merhaba güzel anne adaylarııı
yarın akşam yola çıkıyoruz ve gideceğimiz yerde ecz. olmayacağından, dün akşam piredictor aldım.
3 temmuz
1 haziran
3 mayıs regl tarihlerim...
en erken bu testi ne zaman yapmalıyım sizce?
28 günde bir olan regl günlerim bebiş çalışmalarına başladığımdan beri şaşmaya başladı... bu ayki BAT'ımı kestiremiyorum :44:
sen yine 28 veya 29 a göre yap bence
Bana bebek gibi gedi canım hayırlısı bakalım
üstümde aynı renk pantolon var yok yok burda var bi iş aynı hisler moraller dönüyo:Bence o küçük bir bebek göbeğiiiii kiloyla şişlikle alakası yok ama tamam umut vermiyorum
Bebis o bebis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
GÖZÜN AYDIN CANIM
BENCE BEBİŞE BENZİYOR HADİ BAKALIM NE ZAMAN TEST
İSTİYOR KUZUM ZATEN BAKALIM HAYIRLISI
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=717736&page=1260&p=36297854&posted=1#post36297854 GEL ÖZLEDİM SENİ
ayy canım ne güzelsin sen öyle valla hamile birine bakar gibioldumben predictör yapacam birazdan
aaaaaaa kız noldu senin göbüşe bebiş mi şişirdi orayıııilk aydan böyle olabiliyo muymuş bebektir inşşşşşşşş (hayırlısıyla) bu arada çok tatlısın canım aynı avatarın gibi tatlı bi gülüşün var maşallah
göbek kızlar bu göbek bata kaldı son 2.
Teşekkürlerden bir demet canım. çok mersi. Güzel bakan güzel görürmüş.
Canım avatarımdaki de benim zaten. Teşekkür ederim güzel görüşlerine hadi inşallah ama göbek bu göbek evlendiğimden beri 9 kilo aldım.
iyiki kilo almışsın çünkü bu kilo sende çok iyi durmuş diğer halin tahminimce fazla zayıfmışşBirde saçların öyle kısa mıydı
Bugün benim doğum günüm şarkımı söyleyelim mi hep beraberrr !!!!!!!!1
koysalar önüme bariyerde çocukta yaparım kariyerdeeeOoo ooo ooooo
Kuzum saçlarım evlendiğimde belimdeydi bak beni merak ettiysen burdan bakabilirsin. Evlendikten sonra küt kestirdim bu kadar uzadı işte.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/616289-lovely35in-ceyizleri-18.html
Bu arada senin bugün doğum günün mü nice mutlu senelere kuzum tabi ki hem kariyer hemde çocuk yapıcaz seneye de birlikte kutlucaz kısmetse.
Canım benim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelereKesinlikle bizde bu istek güç olduktan sonra tüm zorlukları aşarız hem kariyer hemde çocuk yaparız
İNŞALLAHHH BAKTIM ÇOK GÜZEL BİR GELİN GÖRDÜMM VE ÇİFT OLARAK TEMİZ YÜZLERALLAH MUTLU MESUT ETSİN BİR ÖMÜR VE ARTIK Bİ VERSİN BU ARADA OJELERİN ÜSTÜNDE LOVELY YAZMAYINCA BUNLAR KİMİN DEDİM BENDE EVLENMEDEN ÖNCE KÜT YAPTIM SİMDİ GÖĞSÜME DEK UZANIYOLAR BİR DAHA KESTİRMEM EŞİM BÖYLE SEVİYOR
Canım benim çok teşekkür ederim/ederiz hatta. Ojelerin üzerinde ismim yazıyor.Bende kestirmeyeceğim bir daha.
Eki Görüntüle 1201035 günaydın kızlar ben geldim testimi yaptım veee hamileyimmmmama o kadar sakinim anlamadım kendimi elim ayağım buz gibi ne düşüneceğimi sasırdım sanki o test benm değil
Bende baktımcanım çok güzelsiniz mutluluğunuz daim olsun tatlım bir ömür boyu mutluluklar dilerim herşeyin çok güzelll
Çok teşekkür ederim canım benim. Çok sağol.
Bugün benim doğum günüm şarkımı söyleyelim mi hep beraberrr !!!!!!!!1
koysalar önüme bariyerde çocukta yaparım kariyerdeeeOoo ooo ooooo
kaygılı doğum gunun kutlu olsunnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?