haklısın ama düşünmesemde adet olunca üzüleceğim kesin bir şey pufff ne zor işmiş yaaa. keşke bebekleri gerçekten leylekler getirseymiş.
Tebrik ederim canım darısı bizlere olur inşallah:):):)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Demek ki altta Not diye geçtiğini z yaziyi ben yanlış anlamışım çünkü orda" alıntı yapıp sonuclarinizida yazmayi ihmal etmeyin diye" geciyordu.
neyse
Ahahahahahahaha yok yahu leylekleri istemem ben
Hastaneden dönerkn bebek magazasına girdim zıbın ve patik aldım hediye paketi yaptırdım eşime dedim sana hediye aldım paketi açtı basta anlamadım sonra hamileyim dedim adam şok yaşadı konuşamadı bir süre 😊😊
güzel süprizmiş yaaaa. allah bizede nasip eder böyle hoş süprizler yapmayı inşallah.
Senin beta hcg ilk kaç çıkmştı cnm
bir gün anaokulundayım iki öğrencim konuşuyor. bebekler nasıl olur diye biri leylekte ısrarcı diğeri kaplumbağa yumurtasında o zaman demiştim keşke dediğiniz gibi kolay olsa çocuklar diye gerçekten düşündüğümden daha zormuş. bende leylek getirsin istemem ama şuan aynadan halime baktıkça acaba getirseler miydi demeden geçemiyorum ki.
Kızlar gebelikte yerleşme kanaması regliden kaç gün önce görülebilir?
canım listeye bi daha bak istersen sen bana batını 6 ağustos dedin bende öyle yazdım umuyorum yanlış okumamışımdır... soruları ise arada kaçırabiliyoruz ama elbet biri cevap yazar
Yazılarına tekrar baktım evet bana 6 sında demişsin batı
Hastaneden dönerkn bebek magazasına girdim zıbın ve patik aldım hediye paketi yaptırdım eşime dedim sana hediye aldım paketi açtı basta anlamadım sonra hamileyim dedim adam şok yaşadı konuşamadı bir süre 😊😊
Dün idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıkınca soluğu hastanede aldım. Kan testine göre 2,5 haftalık hamileymişim. Hala şaşkınım. Hesaplarıma göre hamile olabileceğim bir günde birlikte olmadık. Hatta iki üç ay daha erteleyelim dedik ve tekrar korunmaya başlamıştık ama olan olmuştu.Bugün doktora randevu aldık. Alttan muayene eder mi sizce?:44:
İnşş canımm benimm hala inanamıyorum birazdan elim gelcekk henüZ bişyden haberi yokk çok heyecanlıyım
Kızlar nasılsınız benim biraz kafam karıştı yardımınıza ihtiyacım var ben hesaplayacılara göre yumurtlama dönemine girdim 31 temmuz ile 6 agustos araso hamılelık ıhtımalımın oldugu günler görünüyor en en yüksek ihtimalin oldugu gun 4 agustos görunuyor bendede ara ara akıntı gelmeye başladı ve sabah sancı girer gibi oldu geçti dün çalışma olmadı ama ondan önceki gün 2 gün üst üste oldu muhtemelen bugun çalışma olur ama bugun çalısma olursa ve gün aşırı yaparsam en yüksek ihtimal olan 4 agustosu kacıracagım dünde bir yazı okudum her gün ilişki yasamak hamilelik şansını azaltıyor diye nasıl yapayım karar veremedim yada bugunude boş geçip yarın başlayacagım 3 de ara verecegım 4 gün çalışacagız sizce nasıl sağlıklı olur canlar
Normalde Çarşamba günü hasta olmam gerekiyordu fakat tatile gideceğim için adet geciktirici aldım.Ama içim rahat etmedi. Nasıl olsa negatif çıkar diye bir test yapayım dedim ve çizgi silik çıktı. İnşallah ilacın bir zararı olmamıştır. Tanıdığımız bir doktorla görüştük. Sıkıntı olacağını sanmıyorum dedi. Bugün kadın doğuma gidip soracağım. Ama muayeneden korkuyorum açıkcası biraz.
Cnm spermler yasamiyor mu 3 ile 5 inde yapiverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?