2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Naptın canım merakla bekliyoruz sonucu

predictörü eşim bulamamış diğerlerinden tırsıyorum negatifi göremeyeyim diye bilemedim canım meraktayım kan mı versem normal test mi yapsam, tok karna doğru sonuç alır mıyım onu da bilemiyorum

marka olarak hangisini alsam, ya da kan mı yapsam :26:

Canım ben hiç markaya bakmıyorum henuz pozıtıfıde gormedıgım ıcın bırsey dıyemecegım o konuda ama once evde yap bır bence hepsı aynı cıkacaksa hepsınde cıkar dıye dusunuyorum canım

predictörü eşim bulamamış diğerlerinden tırsıyorum negatifi göremeyeyim diye bilemedim canım meraktayım kan mı versem normal test mi yapsam, tok karna doğru sonuç alır mıyım onu da bilemiyorum

aç tok farketmiyor tatlım..bi karar ver ve uygula bence, özellikle geç yumurtlamadığına inanıyorsan yap ve içini kemiren düşünceden kurtull..bata kaç vardı?

Kan ver istersen canım tırsma canım daha adetine var adet olmadıgın sürece umudun var demektir

canım bulamamış eşimpredictörü ve merak içindeyim napsam :26:

Ama daha erkense kandada cıkmayabılır bosuna kan ver önce evde yap bır tane sonra bekle pozıtıfı gorursen gıdersın kana yoksa bayram sonnu bekle adet olmazsan o zaman gıdersın canım

aç tok farketmiyor tatlım..bi karar ver ve uygula bence, özellikle geç yumurtlamadığına inanıyorsan yap ve içini kemiren düşünceden kurtull..bata kaç vardı?

bat 28 :26: ben iki gün önce yaptım bi 3 liralık test boş çıktı da :18:

erken test yokmuş, sorun o değil iğneden çok kaorkarımm

kız korkmaaa anne olacaksın sen hadi bi cesaret batına 2 günden fazla varsa ucuz testlerde çıkmayabilir. ucuz bi test yapıp negatifi görünce acaba erken diye mi çıkmadı kanda mı yaptırsaydım diyeceksen kana git ama sen bilirsin başka eczaneler sorsa ya eşin erken gebelik testi

Ama daha erkense kandada cıkmayabılır bosuna kan ver önce evde yap bır tane sonra bekle pozıtıfı gorursen gıdersın kana yoksa bayram sonnu bekle adet olmazsan o zaman gıdersın canım

doğru canım bi sıradan test aldırayım bakalım

burda erken hiç yokmuş nasıl oluyor anlamadım adıyamandayım sonuçta merkezde kan yapabilirim ya da test ama kana güveniyorum ben daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…