- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Kızlar nasılsınız benim biraz kafam karıştı yardımınıza ihtiyacım var ben hesaplayacılara göre yumurtlama dönemine girdim 31 temmuz ile 6 agustos araso hamılelık ıhtımalımın oldugu günler görünüyor en en yüksek ihtimalin oldugu gun 4 agustos görunuyor bendede ara ara akıntı gelmeye başladı ve sabah sancı girer gibi oldu geçti dün çalışma olmadı ama ondan önceki gün 2 gün üst üste oldu muhtemelen bugun çalışma olur ama bugun çalısma olursa ve gün aşırı yaparsam en yüksek ihtimal olan 4 agustosu kacıracagım dünde bir yazı okudum her gün ilişki yasamak hamilelik şansını azaltıyor diye nasıl yapayım karar veremedim yada bugunude boş geçip yarın başlayacagım 3 de ara verecegım 4 gün çalışacagız sizce nasıl sağlıklı olur canlar
4 nu atlasan olur diyorsn zaten 3 de yapmak daha iyi sankı cunku eger 4 de catlarsa içerde sprem olacak hemen tutar eger 4 de catlamaz gec saatte catlarsada 5 yaptıgımız tutar ayyy ne hesaplar bunlar bööyle yaaaa matematikçi olacagız :)
Ben de hesap kitap yaptım ama sanırım adetim biter bitmez hamile kalmışım. Yani hesap dışı bir günde. Madem akıntın var bence bugun ve yarın mutlaka denemeniz olsun. Sonra dediğin gibi üçünde ara verip 4de tekrar. Gerisi nasip kısmet.
Kızlar sizede oluyor mu böyle hic çocuğumuz olmayacakmış gibi geliyo bana hatta baktık ilerde tedavi olduk yine olmuyo evlatlık alırız diye düşünüyorum bu düşünceler hic cikmiyo kafamdan
Hem matematikci hem doktor hem psikolog olacağız bu gidisle hahayy :):)
Kızlar sizede oluyor mu böyle hic çocuğumuz olmayacakmış gibi geliyo bana hatta baktık ilerde tedavi olduk yine olmuyo evlatlık alırız diye düşünüyorum bu düşünceler hic cikmiyo kafamdan
Yani 2 gün üst üste olsun diyorsun benımde adetim bittiginden beri yapıyorz sanırım sadece 2 defa ara verdik şimdiye kadar inşallah benimkide tutmuştur tutmadıysada tutar senin belirtin vrmıydı canım Evet canım kısmet benım arkadasımda adetının bıttıgı gun hatta bıttı sandıgı gun ılıskıye gırıyor o gun korunmasız ılskı yasıyrlar sadece bır kere ve pozısyonda uygun degıl o ılıskıyle hamıle kalıyor sımdı 5 haftalık hamıle
Biz geçen ay toplasan topu topu üç kere veya dört kere birlikte olduk. Bir kereside vazgeçtiğimiz için korunmalıydı. Yok ayakları havaya dikmek yok belin altına yastık koymak hiç birini yapmadım. Hemen fırladım gittim.Daha neler neler okumuştum. Onları uygulayacaktım ama fırsat olmadı ki. Benim işte belirti olarak batmalarım ve göğüs ağrım oldu. Adet olacakmışım gibi bir his. Göğüslerim adet öncesi hep ağrıyordu ama batmalar tuhafıma gitti. O yüzden test yaptım.
Benım arkadasta aynen senın gıbı kısmet ıste canım vaktı gelmıs demekkı ne güzel yormamıs senı bebısın sımdı bu tatlı heyecanın tadını çıkarma vakti bizde bekleyelim bakalım benım adetımde hıc gecıkmezdı ılk defa bu ay gecikti onun içinde rahim kendini hamileliğe hazırlıor diyorlar adetı gecıktıkten sonra diğer ay hamıle kalanlar olmuş o yüzden biraz umutluyum inallah bizimkiler buluşurlar randevu yerine yolluyoruz ama benimki daha süslenip hazırlanamıs sanırım gec kalıyor
İnşallah olur. Biraz sabırlı olmak gerekebilir. Az önce kaynım aradı. Yenge beni hastaneden aradılar. Doktor rahatsız başkasına randevu verelim demişler. Ben tabi şok oldum seni niye arıyorlar dedim. Eşim dün panikle heyecanla gitmiş randevu alırken benim numaramı vereceğine kardeşinin numarasını vermiş. Güya kimseye söylemeyecektik.
Ya arkadaşlar bizde bu ay düzenli bişey yapmadık öyle yumurtlamaya denk getirmedik ama tahmini olarak 1 gün önce denememizi yaptık bide öyle yapıpta 1 saat kadar beklemedim 20 dk kadar durdum yinede bir umut bakalım bugun adet günüm geçen ayda bi önceki ayda 1nde olmuştum inşş olmam hepimizin güzel haberi olsun yaa
canım kısmetinde varsa tutmuştur inşallahta tutmuştur gelmesin kırmızılar uzak dursun bizden inşalalh hepimiz verecegız canım hamış haberlerini bak gecen ay yanlış hatırlamıyorsan 10 tane hamısımız oldu bu ayda acılısı yaptık sımdıden 3 tane hamıs var ohh neguzel artacak sayılar :)
kızlar yrn bat günüm yağtığım testler hep olumsz olduğuna yapmıyorm test yrn randevu var dr ultrason artı kana bakacak rüyamda bile onları görür oldm bayramın 2.günü adet olacakmışım gibi gün boyuı aralıklarla kasık ağrım olmus 1-2 damla da cok açık pembe kanama gelmişti hatta yazmıstm yine adet oluyorm diye ağladıydm ama o günden snr ağrı da kanama da olmadı gögüs uçlarımda da bayramın 3.günü çok ağrı var dünden beri yok ama gögüs damarlarım belirgin ve bazen çok bazen daha az ağrı var merakla bekliyorm bide gecen gün aş eriyorcasına acaip şekilde canım ne gördüysem istedi eim almaktan bıktı:))))
bu arada yeni hamile arkadasları tabrik ediyorm bide afrodit26 bnde eskişehirdeym:)
kızlar yrn bat günüm yağtığım testler hep olumsz olduğuna yapmıyorm test yrn randevu var dr ultrason artı kana bakacak rüyamda bile onları görür oldm bayramın 2.günü adet olacakmışım gibi gün boyuı aralıklarla kasık ağrım olmus 1-2 damla da cok açık pembe kanama gelmişti hatta yazmıstm yine adet oluyorm diye ağladıydm ama o günden snr ağrı da kanama da olmadı gögüs uçlarımda da bayramın 3.günü çok ağrı var dünden beri yok ama gögüs damarlarım belirgin ve bazen çok bazen daha az ağrı var merakla bekliyorm bide gecen gün aş eriyorcasına acaip şekilde canım ne gördüysem istedi eim almaktan bıktı:))))
bu arada yeni hamile arkadasları tabrik ediyorm bide afrodit26 bnde eskişehirdeym:)
ayyy hadi inşşş gelmesin ya 3 4 aydır gelmesin diye dua ediyorum ama rabbim uygun zamanı bekletiyo diye düşünüyorum dua her kapıyı açar derler ya dua ediyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?