2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar sizede oluyor mu böyle hic çocuğumuz olmayacakmış gibi geliyo bana hatta baktık ilerde tedavi olduk yine olmuyo evlatlık alırız diye düşünüyorum bu düşünceler hic cikmiyo kafamdan

Ben de hesap kitap yaptım ama sanırım adetim biter bitmez hamile kalmışım. Yani hesap dışı bir günde. Madem akıntın var bence bugun ve yarın mutlaka denemeniz olsun. Sonra dediğin gibi üçünde ara verip 4de tekrar. Gerisi nasip kısmet.

Hem matematikci hem doktor hem psikolog olacağız bu gidisle hahayy :):)

Yani 2 gün üst üste olsun diyorsun benımde adetim bittiginden beri yapıyorz sanırım sadece 2 defa ara verdik şimdiye kadar inşallah benimkide tutmuştur tutmadıysada tutar senin belirtin vrmıydı canım Evet canım kısmet benım arkadasımda adetının bıttıgı gun hatta bıttı sandıgı gun ılıskıye gırıyor o gun korunmasız ılskı yasıyrlar sadece bır kere ve pozısyonda uygun degıl o ılıskıyle hamıle kalıyor sımdı 5 haftalık hamıle

Kızlar sizede oluyor mu böyle hic çocuğumuz olmayacakmış gibi geliyo bana hatta baktık ilerde tedavi olduk yine olmuyo evlatlık alırız diye düşünüyorum bu düşünceler hic cikmiyo kafamdan

Ben de neler kurguluyordum. Kesin bende sorun çıkar tedavi görmeden hamile kalamam belki eşimde sorun vardır vs vs diye düşünüyordum. Hatta yaşım 30 olduğu için hamile kalmam daha uzun sürer diye düşündüm ama bir anda oldu işte. Çok fazla düşünmemek lazım ve eğer tedavi gerekiyorsa da bu konuda çok güzel hizmet veren yerler var. Ne zamandır bekliyorsunuz ki?

Tabi canım bazen insanın aklına geliyor ya olmazsa diyorsun ama içimi karartmıyorum daha yenı korunmayı bıraktım olur Allah'ın izniyle diyorum dua ediyorum Allah Eşlerimize bu ay bu mutlu haberi vermeyi nasip etsin

Günaydın canım nasılsın nerelerdesin dün hiç yoktun merak ettim seni

Biz geçen ay toplasan topu topu üç kere veya dört kere birlikte olduk. Bir kereside vazgeçtiğimiz için korunmalıydı. Yok ayakları havaya dikmek yok belin altına yastık koymak hiç birini yapmadım. Hemen fırladım gittim. Daha neler neler okumuştum. Onları uygulayacaktım ama fırsat olmadı ki. Benim işte belirti olarak batmalarım ve göğüs ağrım oldu. Adet olacakmışım gibi bir his. Göğüslerim adet öncesi hep ağrıyordu ama batmalar tuhafıma gitti. O yüzden test yaptım.

Son düzenleme:

Benım arkadasta aynen senın gıbı kısmet ıste canım vaktı gelmıs demekkı ne güzel yormamıs senı bebısın sımdı bu tatlı heyecanın tadını çıkarma vakti bizde bekleyelim bakalım benım adetımde hıc gecıkmezdı ılk defa bu ay gecikti onun içinde rahim kendini hamileliğe hazırlıor diyorlar adetı gecıktıkten sonra diğer ay hamıle kalanlar olmuş o yüzden biraz umutluyum inallah bizimkiler buluşurlar randevu yerine yolluyoruz ama benimki daha süslenip hazırlanamıs sanırım gec kalıyor

İnşallah olur. Biraz sabırlı olmak gerekebilir. Az önce kaynım aradı. Yenge beni hastaneden aradılar. Doktor rahatsız başkasına randevu verelim demişler. Ben tabi şok oldum seni niye arıyorlar dedim. Eşim dün panikle heyecanla gitmiş randevu alırken benim numaramı vereceğine kardeşinin numarasını vermiş. Güya kimseye söylemeyecektik.

:) Hadi ya buda çok komik olmuş evet canım sabırla bekliyoruz 2 ayımız bu ay hadi bakalım dr sonra hayırlı haberlerini bekliyorum :)

Ya arkadaşlar bizde bu ay düzenli bişey yapmadık öyle yumurtlamaya denk getirmedik ama tahmini olarak 1 gün önce denememizi yaptık bide öyle yapıpta 1 saat kadar beklemedim 20 dk kadar durdum yinede bir umut bakalım bugun adet günüm geçen ayda bi önceki ayda 1nde olmuştum inşş olmam hepimizin güzel haberi olsun yaa

Canım kısmetinde varsa tutmuştur inşallahta tutmuştur gelmesin kırmızılar uzak dursun bizden inşalalh hepimiz verecegız canım hamış haberlerini bak gecen ay yanlış hatırlamıyorsan 10 tane hamısımız oldu bu ayda acılısı yaptık sımdıden 3 tane hamıs var ohh neguzel artacak sayılar :)

kızlar yrn bat günüm yağtığım testler hep olumsz olduğuna yapmıyorm test yrn randevu var dr ultrason artı kana bakacak rüyamda bile onları görür oldm bayramın 2.günü adet olacakmışım gibi gün boyuı aralıklarla kasık ağrım olmus 1-2 damla da cok açık pembe kanama gelmişti hatta yazmıstm yine adet oluyorm diye ağladıydm ama o günden snr ağrı da kanama da olmadı gögüs uçlarımda da bayramın 3.günü çok ağrı var dünden beri yok ama gögüs damarlarım belirgin ve bazen çok bazen daha az ağrı var merakla bekliyorm bide gecen gün aş eriyorcasına acaip şekilde canım ne gördüysem istedi eim almaktan bıktı:))))

bu arada yeni hamile arkadasları tabrik ediyorm bide afrodit26 bnde eskişehirdeym:)

Son düzenleme:

ayyy hadi inşşş gelmesin ya 3 4 aydır gelmesin diye dua ediyorum ama rabbim uygun zamanı bekletiyo diye düşünüyorum dua her kapıyı açar derler ya dua ediyorummm.

inşş güzel haberini alırız ya bu ayda benim ilk defa gögüs ucuna yakın yerlede damar belirdi ilk görünce tuhaf geldi adet belirtisi diye düşünüyorum ama ilk defa oldu böyle bakalım bugün olmam gerek

Belirtiler güzel kanamada yerleşme kanaması gibi hadi inşallah canım yarın sabırsızlıkla bekliyoruz olumlu haberlerini :)

ayyy hadi inşşş gelmesin ya 3 4 aydır gelmesin diye dua ediyorum ama rabbim uygun zamanı bekletiyo diye düşünüyorum dua her kapıyı açar derler ya dua ediyorummm.

İnşalalh canım inşallah aynen canım bende sürekli dua ediyorum hayırlı sağlıklı bebi hayırlı sağlıklı hamilelik nasip et RAbbim bana ve tüm isteyenlere diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…