2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım ben yatsık koyuyorum ayakalrımı havaya dikiyorum ve arada bısıklet suruyorum hıc cıkmıyor ve ben banyoyu sabah bırakıyorum suyla temas olsun istemiyrum

Kızlar ben hala adet olmadım sizce olabilir mi bende bişey en çok yaşadığım belirti kokular aşırı kokuyor herşey bide bende hiç sivilce çıkmazdı ba ya sivilce cikti goguslerim de dolgunlasti ne dersiniz iki gün önce test yaptım bişey cikmadi

merhabalar herkese geçmiş ramazan bayramınız mübarek olsun kızlar
benim bat 30 ağustos bu ay olmadı hayırlısı artık

başınız sağolsun tatlım.. ooh maşallah hepimiz yumurtlama belirtilerini alıp ona göre hareket etmişiz:) bende aynı şekilde canımm 15 20 dakika kadar ayaklarımı kaldırarak yatıyorum sonra bi 15 20 daha normal yatıyorum bu kadar başka bişey uyguladığım yok :)

Öyle işte naparsın gerçi eşimi hiç düşünmeden hareket ettim o yüzden onun adına daha çok rahatsız oldum... Sadece kendim olsam sorun yok utanmam kuzum... Allah razı olsun balım... Hepimiz güzel güzel yuvalar kurmuşuz inş yakın zamanda bebişle taçlanır bu yuvalar

Tatlım bence kan tahlili yaptır en temizi...

çok normal canım evet... ay benimkide hemen yastık kapıp getiriyo sağolsun çok düşünüyo yavrucaklarımızı ilk etapta bende dimdik duruyorum belimide kaldırıp.. daha sonra bi 15 20 dakka duvara dayıyorum sonrada normal yatıyorum yastık desteğiyle... bende inanıyorum bu ay olacak bu iş bunca itinalı çalışma sonrası

Ben sabah olctum aguzdan 36.4 cikti dusuklerdeyim :) canm.o bile bi belirti bende sifir yaa eskiden gogusler şişerdi
I falan simdi hic mi bi belirtu olmazya da ben belirtuye yormamayi ogrendim :)
Kokudan rahatsizim : her zaman oyle olmuştur
Istahim cok : zaten tombiligin tekiyim
Gosu uclari koyu : hic bi zaman acik olmadi
Midem bulaniyo :az ye biraz
Iste olay bu belirti yok yani 😀😀😀

şeyy tahriş sanmıyorum ama güzel ihtimali demiyorum ama inşallah öyledir

O güzel ihtimali bende düşünmüyorum çünkü hiç bi belirti yok minicik bile O yüzden ben tahrişe bağlıyorum aahhh ahhh bu ayda bu çıktı başıma ne talihsizim yahu her ay başka bişey

Allah seni naapmasın.... Kendi kendini çürütmüşsün yahu Ateşin adet döneminde nasıl

Kesinlikle oyle canm tek tarafli degil ya onlar adina kotu oluyo benimki kardeslerimle bile paylasmami istemez bi de bilse buralara yazdigimi hehe ☺☺

Evet canım eslerımız düşünceli maşallah benimki sıkma kendını bak hepsı dısarı cıkacak rahat ol dıyor bu kadar istekli olan eşlerimize inşallah hayırlı haberleri vereceğiz canım benım umutlu olmamın sebebı su bırde benım hıc adetım gecıkmezdı gecıktı dıyorlarkı boyle olunca rahım kendını hamıelıge hazırlıyor bu ay hamıle kalırsın dıyorlar genelde öyle oluyormus blummda öyle olmus ınsallah bakalım öyle olur

Kiz tam aklimdaki gibi ciktin sen hafiften bi cadilik var di mi sende de bakislardan belli ☺ bende de var da yakin mi hissettim ne 😊😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…