Bacılar hayatımızın gerçeğine dönersek
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
hiiiç bi belirti yok sadece dün akşam ilişkiden bi yarım saat sonra peçeteye pembe bi akıntı geldi acep tahriş mi oldu... Öbür ihtimali pek düşünmüyorum
ohh iyi yapmışsın hadi hayırlı olsun :))) ben geçen hafta dedemi kaybettim o yüzden bebiş çalışma vs gözüme gözükmedi bi de heyecanım gitti cumartesi gece bi ilişkimiz oldu dünde uzayan akıntım geldi tabi ben ilk defa dikkat ettim sanırım oydu :) bi yöntemim yok ilişki sonrası 15 dk kadar yatıyorum sonra doğruuu duşasen dikkat ediyor musun:44:
ohh iyi yapmışsın hadi hayırlı olsun :))) ben geçen hafta dedemi kaybettim o yüzden bebiş çalışma vs gözüme gözükmedi bi de heyecanım gitti cumartesi gece bi ilişkimiz oldu dünde uzayan akıntım geldi tabi ben ilk defa dikkat ettim sanırım oydu :) bi yöntemim yok ilişki sonrası 15 dk kadar yatıyorum sonra doğruuu duşasen dikkat ediyor musun:44:
Ayy nasil bastirilmisiz baksaniza hemen utaniverdik- ben de dahil - bizler bile cogumuz üniversite mezunu olarak boyle dusunuyosam cinsellik konusunda asmamiz.gereken yollar var toplum olarak ☺ ne kadar dogal halbu ki kiz kiza bunlari konuşmak ☺ buarada cok yakismissiniz esinle canim maşallah
Kızlar ben hala adet olmadım sizce olabilir mi bende bişey en çok yaşadığım belirti kokular aşırı kokuyor herşey bide bende hiç sivilce çıkmazdı ba ya sivilce cikti goguslerim de dolgunlasti ne dersiniz iki gün önce test yaptım bişey cikmadi
merhabalar herkese geçmiş ramazan bayramınız mübarek olsun kızlar
benim bat 30 ağustos bu ay olmadı hayırlısı artık
Canım valla üzülsemde yapacak birşey yok elimde geleni yapıyorum çıkmaması için zaten herkeste olyormu normal diye düşünüyorum Canım ahh ahhh esım hemen belımın altına yastık koyuyor ayaklar dımdık havada arada bırde bısıkler suruyorum uzun bir süre yatıyorum sırf yavrucaklar cıkmasın diye inaniyorum bu ay olacak olacak
Bacılar hayatımızın gerçeğine dönersek
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
hiiiç bi belirti yok sadece dün akşam ilişkiden bi yarım saat sonra peçeteye pembe bi akıntı geldi acep tahriş mi oldu... Öbür ihtimali pek düşünmüyorum
şeyy tahriş sanmıyorum ama güzel ihtimali demiyorum ama inşallah öyledir
Tatlım bence kan tahlili yaptır en temizi...
Ben sabah olctum aguzdan 36.4 cikti dusuklerdeyim :) canm.o bile bi belirti bende sifir yaa eskiden gogusler şişerdi
I falan simdi hic mi bi belirtu olmazya da ben belirtuye yormamayi ogrendim :)
Kokudan rahatsizim : her zaman oyle olmuştur
Istahim cok : zaten tombiligin tekiyim
Gosu uclari koyu : hic bi zaman acik olmadi
Midem bulaniyo :az ye biraz
Iste olay bu belirti yok yani 😀😀😀
Öyle işte naparsın gerçi eşimi hiç düşünmeden hareket ettim o yüzden onun adına daha çok rahatsız oldum... Sadece kendim olsam sorun yok utanmam kuzum... Allah razı olsun balım... Hepimiz güzel güzel yuvalar kurmuşuz inş yakın zamanda bebişle taçlanır bu yuvalar
çok normal canım evet... ay benimkide hemen yastık kapıp getiriyo sağolsun çok düşünüyo yavrucaklarımızıilk etapta bende dimdik duruyorum belimide kaldırıp.. daha sonra bi 15 20 dakka duvara dayıyorum sonrada normal yatıyorum yastık desteğiyle... bende inanıyorum bu ay olacak bu iş bunca itinalı çalışma sonrası
Cnm yarın sabah ilk idrar la test yapayım diyorum varsa çıkar ınş yumurtlamam olalı 9 gün oldu
kızlarrrrrrrrrrrrr facede benide ekleyin https://www.facebook.com/seda.kaltus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?