2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aynen öyle canim çok zor valla aileden uzak olmak çok zormus

Eki Görüntüle 1201035 günaydın kızlar ben geldim testimi yaptım veee hamileyimmmm ama o kadar sakinim anlamadım kendimi elim ayağım buz gibi ne düşüneceğimi sasırdım sanki o test benm değil

İŞTE BU İŞTE BU BEEE BAYRAM HABERİ BU BAYRAM ŞEKERİ SEVİNCİ BU CANIM TEBRİK EDERİM ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN İNANMIYORUM HAMİŞSİN MAŞALLAH MAŞALLAHHH SANA SAĞLIKLI BİR BEBİŞ VERSİN O KADAR TEMİZLİK YAPTIN Bİ DE NEYSE SON AĞIR TEMİZLİKLERİNMİŞ TÜYLERİM DİKEN DİKEN ŞU AN

günaydın kızlar ben bu ay ovu testi yapıyorum am hiç bi şey anladım adetin 4, günü başladım teste hep silik çizgiydi 13. gün biraz belirginleşti ama dün yine silinmeye başladı sizce 13. günmü yumurtladım yoksa teste devam mı edeyim

şimdiden iyi tatiller diliyorum yapamadıysanız yapamadınız sanki dün kesin olacaktı öyle düşünmek yok belki oldu nerden biliyorsun ya da zamanı değildi dün sen ilişkini yaşa gerisi gelecekkkk şu topic arkadaşına güven Bende dün ilişkiyaşadım bugün baktım kilo vermişim tam ideal kiloma azimle giderken hamile kalsam mı hala içimde bi değişik hisler

günaydın öncelikle allahtan sağlık diliyorum sana . Eşin akşamlarıgelip sna bakabilecek mi annen yemek yapar sen dinlenirsin bu şekilde senin kesinlikle dinlenmen çok yavaş hareketler yapman lazım bu durumda eğer yolculukzarar verecekse eşinde akşamları bakamayacaksa gitme derim ben. Ama yolculuk sarsmıyorsa eşinin morali sana iyi gelirse tabi git yani bebişin sağlığı çok önemli şu an iyi karar vermen lazım

ay canım ya çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin

Allah razı olsun canım sağolasın ne yazıkki dün güç bela geldim eşimin yanına yataktan kalkamıyorum kalkınca soluğu banyoda alıyorum annem çok iyi ilgileniyodu ne yazıkki eşim 1 ay boyunca izinsiz nöbetci akşam gidip sabah gelecek sabah gidip akşamın bi yarısı gelecek bana bakacak vakti olmucak çok zor bişey sürekli ağlıyorum bide çok zormuş

canım ya eşine söylesen kayınvaliden gelip baksa senin kendine çok dikkat etmen lazım

kayınvalidem bi çok şeyi mana ediyo gelmemek için amaç bakmamak lazım değil zaten öylesinin bakımıda canım . Düşüp kalacam bi yerde ayağa kalkınca tansiyonum gidiyo

yumoş akıntısıdır o canım benimde akıntı geldiği gün silikti ertesi gün poz. oldu test iyi yapmışsın çalışmakla

Eki Görüntüle 1201035 günaydın kızlar ben geldim testimi yaptım veee hamileyimmmm ama o kadar sakinim anlamadım kendimi elim ayağım buz gibi ne düşüneceğimi sasırdım sanki o test benm değil

canım benim çok mutlu oldum gözümüz aydın sağlıkla kucağında gör evladını inşallah bayram öncesi bunu öğrenmen ise ayrı bir güzel arkadaşım
nasıl bir mutluluktur tahmin edebiliyorum. darısı bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma olsun. senin bat ne zamandı canım

maşallah maşallah hamişim inşallah değerlerinde güzel gelir

Öncelikle arkadaşım allah yardımcın olsun tez zamanda bu günlerini geride bıraksın. Bazı gebelerde zor oluyor ilk birkaç ay
eşin seni anlaması gerek o halin ile neyine çağırıyor seni bence konuş geldiğinde kendine bakamayacağından bebeğe bir şey olursa allah korusun
çok üzüleceğinizi anlat

Kızlar bat 28 ben kanda versem çıkar mi sonuç doğru bugün düğünler besliyor bizim ondan önce olsun istiyorum

Allah razı olsun canım sağol ne yazıkki çok anlattım halimide gördü ama işte anlamamak için ısrar ediyo arada kaldım artık biraz önce konuştuk ağlıyorum diye bağırdı kapattı gönderecem seni dedi elimde değil ağlamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…