2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Eki Görüntüle 1201035 günaydın kızlar ben geldim testimi yaptım veee hamileyimmmm ama o kadar sakinim anlamadım kendimi elim ayağım buz gibi ne düşüneceğimi sasırdım sanki o test benm değil

Hayirli olsun canim Rabbim sağ saglim kucagina almayi nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi kısa süreli bir ilaçmış gözümüz aydın yediklerinede dikkat etmen gerek arkadaşım

özel sektör böyle malesef, inşallah gelmezsiniz

Bugün bebisin kalp atışlarını dinlicez inş kızlar çok heycanliyim :)

Tek temennim geçmesi yoksa bu halde durmam çok zor Rabbim bana ve benim gibi olanlara yardim etsin insallah

Yaa ama ağlama bebeğin üzülür lütfen mutlu olmaya çalış eşin yiyecek ne varsa alsın stok yapsın sende gündüz bol bol ye olmadı sulu yemek yapan düzgün bi yerden düzenli gelsin :2: ama lütfen üzülme az sabret geçecek zor günler az büyümesi lazım bebişin

iyi kısa süreli bir ilaçmış gözümüz aydın yediklerinede dikkat etmen gerek arkadaşım

özel sektör böyle malesef, inşallah gelmezsiniz

Sağol canım evet canım dikkat ediyorum hafif besleniyorum dr demedı canım 1 hafta diye ben öyle karar kıldım malesef özel sektör sıkıntılı canım inşalalh gelmeyız

iyiyim canım esim bayramdan sonra gelecek sende durumlar nasıl

bayramda dinlen sonra bende kafama göre ilişki yaşıyorum adetten sonra iki günde bir olmadı malesef ama çokta sorun değil ben bi gün olsun diye çalışıyorum bi günde olmasın zaten bi kaç ay sonra olsun daha iyi diyorum çok dengesizim çocuğun olma aşamasında

doktor bebisimin ayina gore çok küçük olduğunu söyledi bu kadar şeye oda dayanamiyo tabi ağlamak içimden geliyor kendime engel olamiyorum canim bakacak kimsen yok tek basinasin aglamasam napacam

Bugün bebisin kalp atışlarını dinlicez inş kızlar çok heycanliyim :)

bunlar çok güzel heyacanlar arkadaşım maşallah bebişine sağlıkla kucağına al yavrunu
ben oğluma ilişkin hiçbir özel tarihi unutmuyorum
11/03/2007 öğrendiğim gün
02/04/2007 kalp atışlarını duyduk
19/06/2007 ilk tekmesini hissettim

maşallah canım sana..hafızan çok iyi .ben unuttum

doktor bebisimin ayina gore çok küçük olduğunu söyledi bu kadar şeye oda dayanamiyo tabi ağlamak içimden geliyor kendime engel olamiyorum canim bakacak kimsen yok tek basinasin aglamasam napacam

ağlamak istiyorsan ağla ama yemene dinlenmene dikkat et lütfen eğer bebeğin için mücade etmezsen büyümez allah korusun herşeyi boşver

28 bat. bugün öğrenmek istiyorum kanda veya predictörde ne dersiniz.. düğünler çok o ara uğraşamam diye bayramda falan.. arefede de malatyaya gidiyoz

Bi test yapsan da merakta bir bayram geçirmesem mi vesile de olmak istemiyorum

28 bat. bugün öğrenmek istiyorum kanda veya predictörde ne dersiniz.. düğünler çok o ara uğraşamam diye bayramda falan.. arefede de malatyaya gidiyoz

Valla canım varsa belki çıkar ama cıkmazsada üzülme çünkü öğrenen arkadaşlar hep BAt dan önce öğrendi bir yap istersen

iyiyim canım dün çalışma yaptık dışarkara gitti on dk durdum hemen ne oldu oldu dedim duş Artık kafama göre takılıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar oğlun nasıl

süper inşallah bu çalışmaların karşılığı bebiş olarak döner tatlım
en güzeli zaten bebek odaklı olmamak kafana göre takıl

ben 13-15-17-21 günü değerlendirdik bakalım hayırlısı

oğluşum iyi kurana gidiyor ablası sübhaneke ve kevseri öğrenmiş kuzum çok mutlu olduk

maşallah canım sana..hafızan çok iyi .ben unuttum

yavv sen nerdesin kuzum yaa özlettin kendini niye yazmıyon öbür tarafa haaa
kız unutmuyorum öyle şeyleri
eşimle ilk tanıştığım gün 09/05/2002
çıkmaya başlamamız 02/09/2002
ooo daha neler yazarım daaa

sağol canım evet canım dikkat ediyorum hafif besleniyorum dr demedı canım 1 hafta diye ben öyle karar kıldım Malesef özel sektör sıkıntılı canım inşalalh gelmeyız

hadi bakalım hayırlısı olsun ben dr dedi sandım yaa :))
inşallah gelmezsiniz tatlım

28 bat. Bugün öğrenmek istiyorum kanda veya predictörde ne dersiniz.. Düğünler çok o ara uğraşamam diye bayramda falan.. Arefede de malatyaya gidiyoz

varsa çıkar bence arkadaşım yap derim

Yok canım tamamen beım kararım şimdi haber geldi ve yarın gelmiyoruz yuppi oh be rahatladım

Valla canım varsa belki çıkar ama cıkmazsada üzülme çünkü öğrenen arkadaşlar hep BAt dan önce öğrendi bir yap istersen

doğru canım bende ondan heveslendim .. zamanım da yok memlekette anneme kaynanaya yardım edeyim derken ağır kaldırıyorum en iyisi öğrenmek olmazsa artık önümüzdeki maçlara bakacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…