Hadi ya canım olmadı bakıcı tutacaksın kendını toparlayana kadar sabahtan gelır evı toparlar senle ılgılenır yemek yapar aksamda gıder ama esınınde nöbeti başlıyormuş karısık canım karar vermesı zor
Eki Görüntüle 1201035 günaydın kızlar ben geldim testimi yaptım veee hamileyimmmmama o kadar sakinim anlamadım kendimi elim ayağım buz gibi ne düşüneceğimi sasırdım sanki o test benm değil
Aynen öyle canim çok zor vallaaileden uzak olmak çok zormus
maalesef kızlar değerlendiremedik hem tatile gidicez bavul hazırladım hem kendimi hazıradım. Ojeler, istenmeyen tüyler vs hemde eşimle ilgili başka bir sebepten. Kısmet değilmiş. Bugünde yazlığa gidiyoruz babamlar var üst katta kalıcaz mümkün değil yapamayız aşağı gürültü gider. çok üzgünüm.
Afrodit biliyordum canım hamiş insan hemen belli ediyor kendini. Tebrik ediyorum canım darısı başımıza adet olmadığımız her gün bizim de bir şansımız var demek oluyor bu gerçi benim yanağımda ve alnımda sivilce attı adet geliyor.
Eki Görüntüle 1201035 günaydın kızlar ben geldim testimi yaptım veee hamileyimmmmama o kadar sakinim anlamadım kendimi elim ayağım buz gibi ne düşüneceğimi sasırdım sanki o test benm değil
günaydın kızlar nasılsınız ? Pek giremiyorum hamilelik zor geçiyobulantılar istifralar beni benden ediyo göbüşüm çıkmıştı ne güzel olanıda gitti her neyse ankarada ailemin yanındaydım eşim 5 gün ancak izin verdi gel gel diye tutturdu gurbetteyiz bana bakacak kimse yok annem çalışıyo kayınvalidemin umurunda değilim zaten eşim yalnız kalamıyorum diyo napıcam ben böyle yataktan kalkamıyorum bişy yiyemiyorum yesemde afedersniz çıkıyo zor durumdayım bi akıl fikir verin
günaydın fıstıklar nasılsınız
günaydın kızlar nasılsınız ? Pek giremiyorum hamilelik zor geçiyobulantılar istifralar beni benden ediyo göbüşüm çıkmıştı ne güzel olanıda gitti her neyse ankarada ailemin yanındaydım eşim 5 gün ancak izin verdi gel gel diye tutturdu gurbetteyiz bana bakacak kimse yok annem çalışıyo kayınvalidemin umurunda değilim zaten eşim yalnız kalamıyorum diyo napıcam ben böyle yataktan kalkamıyorum bişy yiyemiyorum yesemde afedersniz çıkıyo zor durumdayım bi akıl fikir verin
günaydın öncelikle allahtan sağlık diliyorum sana . Eşin akşamlarıgelip sna bakabilecek mi annen yemek yapar sen dinlenirsin bu şekilde senin kesinlikle dinlenmen çok yavaş hareketler yapman lazım bu durumda eğer yolculukzarar verecekse eşinde akşamları bakamayacaksa gitme derim ben. Ama yolculuk sarsmıyorsa eşinin morali sana iyi gelirse tabi git yani bebişin sağlığı çok önemli şu an iyi karar vermen lazım
ay canım ya çok geçmiş olsunrabbim acil şifalar versin
iyiyiz sen nasılsın eşin döndü mü nasıl durumlar ?
aminn canım benim Allah razı olsunKimileri ne güzel hamileliğini güzel geçirir bizde böyle çekiyoruz
mogamicimmm ben sana demiştim demiii beni deyap beni deee :)
canım ya eşine söylesen kayınvaliden gelip baksa senin kendine çok dikkat etmen lazım
Canim ben bugun akinti yakalamistim öğlen ama biraz once calisma oldu banyodayken bi akinti geldi elime 10 cm uzayan cinsten bu yumos akintisi di mi sperm olamaz bakalim testbbugun silikti yarin koyulasmasi lazim artik bu akintinin ustune. Neyse ki calisma oldu
kızlarrrrr doktordan geldim yumurtalıklarıma baktı güzel dedi keseyi görmek içn erken kan tahlılı yapalım deger artmısmı dedi 11.30 da alcaz sonucları doktorum cok güler yüzlü ve iyi bi kadın iinşallah sonuclarım güzel cıkar dua edin bana kızlar
canım inşallah ama serum serum serumm ancak o rahatlatıyo biraz ne yazıkki eşimde yanımda değil yoksa bakardı 1 ay boyunca nöbeti var ben tek kalmak zorundayım işte bu beni mahvediyo doktor yolculuk yapma sana bakılması lazım dedi fakat eşim gel diye tutturdu geldm ama ne fayda yarından sonra hep nöbetci
Allah razı olsun canım sağol ne yazıkki çok anlattım halimide gördü ama işte anlamamak için ısrar ediyo arada kaldım artık biraz önce konuştuk ağlıyorum diye bağırdı kapattı gönderecem seni dedi elimde değil ağlamamak
canım benim çok mutlu oldum gözümüz aydın sağlıkla kucağında gör evladını inşallah bayram öncesi bunu öğrenmen ise ayrı bir güzel arkadaşım
nasıl bir mutluluktur tahmin edebiliyorum. darısı bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma olsun. senin bat ne zamandı canım
maşallah maşallah hamişim inşallah değerlerinde güzel gelir
Öncelikle arkadaşım allah yardımcın olsun tez zamanda bu günlerini geride bıraksın. Bazı gebelerde zor oluyor ilk birkaç ay
eşin seni anlaması gerek o halin ile neyine çağırıyor seni bence konuş geldiğinde kendine bakamayacağından bebeğe bir şey olursa allah korusun
çok üzüleceğinizi anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?