neden sperm olamaz deddıgını anlayamadım canım. bence spermdır o.
kayınvalidem bi çok şeyi mana ediyo gelmemek için amaç bakmamak lazım değil zaten öylesinin bakımıda canım . Düşüp kalacam bi yerde ayağa kalkınca tansiyonum gidiyo
günaydın kızlar ben bu ay ovu testi yapıyorum am hiç bi şey anladım adetin 4, günü başladım teste hep silik çizgiydi 13. gün biraz belirginleşti ama dün yine silinmeye başladı sizce 13. günmü yumurtladım yoksa teste devam mı edeyimEki Görüntüle 1201051
aminn canım benim Allah razı olsunKimileri ne güzel hamileliğini güzel geçirir bizde böyle çekiyoruz
anladım canım eşinle konuş allah korusun bebişe bişey olsa bu durumda tek kalman doğru değil annenin yanında kalsan kendini toparlayana kadar
şikayet etmeyın hamıllelıkten yaw bız o belırtılerı yasamak ıcın neler cekıyoruz rabbım sana mucızenı yolladı keyfnı cıkar cnm benım elbet gecıcek bulantıların sevınmen lazım cnm hamılelıgın guzel gıdıyor bulantı olaması saglıklı gebelık dıye bılıyorum
Eki Görüntüle 1201035 günaydın kızlar ben geldim testimi yaptım veee hamileyimmmmama o kadar sakinim anlamadım kendimi elim ayağım buz gibi ne düşüneceğimi sasırdım sanki o test benm değil
Allah razı olsun canım sağol ne yazıkki çok anlattım halimide gördü ama işte anlamamak için ısrar ediyo arada kaldım artık biraz önce konuştuk ağlıyorum diye bağırdı kapattı gönderecem seni dedi elimde değil ağlamamak
eşin gerçekten şaşırmış diyecek söz bulamıyorum kaç yaşındasınız eşinle arkadaşım
senin hormonlar tavanda herşeye ağlarsın sen bu dönemde en ufak şeylere kaldıki bu konuda ağlaman normal halini anlatıyorsun anlamıyor
git arkadaşım o zaman senin halini görsünde anlasın daha iyi eşin ne deyim gitmesen daha büyük sorunlara gebesiniz gibi görünüyor
şu mübarek günde eşine rabbim akıl fikir merhamet versin
teste devam kuzum
kaygılı naber tatlım nasılsın
elisa dr gittin mi canım
ben 25 yaşındayım eşimde 24 bünye olarak çok zayıfım kilo aldığıma seviniyodumki hastaneden çıkamaz oldumamin canım sağolasın aileden uzak olmak yalnız olmak çok çok zormuş bunu şuanda daha iyi anladım
acaba yumurtlamıycammı? :44: çünkü benim döngüm 27 günde bir
Gittim canım dün gastrit çıktı ilaç kullanmaya başladım çok şükür bugun rahatım şişliğim iniyor gibi yavaş yavaş sen naptın nasılsın canım
tamam canım çok teşekkürlerbebeğim yumurtlama değişebiliyo ben 2 ay önce 16. gün geçen ay 13. gün bu ay 10. gün oldu... sen pozitifi görene kadar devam et teste
çok geçmiş olsun arkadaşım peki kullandığın ilaçlar bebek çalışmalarını ertelemene neden oluyormu
bende iyiyim tatile giriyoruz bayram ile şükür çok ihtiyacım vardı iyi olacak
Gözünaydın tatlım Allah gönlüne göre vermiş
Çok sevindim kuzum rahat eder benim eşimde öğretmen askerdi ve rahat etmişti
Tez zamanda gidip gelsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?