2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım ben yatsık koyuyorum ayakalrımı havaya dikiyorum ve arada bısıklet suruyorum hıc cıkmıyor ve ben banyoyu sabah bırakıyorum suyla temas olsun istemiyrum

ilişkiden sonra sıvılar dışarı az bi şey çıkıyo sonra bekliyorum 15 dk kadar ama duşta tamamen gitmiyo hepsi çünkü sonraki lavaboya gidişimde geliyo ordan anlıyorum ne oldu oldu diyorum

bence 3 4 gün ssonra kan testi yaptır derim ben

bakalım bu ay yumurtlama tutmazsa bi dahaki ay nasıl olursa

Kiz tam aklimdaki gibi ciktin sen hafiften bi cadilik var di mi sende de bakislardan belli ☺ bende de var da yakin mi hissettim ne 😊😊

var var olmaz mı kimsenin etlisine sütlüsüne karışmamm ama bana dokunmayın neşemi kaçırmayın öyle sus pus olmam kibarlığımı koruyarak şakamla söverimmm

kızlar nasılsınız fotoğraflarınızı gördüm hepiniz fıstık gibisiniz maşallah

Goguslerim dolgunlasti kokulara karşı çok hassas oldum

Canım göğüs dolgunlaşması adette de olur ama koku hassasiyeti gebelik belirtisi.... Kız sen kan yaptır bence bak var gibi duruyo

Son düzenleme:
kızlar reglimin 14. Günü ovu testim böyle.t bölgesi tam koyulaşmadı lakin c bölgeside cok koyu sayılmaz sanki.10 dk önce yaptım testi.acaba akşama doğru tekrarlarsan daha net sonuc alırmıyım? Gün içinde lh seviyesi yükseliyormuş ya? Ayrıca gecen ay bu iki koyu cızgıyı 2 gün üstüste gördüm.ilk gördüğüm gün ve silikleştiği gün ilişki olmuştu sadece.şimdi ben hangi günler çalısmalıyım? Silikleştiği gün ve sonrası için kaç gün olmalı hergünmü gün aşırımı?? Bana bir akıl???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok be şekerim insan oraya cirkin fotosunu koyarmı ben bi tek mogamiye baktım fotodan bile enerjk oldugu belli ve cok hos

Bebeeeeem sağol.. Enerjik ve daha çok eğlenmeyi seven bi yapım var o yüzden hemen her fotomda en çok sırıtan en abuk hareketleri yapan ben olurum

ilişkiden sonra sıvılar dışarı az bi şey çıkıyo sonra bekliyorum 15 dk kadar ama duşta tamamen gitmiyo hepsi çünkü sonraki lavaboya gidişimde geliyo ordan anlıyorum ne oldu oldu diyorum

Hım anladım canım hadi bakalım hayırlısı inşallah tutacak bu ay inanıyorum rüyamda ikizlere hamieydim ve ben hep ikizim olsun diye dua ederdim bu kadar çalışmanın üzerine birde ikizlere hamile kalırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…