- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
benim predictor de yarın geliyor bat 30 temmuz ne zaman yapsam aceppphadi yap çabuk gell
eşim bulamamış predictörü offff ne yapsam ki
bence normal olandan yap ondada cıkıyor
Kızlarrrr ben geldim dr dan beta 113 cıktı dr cok güzel haftaya cuma kese için gelin dedi çokçokçok mutlu oldum Allahıma şükür bebişim benimle
Naptın canım merakla bekliyoruz sonucu
marka olarak hangisini alsam, ya da kan mı yapsam :26:
marka olarak hangisini alsam, ya da kan mı yapsam :26:
eşim bulamamış predictörü offff ne yapsam ki
güzel haberlerini heyecanla bekliyorummm
predictörü eşim bulamamış diğerlerinden tırsıyorum negatifi göremeyeyim diye bilemedim canım meraktayım kan mı versem normal test mi yapsam, tok karna doğru sonuç alır mıyım onu da bilemiyorum
predictörü eşim bulamamış diğerlerinden tırsıyorum negatifi göremeyeyim diye bilemedim canım meraktayım kan mı versem normal test mi yapsam, tok karna doğru sonuç alır mıyım onu da bilemiyorum
maddiyat sorun değilse kan yap canım, eğer gitmeye üşeniyosan fortel erken gebelik aldırıp yapabilirsin
canım bulamamış eşimpredictörü ve merak içindeyim napsam :26:
aç tok farketmiyor tatlım..bi karar ver ve uygula bence, özellikle geç yumurtlamadığına inanıyorsan yap ve içini kemiren düşünceden kurtull..bata kaç vardı?
erken test yokmuş, sorun o değil iğneden çok kaorkarımm
bat 28 :26: ben iki gün önce yaptım bi 3 liralık test boş çıktı da :18:
Ama daha erkense kandada cıkmayabılır bosuna kan ver önce evde yap bır tane sonra bekle pozıtıfı gorursen gıdersın kana yoksa bayram sonnu bekle adet olmazsan o zaman gıdersın canım
kız korkmaaa anne olacaksın sen hadi bi cesaret batına 2 günden fazla varsa ucuz testlerde çıkmayabilir. ucuz bi test yapıp negatifi görünce acaba erken diye mi çıkmadı kanda mı yaptırsaydım diyeceksen kana git ama sen bilirsin başka eczaneler sorsa ya eşin erken gebelik testi
doğru canım bi sıradan test aldırayım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?