2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Doktora gidersen daha iyi olur canim smear testi yaptirirsin.folik asit kullaniyo musun peki?

Son düzenleme:
kızlar vakit gectikçe meraklanıyorm idrar testi yapsammı diye dolanıp duruyorm

Kızlar bu ay yumurtlama takibi yaptırdım ve adett günümü 3 gün gecikti zaten normalde yumurtlama sorunum vardı bugün idrar testi yaptım negatif 5-6 gün sonra kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum inşallah hayırlı haberleri alırız dualarınızı bekliyorum

Doktora gidersen daha iyi olur canim smear testi yaptirirsin.folik asit kullaniyo musun peki?

Smear testi 3 ay önce yapıldı canım temiz çıkmıştı. doktora gitmediğim içinde ilaç kullanmıyorum.. 3 ay önceki gittiğimde adet gecikmem olmuştu ve biz o ay korunmayı yeni bırakmıştık doktorum diğer ay gel klomene başlayalım demişti eşimde kendiliğinden olursa diye gitmemi istedi ama bu ay için kararsısız

bat yrn ve sabah dra gitcm cnm gittiğimde öğreniyim diyorm da durup durup meraklanıyorm

Testin varsa yap canim ben çoktan yapmistim valla

Hmm folik asit kullaniyo musun canim tekrar sordum ama..senin bilecegin birşey ama bence erken daha olur Allah in izniyle inş.

Bende heyecanlanıyorum bu gün 3. Günüm doktorum 5-6 gün daga bekle dedi basıl geçecek bîlemiyorum inşalllah hayırlı haberler alırız :)

hadi inşallah bakalm cnm gecen ay yaptığı üzere dr kan testi yapıp ultrasonla bakıcak inş gelir gelmez güzel hbr paylasırım

Hmm folik asit kullaniyo musun canim tekrar sordum ama..senin bilecegin birşey ama bence erken daha olur Allah in izniyle inş.[/QUOTE]

yok canım folik asitte kullanmıyorum.. inşallah canım seninde ilk bebeğin mi

Hmm folik asit kullaniyo musun canim tekrar sordum ama..senin bilecegin birşey ama bence erken daha olur Allah in izniyle inş.

yok canım folik asitte kullanmıyorum.. inşallah canım seninde ilk bebeğin mi[/QUOTE]

Canim bence hemen kullanmaya baslamalisin bende yeni öğrenmiştim folio asidin önemli olduğunu hemen basladim.evet canim Rabbim nasip ederse ilk bebeğim olacak ama bu ay deneyemedik melesef enfeksiyon yüzünden kismetse gelecek ay inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…