2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

haklısın ama düşünmesemde adet olunca üzüleceğim kesin bir şey pufff ne zor işmiş yaaa. keşke bebekleri gerçekten leylekler getirseymiş.

Ahahahahahahaha yok yahu leylekleri istemem ben

Demek ki altta Not diye geçtiğini z yaziyi ben yanlış anlamışım çünkü orda" alıntı yapıp sonuclarinizida yazmayi ihmal etmeyin diye" geciyordu.
neyse

kuzum alıntı yaptığında bana bildirim olarak geliyo biliyorsun sende onu kastettim

Kızlar gebelikte yerleşme kanaması regliden kaç gün önce görülebilir?

Ahahahahahahaha yok yahu leylekleri istemem ben

bir gün anaokulundayım iki öğrencim konuşuyor. bebekler nasıl olur diye biri leylekte ısrarcı diğeri kaplumbağa yumurtasında o zaman demiştim keşke dediğiniz gibi kolay olsa çocuklar diye gerçekten düşündüğümden daha zormuş. bende leylek getirsin istemem ama şuan aynadan halime baktıkça acaba getirseler miydi demeden geçemiyorum ki.

güzel süprizmiş yaaaa. allah bizede nasip eder böyle hoş süprizler yapmayı inşallah.

yerim onları masum şeyler

Evet cnm öyle dedim sonra geri yanlış hesaplamisim diye yeni tarihi de yazdım belki gormemisindir

Oyy yerim o zıbını o patiği ben:) hayal işte bende Allah nasip edip o günleri görürsem biberon alıcam 3 kişilik akşam yemeği hazırlayıp bebeğimiz için masaya biberonu koyup Rezerve yazıcam ahh hayaller

Dün idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıkınca soluğu hastanede aldım. Kan testine göre 2,5 haftalık hamileymişim. Hala şaşkınım. Hesaplarıma göre hamile olabileceğim bir günde birlikte olmadık. Hatta iki üç ay daha erteleyelim dedik ve tekrar korunmaya başlamıştık ama olan olmuştu. Bugün doktora randevu aldık. Alttan muayene eder mi sizce?:44:

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız benim biraz kafam karıştı yardımınıza ihtiyacım var ben hesaplayacılara göre yumurtlama dönemine girdim 31 temmuz ile 6 agustos araso hamılelık ıhtımalımın oldugu günler görünüyor en en yüksek ihtimalin oldugu gun 4 agustos görunuyor bendede ara ara akıntı gelmeye başladı ve sabah sancı girer gibi oldu geçti dün çalışma olmadı ama ondan önceki gün 2 gün üst üste oldu muhtemelen bugun çalışma olur ama bugun çalısma olursa ve gün aşırı yaparsam en yüksek ihtimal olan 4 agustosu kacıracagım dünde bir yazı okudum her gün ilişki yasamak hamilelik şansını azaltıyor diye nasıl yapayım karar veremedim yada bugunude boş geçip yarın başlayacagım 3 de ara verecegım 4 gün çalışacagız sizce nasıl sağlıklı olur canlar

Ne güzel canım tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin sanırım adetinden önce öğrendin

Normalde Çarşamba günü hasta olmam gerekiyordu fakat tatile gideceğim için adet geciktirici aldım. Ama içim rahat etmedi. Nasıl olsa negatif çıkar diye bir test yapayım dedim ve çizgi silik çıktı. İnşallah ilacın bir zararı olmamıştır. Tanıdığımız bir doktorla görüştük. Sıkıntı olacağını sanmıyorum dedi. Bugün kadın doğuma gidip soracağım. Ama muayeneden korkuyorum açıkcası biraz.

Cnm spermler yasamiyor mu 3 ile 5 inde yapiverin

Hım anladım canım nelere dikkat ettin neler yaptın inşallah olmaz canım dr gidince rahatlarsın keseyi görmek için muhtemelen alttan muayene eder ama sanırım erken belki alttan bakmaz erken oldugu için daha sonra gelmeni söyleyebilir ama korkulacak birey yokmuş herkes öyle diyor yeterki doktorun iyi olsun

Cnm spermler yasamiyor mu 3 ile 5 inde yapiverin

4 nu atlasan olur diyorsn zaten 3 de yapmak daha iyi sankı cunku eger 4 de catlarsa içerde sprem olacak hemen tutar eger 4 de catlamaz gec saatte catlarsada 5 yaptıgımız tutar ayyy ne hesaplar bunlar bööyle yaaaa matematikçi olacagız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…