2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benimde 6 yıl oldu ama ben 1 yıl korundum zaten kayganlaştırıcı ile nasıl olacaksa bilmiyorum artık

Kuzum inş yakın zamanda eşinde sende alırsınız kucağınıza minnoşunuzu

Benimde 6 yıl oldu ama ben 1 yıl korundum zaten kayganlaştırıcı ile nasıl olacaksa bilmiyorum artık

Kuzum inş yakın zamanda eşinde sende alırsınız kucağınıza minnoşunuzu

amin cnm inşallah zaten klomen kullanıyorm bu 2.ayım ve de inş sizde dahil isteyen herkes alır kucağına sağlıcakla hayırlısı ile

Hadi kaçtım ben iyi sohbetler hatunlar

bebeğim aynı ağrı bendede var oturduğum yerden kalkınca kasıklarıma sancı giriyo zannımca yumurtladık biz

öyle mi diyorsun ama biz dün ilişki yaşadıkben on dakika yattım yarısından fazlası da dışarıya gitti dikkat etmedim diye kısmet artık ne yapam

Kızlarrrr ben geldim dr dan beta 113 cıktı dr cok güzel haftaya cuma kese için gelin dedi çokçokçok mutlu oldum Allahıma şükür bebişim benimle

Kızlarrrr ben geldim dr dan beta 113 cıktı dr cok güzel haftaya cuma kese için gelin dedi çokçokçok mutlu oldum Allahıma şükür bebişim benimle

Çok sevindim canım gözün aydıın inşallah böyle devam edecek

Eki Görüntüle 1201035 günaydın kızlar ben geldim testimi yaptım veee hamileyimmmm ama o kadar sakinim anlamadım kendimi elim ayağım buz gibi ne düşüneceğimi sasırdım sanki o test benm değil

tatlımmmm, demiştim sana, tebrik ederim hayırlı oolsun çok sevindimm, bata kaç gün vardı ve hangi testi yaptın meraktayımm

ben de predictor early aldım, yarın geliyoooooor...bat ayın 30'u sizce nezaman yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…