2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inşş güzel haberini alırız ya bu ayda benim ilk defa gögüs ucuna yakın yerlede damar belirdi ilk görünce tuhaf geldi adet belirtisi diye düşünüyorum ama ilk defa oldu böyle bakalım bugün olmam gerek

inş yaa alalaım artık hayırlı haberleri

Belirtiler güzel kanamada yerleşme kanaması gibi hadi inşallah canım yarın sabırsızlıkla bekliyoruz olumlu haberlerini :)

cnm ümitlenmek istemesem de ümitleniyo insan gecen ayda kanama olmuştu ama 3-4 gün ara ara sürekli geldiydi bu pat diye 2 damlacık düştü ve bitti 10.günümdü arastırdım genelde 9. ve 10.gün olurmnus ama bilmiyorm yrn bu saatlerde inş öğrenirim güzel bi sonuç da eve gelir gelme hbr vericem sizlere
bide eşim göğüs uclarımın cevresinden daha koyu göründüğünü söylüyo ama bilmiyormmm şimdi de aradı tahlil yaptırsana sağlık ocağında diyo o bnden de meraklı:)

Son düzenleme:

İnşalah canım maşallah iyi sabrediyorsun ama bende gecıkmeden sonra çok ümitlenmiştim sonu hüsran olunca dedimki yokk bundan sonra günümü 1 hafta gemeden yapmam ama bu sıralar burdaki arkadaların hepsi adetlerinden önce öğrendiler ben adet günü sabahı yapmaya karar verdim :)

elit kesimin çocuklara koyduğu sikimsonik isimler
paylaş başlıkta ara

-->maşallah ne tatlı adı ne?
-->adı yamaç
-->paraşütü var onun di mi?
-->hııııııı

çocukların üstünde çok yapay dururlar

-->adı poyraz,
-->kardeşi? keşişleme falan mı
-->yoook. kardeşi ada

bazılarını anlamazsınız,

-->adı burçiğ
-->burçin?
-->yoook burakla çiğdem'den burçiğ,

var bir sürü; arca, adonis, suyüz, erke, doruk, çınar falan bir sürü...
neyse, gelin lan size bir şey anlatayım. ben çocuğuna fulin ismini koyan dangalak bir aile görmüştüm. ilk başta çok garip gelmedi falan ne bileyim, selin, melin, helin gibi bir şey diye düşündüm. meğer farklıymış manası. anne hanım anlatmaya başladı;

-şimdi ingilizcede full dolu demek ya...
-evet.
-in de içinde anlamına geliyor.
-evet. (iç ses: yapma sakın, yapma bunu)
-hah işte ikisini birleştirdik, full+in şeklinde; fulin yaptık. içi dolu anlamında anlayacağınız

Son düzenleme:

ewt ya karabiberim 3 ağustos diyo bnm 2 ağustos olmasına rağmen yapamadm dediğim gibi her ay az cok bi belirti buluyorz o yüzden yapmıcm snr dra gidene kadar üzülüyorm zaten negatif neden gidiyorz diye

Günaydın canım nasılsın nerelerdesin dün hiç yoktun merak ettim seni

Günaydın elisa bayramın 3.günü dedemi kaybettim o yüzden giremedim dün defnettik bugün işe geldim yine. yorgun, bitkinim ama moralim iyi dedem öyle şeyler söylediki son zamanlarında hep güldürdü bizi üzülecekken onlar geliyor aklıma gülüyorum henüz tam anlayamadım gidişini. bana hep bir kız bir çocuk olsun dedi bitanecik dedem dünyalar iyisi insanım çalışmalar desen iki gün öncesine kadar devamdı ama yine dikkatsizce öylesine dedeme torunun bebeği haberini yetiştiremedim malesef ama o yine de görecek inşallah biliyorum

ewt ya karabiberim 3 ağustos diyo bnm 2 ağustos olmasına rağmen yapamadm dediğim gibi her ay az cok bi belirti buluyorz o yüzden yapmıcm snr dra gidene kadar üzülüyorm zaten negatif neden gidiyorz diye

hadi bakalım canım hayırlısı merakla bekliyorum :)

tebrik ediyorum bayram hediyen çok çok güzel maşallah allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahh

