- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
yok canım folik asitte kullanmıyorum.. inşallah canım seninde ilk bebeğin mi
amin çok sağolll meleğimevet o çok büyük destekçimdi sakın kızım öyle stres yapma öyle yaparız böyle yaparız deyip tüm stresimi alırdı dua ediyorum bol bol bana üzülmeyin dua edin dedi hep bende elimden geldiğince okuyorum. müjdeli haberler olursa olur diyorum bu ara beklentim yok dedemden ötürü düşününce suçlu hissediyorum kadere bıraktım
tatlım değerini bilemedim normal mi ama alttan bakmadıysa daha göremez zaten değere göre konusursak.. ben de gittim bugun doktora alttan baktı kesemizi gördük 5. haftanın içindeyiz değerim de 2880 cıktı adetten bir gün önce 213tü kalbini kötüleme sen canm iyi düşün iyi olsun bişicik olmaz inşallah :)
olur tatlım senınde bi gün adetın hiç gelmez merak etmeBlummm sen benim uzerime iki adet olup bebis yaptin o da kac hafta oldu ben hala adet bekliyorum gulesim geldi kendi kendime ☺☺
benim bebişim 4+6 ilk oldugu için zaten bu telaş bu korku:44:Blummm senin bebeğin kaç haftalik. Benim de ilk hamileligim de böyle telaşlari çok yaptım. Acaba değer iyi mi filan diye çok takiyorduk tabi ilk olunca insan ister istemez düşünüyor bunları. Ama sen rahat ol aklına hiç kötü şeyler getirme dünyada rizki varsa bebeğin sizinle olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
değerlerin ne güzel normalmiş işte şimdi kafana takıp bebeği ve kendini hırpalama bence allahın izniyle inşallah kesede gözükecek annesi her şey yoluna girecektir, güzel haberlerini bekliyoruz.
olur tatlım senınde bi gün adetın hiç gelmez merak etme
benim bebişim 4+6 ilk oldugu için zaten bu telaş bu korku:44:
sağol canım moralimi bozmamaya calısıyorum herkes normal diyo bakalım salı günü görcez:44:
Canim benim ilk bebek 5 haftayı biraz geciyordu keseyi gördük. Inşallah şimdiki bebeğim bizimle kalır hayirlisiyla. Bizde pazartesi gideceğiz doktora bakalım ne diyecek. Adetim 3 gun gecmisti Test sonucum 95 çıkmıştı.
inşallah bebişin tutunur benim adetıme 3-4 gun varken 45 gecen hafta cuma 113 bugunde 770 cıktı salı günü 1600lerde olması gerek
Insallah canim.Senin yazdıklarını okuyunca ilkindeki gibi yaşadığımız telaslar geldi aklıma. Bizde şu gün şu değerde olmasi gerek filan diye çok plan yapıyorduk çok düşünüyorduk. Ama bu bebegim de rahat ve sakin olmaya çalışıyorum. Mesela iki defa leke geldi sonra kahverengiye dönüp kesildi. Allahın izniyle hayirliysa hakkımızda bizimle kalır zaten. Sana ne kadar rahat ol diyen olsa da insan olamıyor bir an önce o gün gelsin istiyor. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Rabbim senin benim ve herkesin bebeğini bagislasin kucağında koysun.
cocugun kac yasında suan ? amin canım Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah bebişlerimizi bize bagıslasın
kızlar adetime 10 günüm var.yarım saat önce bisikletle markete gittim 15 20 dk kullandım çok zorlandım bacaklarım çevirmedi resmen.eve zor attım kendimi baygınlık geçirdim çarpıntı falan. Tuzlu ayran içtim uzanıyorum. Bu ay yumurtlama dönemimde çalıştık gebelik olabilir mi ? Bu kadar erken belirti olut mu ? Acile gitsek kan testinde sonuç çıkar mı ?
bu ay hamile kalamadım. Zaten çok zor karar vermiştim ikinciye. Adet mi oldum, yerleşme kanı mı diye düşünüp durdum. Kendimi çok halsiz hissettim. Midem bulandı. Bugün gidip gebelik testi aldım ve tek çizgiyi gördüm. Maalesef olmamış. Hayırlısı
Canim benim ilk bebeğim gelisme göstermediği ve kalp atışını duymadınız icin 8 haftalikken düştü malesef.
Allahım bi daha yasatmasın bebişin sana sıkısıkı tutunsun inşallah benim bebişimde beni hiç bırakmasın
inşallah hamilesindir ama kanda çıkarmı bilmiyorumki herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?