Ya yapmak istemiyorum diye almadım ama senin yumurtlama değişikliği kurt düşürdü gittim aldım bugün 13. Gün bugüne kadar gün aşırı çalıştık yani test yapmadım ama bundan sonra yaylada oluruz teste gerek var dedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mogami testi şimdi yapsam mi sahurdan beri sıvı alımı yok
İyi yapmışsın canım ben bu ay 11. gün falan başlıyım diyordum teste ama 9. gün yumoş akıntım gelince benimde içime kurt düştü teste başladım 10. gün gördüm pozitifi ben de çok şaşırdım
Yaylada yap kuzum hem belki yayla havası güzel gelir bi yumoş daha oluşur
kızlar ne güzel bi hamiş haberi daha almışız cok sevindim dün aksam da bi akrabamızın 5 haftalık hamile olduğnu öğrendim akrabalarmda bu ara bikaç tane hamile var artık bnde istiyorummmmmmmmmmmmmm
bisi sorucam kızlar bide dün aksam birliktelik sırasında neden öyle oldu anlamdım ama canım çok acıdı eşimde cok zorlamadı ama o yüzden içeri çok az girerek bosalabildiböyle birleşmelerin faydası olur mu spermler ileri kadar gidebilmiştir dimi çünkü birliktelikten snr sahura kadar uyuyup sahurda kalkıp dus aldım kalktığımda sıvılasıp çıktılar wc de
İnşallah ya önce eşim çok takmıyordü beş ay gecince tirsti dün ibrahim Saraçoğlu çıktı tv ye çocuğu olmayana ne önerdi diyor ya
kuzum o sperm olamaz şundan dolayı sperm 20 dk içinde sıvılaşır su gibi olur o sebepten
Önemli olan vajenin içine boşalması yani sorun olmaz kuzum ama bu kuruluk ve darlık benimde en büyük sıkıntım pööfffffff
tatlım ilk idrarınla yapma ve bu ilk idrar olmasa bile en azından 3- 4 e kadar bekle biraz daha yoğunlaşsın idrarın
ayy cnm aynı ben yaa bende de öyle bi darlık var aslında tam hazır olduğumda oluyo ama yinede cok cnm yansıaslında kuruluk yok ama içeri girmek için uğrasırken kuruyo biras dar olmasa hemen girecek sorun kalmıcak da neyse çok şükür içine oldu sahura kadar 3 saat filanda yattım hiç çıkmadı iyi o zmn
inş bu ay yüzünüz güler canım ama olmazsa bence doktora git onunla devam et bende eylülde doktora gideceğim artık
ağlamak istiyorsan ağla ama yemene dinlenmene dikkat et lütfen eğer bebeğin için mücade etmezsen büyümez allah korusun herşeyi boşver
İyi yapmışsın canım ben bu ay 11. gün falan başlıyım diyordum teste ama 9. gün yumoş akıntım gelince benimde içime kurt düştü teste başladım 10. gün gördüm pozitifi ben de çok şaşırdım
Yaylada yap kuzum hem belki yayla havası güzel gelir bi yumoş daha oluşur
Ben başlarken gittim bi sıkıntı yok dedi bayramdan sonra eşim de gidecek bende yumurtlama takibi yaptırım belki ama doğum izni kafami karıştırıyor ertelesem mi biraz diyorum ama içim içimi yer dayanamam
Kuzum bak görüyorsun hemen olmuyo işte hadi erteledin diyelim sonra yine başladığında hemen olacağının garantisi yok ki bence sen Allaha bırak ne vakit olursa artık
Al benden de o kadar içeri ıslak ama kapı dar olunca sokmak zor oluyoYatmakla iyi yapmışsın canım ama çokta yatma 15 20 dk yatsan yeter gerisi de Allahın işi
mogami yumurtalıklarım ağrıyo biraz adet olacak gibi :26:
cnm bn yatmıcam da eşim elinden gelse yatağa yapıstıracakilişkiden snr yarım saat filan ayaklarımı yukarı kaldırıp bekliyorm snr saat de gec olunca kalkma uyu sahurda duş alırsn deyip bırakmıyo
Bugün herkes bir anda göbüş belirdiğini ve acilen test yapmam gerektiğini söyledi ama beklicem inş. bu göbüşün içinde minik bir kuzu vardır.
Benim ki çok rahat valla üstüne düşeni yapıyor sonra da Allahın işi deyip cool takılmaya devam ediyorSenin eşin bebek olursa artık etrafında deli divane olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?