Canlarımm hepinize sesleniyorum kafam çok karışık dün adet oldum pazartesi doktora gitsem mi diye düşünüyorum, bir yandan da bu ay soğan kürü deneyip kendiliğinden olursa diye beklesem mi diyorum 3. denememiz olacak bebeğimi de bir an önce istiyorum. hamile arkadaşlar sizler nasıl bir yol izlediniz, hamileliğini bekleyenlerde doktor kontrolünde mi bekliyor
kızlar vakit gectikçe meraklanıyorm idrar testi yapsammı diye dolanıp duruyorm
kızlar vakit gectikçe meraklanıyorm idrar testi yapsammı diye dolanıp duruyorm
Bat a kaç gün var?
Doktora gidersen daha iyi olur canim smear testi yaptirirsin.folik asit kullaniyo musun peki?
Israr testi yapma bence ben bugün yaptın negatif çıktı senin kaç gün gecikti?
bat daha yrn cnm erken öğrennleri görünce heyecanlanıyorm
bat yrn ve sabah dra gitcm cnm gittiğimde öğreniyim diyorm da durup durup meraklanıyorm
Smear testi 3 ay önce yapıldı canım temiz çıkmıştı. doktora gitmediğim içinde ilaç kullanmıyorum.. 3 ay önceki gittiğimde adet gecikmem olmuştu ve biz o ay korunmayı yeni bırakmıştık doktorum diğer ay gel klomene başlayalım demişti eşimde kendiliğinden olursa diye gitmemi istedi ama bu ay için kararsısız
Bende heyecanlanıyorum bu gün 3. Günüm doktorum 5-6 gün daga bekle dedi basıl geçecek bîlemiyorum inşalllah hayırlı haberler alırız :)
Testin varsa yap canim ben çoktan yapmistim valla
cnm bu 7.denememiz daha önce çok belirti hissedeip 2 kez yaptm silik çizgi cıktı snr dra gidene kdr durup durup ağladm moralm bozuldu aksama düğün var şimdi her ihtimale karsı yapmıyım artık zaten sabah idrarı daha ii sonuc verr diyolar ya bugün geçti artık sabredeym biras daha
hadi inşallah bakalm cnm gecen ay yaptığı üzere dr kan testi yapıp ultrasonla bakıcak inş gelir gelmez güzel hbr paylasırım
Testin varsa yap canim ben çoktan yapmistim valla
cnm bu 7.denememiz daha önce çok belirti hissedeip 2 kez yaptm silik çizgi cıktı snr dra gidene kdr durup durup ağladm moralm bozuldu aksama düğün var şimdi her ihtimale karsı yapmıyım artık zaten sabah idrarı daha ii sonuc verr diyolar ya bugün geçti artık sabredeym biras daha
İnşallah bebeğın seninledir canim sonucunu merakla bekliyorum
Cnm ben kendimi listeye ekleyemedim bat: 13 Ağustos 7.denemem 😦 beni de ekler misin
İnşallah bebeğın seninledir canim sonucunu merakla bekliyorum
inş cnm ALLAH isteyen herkese bizlere de hayırlı zmnda hayırlısını nasip etsin inşallah
Hmm folik asit kullaniyo musun canim tekrar sordum ama..senin bilecegin birşey ama bence erken daha olur Allah in izniyle inş.
inş cnm ALLAH isteyen herkese bizlere de hayırlı zmnda hayırlısını nasip etsin inşallah
Aminn canim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?