Canım ben yukarı yazdım oku ve dikkatli ol
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar benim bugün kasıklarım ve belim ağrıyordu ama belirti gibi anlaşılmasın diye söylememiştim size eve bir geldim ki uzayan akıntım geldi benim. Bu ay uzayan akıntım daha yeni geliyor çok heyecanlandım çok mutlu oldum.
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Kizlar maşallah ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar..Esim askere gidicekti aranizda bilenler var bebeğimizin sansina öğretmen askerlik cikti çok mutluyum sizlerle paylasayim dedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar maşallah ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar..Esim askere gidicekti aranizda bilenler var bebeğimizin sansina öğretmen askerlik cikti çok mutluyum sizlerle paylasayim dedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla öyle yorgunum ki yumurtlama ise de zaten çatlamamıştır yarın yaparım eşim uyudu zati:)
nasıl olsa yumurtanın 24 saati var bir gün sonrasıda aynı işi görür :)
Hayırlı olsun güzelim cok sevindimm :) darısı bizlerin başına inşallah
Canim senin durumun biraz farkli olmuş sen ilaç tedavini olmadan hamile kalmissin benim ilaclarim iki günlüktü zaten bugün bitti doktor kesin geçer dedi ne bileyim yine de kafam karisti
Canim ben bugun akinti yakalamistim öğlen ama biraz once calisma oldu banyodayken bi akinti geldi elime 10 cm uzayan cinsten bu yumos akintisi di mi sperm olamaz bakalim testbbugun silikti yarin koyulasmasi lazim artik bu akintinin ustune. Neyse ki calisma oldu
Canim ben bugun akinti yakalamistim öğlen ama biraz once calisma oldu banyodayken bi akinti geldi elime 10 cm uzayan cinsten bu yumos akintisi di mi sperm olamaz bakalim testbbugun silikti yarin koyulasmasi lazim artik bu akintinin ustune. Neyse ki calisma oldu
neden sperm olamaz deddıgını anlayamadım canım. bence spermdır o.
eşinin içinde kalan menisi canım o yumurtlama akıntısı değildir. benim ilişkinin ertesi günü bile wc de eşimin sıvısı gelir kaç kere içimden
canım valla misafirleri atlattım şimdi o kadar yorgunum ki anlatamam bi de garip bi rahatlık var üzerimde hiç heyecan yok neyse eşim de ölüyo meraktan :)
kızlarrrrr doktordan geldim yumurtalıklarıma baktı güzel dedi keseyi görmek içn erken kan tahlılı yapalım deger artmısmı dedi 11.30 da alcaz sonucları doktorum cok güler yüzlü ve iyi bi kadın iinşallah sonuclarım güzel cıkar dua edin bana kızlar
Ne güzel canım Allah'ın izniyle sonuçlarında çok iyi gelecek canım neyseki erken alacakmıssın sonuçlarıNe güzel benimde adetim dün bitti çalışmalara başladık inşallah benimde bu ay olur eşim çok istiyor dün ilişkiden sonra dediği biz söz üzerine hem canım sıkıldı hemde ne kadar çok istediğini anladım
insallah canım :) kuzum daha cok yenisin hiç sıkma canını kesin cok geçmeden olacaktır banada sanki 1 sene olmucak gbi gelıyodu Allahım nasıp edıyo işte zamanını O biliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?