2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

doğru canım bende ondan heveslendim .. zamanım da yok memlekette anneme kaynanaya yardım edeyim derken ağır kaldırıyorum en iyisi öğrenmek olmazsa artık önümüzdeki maçlara bakacaz

Evet canım hadi merakla bekliyorum bir bayram şekeride sen ver bakalım

ooo tam zamanları hayırlısı olsun oğluşta aferin kardeşine dua eder artık

Slm kızlar ovulasyön testini bu saatte yapsam olur mu nasılsa sahurdan beri bişey yemedim içmëdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yazcam canım..bugün geldim inşalllah..
topiği bulamıyom yalnız:26::26::26::26::26:

Evet canım hadi merakla bekliyorum bir bayram şekeride sen ver bakalım

ayy inş.. derya abla fal var kahve resmini çekip yolluyorsun falına bakıyor orda bana da eşime de çıktı bebek haberi bakalım tabi inanmamak lazım ama umut fakirin ekmeği

Ayy Mogami ben bu ay test yapmayacaktim içime kurt düşürdün siparis de vermemiştim gittim eczaneye dört tanesine 14 lira bayıldım geldim

Ayy Mogami ben bu ay test yapmayacaktim içime kurt düşürdün siparis de vermemiştim gittim eczaneye dört tanesine 14 lira bayıldım geldim

hadi canım yapalım bende yapacağım sonucu paylaşalım ama stres yaptım biraz bari beraber yapalım

Bana bebek gibi gedi canım hayırlısı bakalım

üstümde aynı renk pantolon var yok yok burda var bi iş aynı hisler moraller dönüyo: Bence o küçük bir bebek göbeğiiiii kiloyla şişlikle alakası yok ama tamam umut vermiyorum

Bugün herkes bir anda göbüş belirdiğini ve acilen test yapmam gerektiğini söyledi ama beklicem inş. bu göbüşün içinde minik bir kuzu vardır.

Ay ne kadar güzel ben unuturmuyum acaba sanmam ama yazsammi :) güzel.dileklerin için teşekkürler bi duysaydim

ayy inş.. derya abla fal var kahve resmini çekip yolluyorsun falına bakıyor orda bana da eşime de çıktı bebek haberi bakalım tabi inanmamak lazım ama umut fakirin ekmeği

Tabi canım inanmamak lazım hadi yap bir test bakalım Umut olmadan olmuyor canım

Bacım netten alsaydın ya

Valla bende bu elimdekiler bitsin yapmıcam diyordum ama baktım bu ay erken oldu yumurtlama o yüzden bilmek önemliymiş ben hamile kalamazsam yine alacağım test

Yok canım tamamen beım kararım şimdi haber geldi ve yarın gelmiyoruz yuppi oh be rahatladım

GÖZÜN AYDIN CANIM

Kızlar söyleyin bakalım bebek mi göbek mi?

Eki Görüntüle 1201202
Eki Görüntüle 1201203

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

BENCE BEBİŞE BENZİYOR HADİ BAKALIM NE ZAMAN TEST
ooo tam zamanları hayırlısı olsun oğluşta aferin kardeşine dua eder artık

İSTİYOR KUZUM ZATEN BAKALIM HAYIRLISI
yazcam canım..bugün geldim inşalllah..
topiği bulamıyom yalnız:26::26::26::26::26:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=717736&page=1260&p=36297854&posted=1#post36297854 GEL ÖZLEDİM SENİ

Bacım netten alsaydın ya

Valla bende bu elimdekiler bitsin yapmıcam diyordum ama baktım bu ay erken oldu yumurtlama o yüzden bilmek önemliymiş ben hamile kalamazsam yine alacağım test

Ya yapmak istemiyorum diye almadım ama senin yumurtlama değişikliği kurt düşürdü gittim aldım bugün 13. Gün bugüne kadar gün aşırı çalıştık yani test yapmadım ama bundan sonra yaylada oluruz teste gerek var dedim

Mogami testi şimdi yapsam mi sahurdan beri sıvı alımı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…