2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Eki Görüntüle 1201035 günaydın kızlar ben geldim testimi yaptım veee hamileyimmmm ama o kadar sakinim anlamadım kendimi elim ayağım buz gibi ne düşüneceğimi sasırdım sanki o test benm değil

Ayyy çok sevındım canım hayırlı olsun canım benım sag salım kucagına almayı nasıp etsın hadı hemen hastahaneye kan ver bak bugun cuma kos kos durma

gidicem de nasıl gidicem heyecandan elim ayağım koyverdi

Sakin ol diyeceğim ama olamazsın biliyorum canım dur heyecanını yasa bır rahatla hazırlan hemen git canım merakla bekliyorum ve daha sonra taktikleri istiyorum tatlım

Eki Görüntüle 1201035 günaydın kızlar ben geldim testimi yaptım veee hamileyimmmm ama o kadar sakinim anlamadım kendimi elim ayağım buz gibi ne düşüneceğimi sasırdım sanki o test benm değil

aman Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu ne güzel haber cok cok cok sevndim bende senin gibi hissetmştim hatta testın bozuk oldugunu falan tebrikler canım

Burda sizler adına çok sevindim ama bizi bırakıp gitmek yok tamam mı

canım baya da koyu cıkmıs benim bu kadar koyu değildi şekerim adet günüm benımde bugun sonucları beklerken 1 tane daha mı yapsam acaba

yok yawrum burayı bıkaramayız biz bebişlerimizin teyzelerisinz bizde teyze olcaz dahaaa

Ihhh tamam şimdi rahatladım ben sizlere çok alıştım çünkü güzelim Evet çok şükür teyze olduk sizleride teyze yapmak için elimden geleni yapıyorum kuzum inşallah olacaksınız Bebişlere bin maşallah Allh korusun

durmak yok yola dewam

AFRODİT hemen kadın doguma gıt saglık ocagnda ugrasma hadı hayırlısı bakalım

durmak yok yola dewam

AFRODİT hemen kadın doguma gıt saglık ocagnda ugrasma hadı hayırlısı bakalım

Aynen canım durmak yok
Bencede AFRODİT araya bayram giriyor hemen dr gitmelisin randevu al ve hemen test yaptır hadı guzel anne hadi

bende de geldi canım o batlar aynı bizim neyin belirtisi sevinsem mi ki :26:

Kacinci gunun canim gec mi oldu ikinci mi acaba senin valla ayni donemlere denk geldik.mogami sen ben olursa hepberaber veririz guzel haberleri ☺ bu aksam iyi callissin herkes oleyy

e canım ne güzel işte yumuşlar geliyo demek değerlendir :)

Maalesef kızlar değerlendiremedik hem tatile gidicez bavul hazırladım hem kendimi hazıradım. Ojeler, istenmeyen tüyler vs hemde eşimle ilgili başka bir sebepten. Kısmet değilmiş. Bugünde yazlığa gidiyoruz babamlar var üst katta kalıcaz mümkün değil yapamayız aşağı gürültü gider. Çok üzgünüm.

Afrodit biliyordum canım hamiş insan hemen belli ediyor kendini. Tebrik ediyorum canım darısı başımıza adet olmadığımız her gün bizim de bir şansımız var demek oluyor bu gerçi benim yanağımda ve alnımda sivilce attı adet geliyor.

Son düzenleme:
Ayy ne güzel canım hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inş hangi testi kullandın tatlım bat neydi bende heyecanlandım

günaydın kızlar nasılsınız ? Pek giremiyorum hamilelik zor geçiyo bulantılar istifralar beni benden ediyo göbüşüm çıkmıştı ne güzel olanıda gitti her neyse ankarada ailemin yanındaydım eşim 5 gün ancak izin verdi gel gel diye tutturdu gurbetteyiz bana bakacak kimse yok annem çalışıyo kayınvalidemin umurunda değilim zaten eşim yalnız kalamıyorum diyo napıcam ben böyle yataktan kalkamıyorum bişy yiyemiyorum yesemde afedersniz çıkıyo zor durumdayım bi akıl fikir verin

Günaydın canım iyiyim çok sukur gecmıs olsun canım ınsallah en kısa surede topararsın belkı bu rahatsızlısıgın uzun surecek sende hamılelıgın suresınce orda kalamazsın belkı bu surede esınde yanında olmak ıstıyor sana destek olur ben esımın yanında olurdum canım

canım inşallah ama serum serum serumm ancak o rahatlatıyo biraz ne yazıkki eşimde yanımda değil yoksa bakardı 1 ay boyunca nöbeti var ben tek kalmak zorundayım işte bu beni mahvediyo doktor yolculuk yapma sana bakılması lazım dedi fakat eşim gel diye tutturdu geldm ama ne fayda yarından sonra hep nöbetci

Hım annen kardesın yanında gelıp kalamıyormu canım annem calısıyor demıssın ama ızın alsalar belkı sende o sırada toparlarsın nıye bu kadar agır gecıyor canım ya ALlah acıl sıfalar versın ınsallah en kısa zamanda toparlarsın

Annem yillik izindeydi Allah razi olsun geldibakti baskada izin yok ablam var ne yazikki onunda cocuklari var falan filan anlicaan kaldim boyle canim annemle ablamin hamileligide boyle geçmiş

Annem yillik izindeydi Allah razi olsun geldibakti baskada izin yok ablam var ne yazikki onunda cocuklari var falan filan anlicaan kaldim boyle canim annemle ablamin hamileligide boyle geçmiş

Hadi ya canım olmadı bakıcı tutacaksın kendını toparlayana kadar sabahtan gelır evı toparlar senle ılgılenır yemek yapar aksamda gıder ama esınınde nöbeti başlıyormuş karısık canım karar vermesı zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…