Hım bende seni göremeyince dedim acaba olumsuz birşeymi var içimden geçtiği gibi olmuş Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun ne güzel canım güldürmüş sizi evet canım uzaktada olsa torununu görür bilir çalışmlarada yine devam edersiniz canım yorgunlugun gecsın zaten su dönemlerden sonra senınde yumurtlama dönemin cunku aramızda 2 gün bu haftadan sonrası önemlı canım dikkat edersin olur inşallah benım bu ay içimden geçiyor lacak gecen ay adeti gecıken arkadaşlar bu ay hamile kalacak gibime geliyor :)

tebrik ediyorum bayram hediyen çok çok güzel maşallah allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahh

kaygılı senden naber ben memleketteyim uzun süre uğramadım buralara ve bugün regl son günü... kızlar 2 günde bi deneme yapmayı düşünüyoruz bugünden mi başlasak 28 günde bi döngüm..

amin canım çok sağol o benim değil tüm mahallenin çocuklarının dede dediği sakız amcasıydı dedem çocukları saatlerce oyalayabilir hep bi şeyler dağıtırdı öyle işte rabbim bizede o yaşları o güzellikle gösterir inşallah. benim bugün kasıklarımda çok hafif ağrı oldu geçti yumurtlama dönemimiz oldu mu olacak mı bilsem . karabiberim dediki geçen ay geciktim ve sular kokuyordu dün cenaze sonrası su içerken kuzenime bu su kokuyo dedim oda soğuktandır buzluk kokusu sinmiştir belki dedi gelde düşünme ama düşünmüyorum bu ay ağır kaldırma dikkatsizlik boşvermişlik hat safhada oldu kısmet artık eşimde dedeni kaybettik belki yeni biri aramıza geliyodur bile dedi .

kaygılı senden naber ben memleketteyim uzun süre uğramadım buralara ve bugün regl son günü... kızlar 2 günde bi deneme yapmayı düşünüyoruz bugünden mi başlasak 28 günde bi döngüm..

Bence bugunden basla canım ben bu ay öyle yaptım reglın son günü başladım arkadasım ben öyle hamıle kaldım sende öyle yap dedi bende öyle yaptım çalışmalara devam edyorum çalımalarımın arası uzun sürmüyor canım benim bazen 2 gün üst üste oluyor çalışmaları düzenli götüremiyorum :)

Hem matematikci hem doktor hem psikolog olacağız bu gidisle hahayy :):)

3 mü ben kaçırmışım kimler onlr hayırlı olsun

dedemi kaybettim ama iyiyim henüz çok farkında değilim daha inanamıyorum zamanla kafaya dank edecek şu an en son güldürmelerini hatırlıyorum . bende telefondan ara ara okudum yazılanları seni heveslendirdik bizde çok heveslendk üzgünümm affet bizi :2: geçen ayı unuttuk 2 günde bire devam bakalım ama bugünden mi başlasanız bilemiyorum ben bittiği gün başlamıştım ertesi güne kanamam olmuştu işe yaradığını düşünmedim ama bi şey diyemem kısmet belli olmaz sen ne zaman istiyorsan o zaman başla derim

ne güzel inşallah canım benim bizde öyle güzel geçiririz canım canım bugun bendede agrı gıbı bırsey oldu gectı ınsan düşünmeden edemiyor belkide adetinden hemen sonra tutmuştur belli olmaz evet canım derler cenazeden sonra doğum haberi gelir diye inşallah öyle olur olacak olacak bu ay beraber hamıle kalacagız

ahh bi de kaynanada kalıyoruz bu ara elisa sesler falan olmaz inş. artı 2 eltimde gelip burda kalacak bu ayı kaçırmaktan çok korkuyorum

Çok beklemedik aslında yeni ama yillarca bekleyenleri duyunca bende öyle olurum diyorum 6 ay dan sonra olmazsa giderim doktora cnm ne guzel sen kendine artık çok iyi bak sağlıkla kucsgina al bebisini tombik tombik olsun :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…