2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

merhaba güzel anne adaylarııı

yarın akşam yola çıkıyoruz ve gideceğimiz yerde ecz. olmayacağından, dün akşam piredictor aldım.

3 temmuz
1 haziran
3 mayıs regl tarihlerim...

en erken bu testi ne zaman yapmalıyım sizce?

28 günde bir olan regl günlerim bebiş çalışmalarına başladığımdan beri şaşmaya başladı... bu ayki BAT'ımı kestiremiyorum :44:

sen yine 28 veya 29 a göre yap bence

sen yine 28 veya 29 a göre yap bence

doğru diyorsun canım,
muhtemel bir gebelik varsa bile erken yapılınca test göstermeyebilir.

birde bende psikolojik galiba ama, alt karın bölgemde ara ara seyirme, baskı ve bazen sağ bazen sol tarafta hafif sızlamalar hissediyorum.
sizde de oluyor mu ?

Bana bebek gibi gedi canım hayırlısı bakalım

üstümde aynı renk pantolon var yok yok burda var bi iş aynı hisler moraller dönüyo: Bence o küçük bir bebek göbeğiiiii kiloyla şişlikle alakası yok ama tamam umut vermiyorum

Bebis o bebis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Göbek kızlar bu göbek bata kaldı son 2.

ayy canım ne güzelsin sen öyle valla hamile birine bakar gibioldum ben predictör yapacam birazdan

Teşekkürlerden bir demet canım. Çok mersi. Güzel bakan güzel görürmüş.

Canım avatarımdaki de benim zaten. Teşekkür ederim güzel görüşlerine hadi inşallah ama göbek bu göbek evlendiğimden beri 9 kilo aldım.

iyiki kilo almışsın çünkü bu kilo sende çok iyi durmuş diğer halin tahminimce fazla zayıfmışş Birde saçların öyle kısa mıydı

Bugün benim doğum günüm şarkımı söyleyelim mi hep beraberrr !!!!!!!!1

koysalar önüme bariyerde çocukta yaparım kariyerdeee Ooo ooo ooooo

iyiki kilo almışsın çünkü bu kilo sende çok iyi durmuş diğer halin tahminimce fazla zayıfmışş Birde saçların öyle kısa mıydı

Kuzum saçlarım evlendiğimde belimdeydi bak beni merak ettiysen burdan bakabilirsin. Evlendikten sonra küt kestirdim bu kadar uzadı işte.

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/616289-lovely35in-ceyizleri-18.html

Bu arada senin bugün doğum günün mü nice mutlu senelere kuzum tabi ki hem kariyer hemde çocuk yapıcaz seneye de birlikte kutlucaz kısmetse.

Son düzenleme:
Bugün benim doğum günüm şarkımı söyleyelim mi hep beraberrr !!!!!!!!1

koysalar önüme bariyerde çocukta yaparım kariyerdeee Ooo ooo ooooo

Canım benim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere Kesinlikle bizde bu istek güç olduktan sonra tüm zorlukları aşarız hem kariyer hemde çocuk yaparız

İNŞALLAHHH BAKTIM ÇOK GÜZEL BİR GELİN GÖRDÜMM VE ÇİFT OLARAK TEMİZ YÜZLER ALLAH MUTLU MESUT ETSİN BİR ÖMÜR VE ARTIK Bİ VERSİN BU ARADA OJELERİN ÜSTÜNDE LOVELY YAZMAYINCA BUNLAR KİMİN DEDİM BENDE EVLENMEDEN ÖNCE KÜT YAPTIM SİMDİ GÖĞSÜME DEK UZANIYOLAR BİR DAHA KESTİRMEM EŞİM BÖYLE SEVİYOR

Canım benim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere Kesinlikle bizde bu istek güç olduktan sonra tüm zorlukları aşarız hem kariyer hemde çocuk yaparız

çok sağol canımmm inşallah yapıcaz destekçilerim burda arkadaşlarımsırdaşlarım moralimmm :13:

Canım benim çok teşekkür ederim/ederiz hatta. Ojelerin üzerinde ismim yazıyor. Bende kestirmeyeceğim bir daha.

Canım benim çok teşekkür ederim/ederiz hatta. Ojelerin üzerinde ismim yazıyor. Bende kestirmeyeceğim bir daha.

Bende baktım canım çok güzelsiniz mutluluğunuz daim olsun tatlım bir ömür boyu mutluluklar dilerim herşeyin çok güzelll

Son düzenleme:
kaygılı doğum gunun kutlu olsunnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Lovely35 bayıldım resımlerıne. ozellıkler gelın sacına ve duru guzellıgıne bayıldım.masaalah nazar degmesın. kası bıryerlerını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…