2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım ben yukarı yazdım oku ve dikkatli ol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim senin durumun biraz farkli olmuş sen ilaç tedavini olmadan hamile kalmissin benim ilaclarim iki günlüktü zaten bugün bitti doktor kesin geçer dedi ne bileyim yine de kafam karisti

e canım ne güzel işte yumuşlar geliyo demek değerlendir :)

Kizlar maşallah ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar..Esim askere gidicekti aranizda bilenler var bebeğimizin sansina öğretmen askerlik cikti çok mutluyum sizlerle paylasayim dedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Gözünaydın tatlım Allah gönlüne göre vermiş

Çok sevindim kuzum rahat eder benim eşimde öğretmen askerdi ve rahat etmişti

Tez zamanda gidip gelsin inş

Hayırlı olsun güzelim cok sevindimm :) darısı bizlerin başına inşallah

Canim senin durumun biraz farkli olmuş sen ilaç tedavini olmadan hamile kalmissin benim ilaclarim iki günlüktü zaten bugün bitti doktor kesin geçer dedi ne bileyim yine de kafam karisti

Gulbike ben de senin gibi hamilelik dusundugum ay mantar oldum doktor tek gunde icilen hap verdi hem bana hem esime bi de 3 gun arayla kullanilacak 2 fitil verdi ve ben adetten hemen sonra kullandim yumurtlama donemim de degildi ama doktor korun dedi internette ilacpedia.com dan da arasitirmistim uzerinden 1 adet gecene kadar korunun diyordu biz de korunduk sonraki ay hamile kaldim ama o da dustu malesef belli olmuyor yani ama tedbirli olmakta fayda var canim :)

Canim ben bugun akinti yakalamistim öğlen ama biraz once calisma oldu banyodayken bi akinti geldi elime 10 cm uzayan cinsten bu yumos akintisi di mi sperm olamaz bakalim testbbugun silikti yarin koyulasmasi lazim artik bu akintinin ustune. Neyse ki calisma oldu

neden sperm olamaz deddıgını anlayamadım canım. bence spermdır o.

eşinin içinde kalan menisi canım o yumurtlama akıntısı değildir. benim ilişkinin ertesi günü bile wc de eşimin sıvısı gelir kaç kere içimden

eşinin içinde kalan menisi canım o yumurtlama akıntısı değildir. benim ilişkinin ertesi günü bile wc de eşimin sıvısı gelir kaç kere içimden

Dur bakayim test gosterecek artik :)) evet geliyo bazen benden de hemen kalktiigmda ama ertesi gün geldigi olmadi hiç :)

gunaydın kızlarrr ates tablomm; yarında 36,5 ın ustunde olursa 23-24. gun yums olusmus olcak. bu sebeple bu aksamda calısmam lazım
gec yada erken yumoslayan kızlar hanı sızın ates tablonuz bakım

kızlarrrrr doktordan geldim yumurtalıklarıma baktı güzel dedi keseyi görmek içn erken kan tahlılı yapalım deger artmısmı dedi 11.30 da alcaz sonucları doktorum cok güler yüzlü ve iyi bi kadın iinşallah sonuclarım güzel cıkar dua edin bana kızlar

canım valla misafirleri atlattım şimdi o kadar yorgunum ki anlatamam bi de garip bi rahatlık var üzerimde hiç heyecan yok neyse eşim de ölüyo meraktan :)

:) Atlatmışsın rahatlamışındır dinlen canım hayırlı sonuclarla gel ama

Ne güzel canım Allah'ın izniyle sonuçlarında çok iyi gelecek canım neyseki erken alacakmıssın sonuçları Ne güzel benimde adetim dün bitti çalışmalara başladık inşallah benimde bu ay olur eşim çok istiyor dün ilişkiden sonra dediği biz söz üzerine hem canım sıkıldı hemde ne kadar çok istediğini anladım

insallah canım :) kuzum daha cok yenisin hiç sıkma canını kesin cok geçmeden olacaktır banada sanki 1 sene olmucak gbi gelıyodu Allahım nasıp edıyo işte zamanını O biliyo

insallah canım :) kuzum daha cok yenisin hiç sıkma canını kesin cok geçmeden olacaktır banada sanki 1 sene olmucak gbi gelıyodu Allahım nasıp edıyo işte zamanını O biliyo

İnşallah canım evet tatlım korunmasız ıkıncı ayımız olacak daha evet tatlım zamanı var bende hayırlısını dıleyıp beklıyorum sağ salım sağlıklı olsunda canım bekleriz bu ay calısmalara devam

günaydın kızlar ben geldim testimi yaptım veee hamileyimmmm ama o kadar sakinim anlamadım kendimi elim ayağım buz gibi ne düşüneceğimi sasırdım sanki o test benm değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…