu yumurta?????

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

bende senle aynı durumdayım. yumurtlamıcam galıba dıye stres olurken bugun cıft cızgıyı yakalamdım. dun calısmıstık bugun pas gecces yarın calısacagız cumartesı sabah yolda olcaz. sonra da bızım calısmalar yalan olcak anne baba yanında bırz zor gıbı.

Valla ff deki tablolara göre konuşursam akıntı geldiği gün ilişkiden hamile kalanlar çok fazla ama genel bilgiye göre ya yumoş günü yada yumurtlamadan 1 yada 2 gün önce gelebiliyor sen bugünü değerlendir canım

Kendimden örnek verirsemde dün yumoş akıntım geldi bugün ov. testim pozitif ve ateşim yükseldi bugünde çalışacağım bende

bende de geldi canım o batlar aynı bizim neyin belirtisi sevinsem mi ki :26:

Arkadaşlar mantar ilaci kullanıyorum korunmadan ilişki tehlikeli olurmu?

canım ben mayıs ayında idrar yolu enf geçirdim kullandığım antibiyotik vajinal mantar yaptı kadın doğuma gittim suya karıştırarak içilen ilaç ve merhem verdi ve bebeği ertele korun dedi çünkü düşük sebebiymiş. biz mayıs haziranda korunduk ben 3-4 defa elma sirkeli su yaptım yıkadım çok iyi geldi mikrobu öldürdü kremi kullanmadım hemen geçti bidaha olmadı şükür geçmişolsun balım

KıZlar bu konuda bir hatamı yazıcam belki bu yaşadıklarımın sebebi bilmiyorm Haziran'ın ortasında hasta oldum şirket doktoruna hamilellik tehlikem olablr dedim düşük antibiyotik verdi antibiyotik bende mantar yaptı şirkette arkadaşlar hamile olablrsn dedi ben test yaptım çıkmadı flucon içtim sonra bir hafta sonra tekrar içtim şimdide bu durumdayım pişmanım ama hemen hamile kalırım die düşünmedim

O yüzden içme arkadşam hamileyim hala kaşınıyor orası

Bende pamuğa sirke döktüm birazda su arada siliyorm orayı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kacinci gunun canim gec mi oldu ikinci mi acaba senin valla ayni donemlere denk geldik.mogami sen ben olursa hepberaber veririz guzel haberleri ☺ bu aksam iyi callissin herkes oleyy

Tesekkur ederim canim.doktor korunursun demedi:-(

Son düzenleme:
Innsallah canim.ayni donemlerr denk geldi bak haberler toptan gelir umarim

Hakketen yahu

sen ben sweetamber, kaygılı hepimizin bugüne denk geldi yumoşu.... Ben çalışmamı yaptım yarını boş geçeceğim... Yalnız öyle bir kasık ağrım var ki hem kasık hem altkarın bölgem sancıyo sanırsam benimki bu akşam çatladı

12-13 gün sonra hepimiz güzel haberler veririz umarım

Son düzenleme:

canım valla misafirleri atlattım şimdi o kadar yorgunum ki anlatamam bi de garip bi rahatlık var üzerimde hiç heyecan yok neyse eşim de ölüyo meraktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…