:)))) öyle olacak gibi cnm zaten evlendiğimizde hiç korunmak istemedi cünkü 6 yıldan snr evlendik bnde hemen ilk aydan oluverirse diye cünkü annem teyzelerm öyle kalmış istemedim 5 ay filan korunduk eşim daha da bekleyemm bu zmna kadr senn istediğin oldu artık biras da bnm istediğim olsn dedi ama şimdi bn ondan daha çok istiyorm
Benimde 6 yıl oldu ama ben 1 yıl korundum zaten kayganlaştırıcı ile nasıl olacaksa bilmiyorum artık
Kuzum inş yakın zamanda eşinde sende alırsınız kucağınıza minnoşunuzu
aynen :) ama inşallah gerek kalmamıştır yaa
bebeğim aynı ağrı bendede var oturduğum yerden kalkınca kasıklarıma sancı giriyo zannımca yumurtladık biz
ayy canım ne güzelsin sen öyle valla hamile birine bakar gibioldumben predictör yapacam birazdan
canım sorun yiyememem zaten yesemde çıkarıyorum =( kafayı yicem en sonunda halim kalmadı çünkü
Kızlar söyleyin bakalım bebek mi göbek mi?
Eki Görüntüle 1201202
Eki Görüntüle 1201203
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Kızlarrrr ben geldim dr dan beta 113 cıktı dr cok güzel haftaya cuma kese için gelin dedi çokçokçok mutlu oldum Allahıma şükür bebişim benimle
Eki Görüntüle 1201035 günaydın kızlar ben geldim testimi yaptım veee hamileyimmmmama o kadar sakinim anlamadım kendimi elim ayağım buz gibi ne düşüneceğimi sasırdım sanki o test benm değil
Kızlarrrr ben geldim dr dan beta 113 cıktı dr cok güzel haftaya cuma kese için gelin dedi çokçokçok mutlu oldum Allahıma şükür bebişim benimle
ayy canım ne güzelsin sen öyle valla hamile birine bakar gibioldumben predictör yapacam birazdan
Çok sevindim canım gözün aydıın inşallah böyle devam edecek
Tsk ederım canım
güzel haberlerini heyecanla bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?