Eki Görüntüle 1201035 günaydın kızlar ben geldim testimi yaptım veee hamileyimmmmama o kadar sakinim anlamadım kendimi elim ayağım buz gibi ne düşüneceğimi sasırdım sanki o test benm değil
Canım dr söyledim her an hamilelik olabilir diye bu ilaçları yazıyorum başka yazmıyorum dedi 1 hafta kullanacagım sonra kullanmayacagım canım evet tatıle benımde cok ıhtıyacım vardı bız normalde cumartesı gunlerı calısıyoruz ama yarın calısmayabılırdık calısın dıyorlar bıraz canım sıkıldı daha kesınlesmedı ama ınsallah calısmayız
eşinin sana destek olması gerek ama erkekler malesef çocuğu kucağına alana kadar babalık hissiyatları olmuyor pek
eşim bana bunu doğumdan sonra itiraf etmişti o yüzden eşin senin hassasiyetini anlamıyor
bende gurbetteyim oğluma hamile iken kimsem yoktu yanımda allahtan benim senin gibi bulantılarım yoktu
ama mutfagım bana çok fena kokardı 3 ayın bitsin bir nebze rahatlayacaksın inşallah çoğu kadında 4 ayla tamamen bunlar geride kalıyor
Allah razı olsun canım sağolasınne yazıkki dün güç bela geldim eşimin yanına yataktan kalkamıyorum kalkınca soluğu banyoda alıyorum annem çok iyi ilgileniyodu ne yazıkki eşim 1 ay boyunca izinsiz nöbetci akşam gidip sabah gelecek sabah gidip akşamın bi yarısı gelecek bana bakacak vakti olmucak çok zor bişey sürekli ağlıyorum bide çok zormuş
iyi kısa süreli bir ilaçmış gözümüz aydın yediklerinede dikkat etmen gerek arkadaşım
özel sektör böyle malesef, inşallah gelmezsiniz
iyiyim canım esim bayramdan sonra geleceksende durumlar nasıl
Yaa ama ağlama bebeğin üzülür lütfen mutlu olmaya çalış eşin yiyecek ne varsa alsın stok yapsın sende gündüz bol bol ye olmadı sulu yemek yapan düzgün bi yerden düzenli gelsin:2: ama lütfen üzülme az sabret geçecek zor günler az büyümesi lazım bebişin
Bugün bebisin kalp atışlarını dinlicez inş kızlar çok heycanliyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bunlar çok güzel heyacanlar arkadaşım maşallah bebişine sağlıkla kucağına al yavrunu
ben oğluma ilişkin hiçbir özel tarihi unutmuyorum
11/03/2007 öğrendiğim gün
02/04/2007 kalp atışlarını duyduk
19/06/2007 ilk tekmesini hissettim
kaygılı naber tatlım nasılsın
elisa dr gittin mi canım
doktor bebisimin ayina gore çok küçük olduğunu söyledi bu kadar şeye oda dayanamiyo tabi ağlamak içimden geliyor kendime engel olamiyorum canim bakacak kimsen yok tek basinasin aglamasam napacam
tek temennim geçmesiyoksa bu halde durmam çok zor rabbim bana ve benim gibi olanlara yardim etsin insallah
28 bat. bugün öğrenmek istiyorum kanda veya predictörde ne dersiniz.. düğünler çok o ara uğraşamam diye bayramda falan.. arefede de malatyaya gidiyoz
iyiyim canım dün çalışma yaptık dışarkara gitti on dk durdum hemen ne oldu oldu dedim duşArtık kafama göre takılıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar oğlun nasıl
maşallah canım sana..hafızan çok iyi .ben unuttum
sağol canım evet canım dikkat ediyorum hafif besleniyorum dr demedı canım 1 hafta diye ben öyle karar kıldımMalesef özel sektör sıkıntılı canım inşalalh gelmeyız
28 bat. Bugün öğrenmek istiyorum kanda veya predictörde ne dersiniz.. Düğünler çok o ara uğraşamam diye bayramda falan.. Arefede de malatyaya gidiyoz
süper inşallah bu çalışmaların karşılığı bebiş olarak döner tatlım
en güzeli zaten bebek odaklı olmamak kafana göre takıl
ben 13-15-17-21 günü değerlendirdik bakalım hayırlısı
oğluşum iyi kurana gidiyor ablası sübhaneke ve kevseri öğrenmiş kuzum çok mutlu olduk
yavv sen nerdesin kuzum yaa özlettin kendini niye yazmıyon öbür tarafa haaa
kız unutmuyorum öyle şeyleri
eşimle ilk tanıştığım gün 09/05/2002
çıkmaya başlamamız 02/09/2002
ooo daha neler yazarım daaa
hadi bakalım hayırlısı olsun ben dr dedi sandım yaa :))
inşallah gelmezsiniz tatlım
Valla canım varsa belki çıkar ama cıkmazsada üzülme çünkü öğrenen arkadaşlar hep BAt dan önce öğrendi bir yap istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?