teşekkürler şekerimTeekkürler canım sen nasılsın çok sağol canım :)
Çirkin foton yoktur kuzum :)
Bebeeeeem sağol.. Enerjik ve daha çok eğlenmeyi seven bi yapım var o yüzden hemen her fotomda en çok sırıtan en abuk hareketleri yapan ben olurum
Eki Görüntüle 1208051 kızlar reglimin 14. Günü ovu testim böyle.t bölgesi tam koyulaşmadı lakin c bölgeside cok koyu sayılmaz sanki.10 dk önce yaptım testi.acaba akşama doğru tekrarlarsan daha net sonuc alırmıyım? Gün içinde lh seviyesi yükseliyormuş ya? Ayrıca gecen ay bu iki koyu cızgıyı 2 gün üstüste gördüm.ilk gördüğüm gün ve silikleştiği gün ilişki olmuştu sadece.şimdi ben hangi günler çalısmalıyım? Silikleştiği gün ve sonrası için kaç gün olmalı hergünmü gün aşırımı?? Bana bir akıl???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hım anladım canım hadi bakalım hayırlısı inşallah tutacak bu ay inanıyorum rüyamda ikizlere hamieydim ve ben hep ikizim olsun diye dua ederdim bu kadar çalışmanın üzerine birde ikizlere hamile kalırmışım
blummm gözlerin maşallahh inşallah bebişininkilerde böyle olur
Evet canım eslerımız düşünceli maşallah benimki sıkma kendını bak hepsı dısarı cıkacak rahat ol dıyorbu kadar istekli olan eşlerimize inşallah hayırlı haberleri vereceğiz canım benım umutlu olmamın sebebı su bırde benım hıc adetım gecıkmezdı gecıktı dıyorlarkı boyle olunca rahım kendını hamıelıge hazırlıyor bu ay hamıle kalırsın dıyorlar genelde öyle oluyormus blummda öyle olmus ınsallah bakalım öyle olur
evet canım bu her halinden belli ve sana yakışıyo ve eşinlede cok yakışmıssınız bu kadar olur birbirini tamamlamak
Canım göğüs dolgunlaşması adette de olur ama koku hassasiyeti gebelik belirtisi.... Kız sen kan yaptır bence bak var gibi duruyo
lovely e ikiz dedim sen çıkarmışsın kısmet bakalımbu arada lovely bizi bu ay bıraktı bakıyorum yok inşallah olumlu olur dönüşü
Hayırlısı olsun canım inş Ağustos uğurlu gelir
evet canım onu bende geçen gün internette okudum rahim hazırlıyomuş kendini. bu ay senin kalma ihtimalin yüksek görünüyohadi inşallah bakalım teyze olalım
sağol tatlım ama pek sanmıyorum babasına benzer ailecek en merak edilen o bebişin gözleri ne renk olacak
Kısmet canım belkideYok canım bırakmamıştır sanırım ovu testi almıştı ona başlayacaktı belki yoğundur giremiyordur ama bıraktıysada dönüşü muhteşem olur inşallah
Teekkürler canım sen nasılsın çok sağol canım :)
Çirkin foton yoktur kuzum :)
Allaha şükür canım eşleriyle ne sorunlar yasayan var bizler mutluyuz huzuruyuzİnandığım şu ki Allah dağına göre kar verir... eğer gerçekten kaderimizdeki kişiyse bizi ondan iyi kim tamamlayabilir ki... Allaha çok şükür ben ruh eşimi buldum ve sizlerin de bulduğunuzu düşünüyorum...
olsun ikinizde iyisinizsağlıklı olsunda teyzelerinin dileği bu gözünün rengi güzel olur elbett
iyiyim canım nasıl gidiyor çalışmalar benim bu ay şanım yok yumurtlama günlerimde eşim yoktu dün geldi bata 1 hafta var battan sonra başlayacağız çalışmalara
Allaha şükür canım eşleriyle ne sorunlar yasayan var bizler mutluyuz huzuruyuzmaşallah
önemli olan saglıgı canm o da güzel bi merk ve heyecan işteteyzelerının duaları kabul olursa ne mutlu
kızlr yaa bnm cok sancım var kıvraniyorm adetim parçalı da geliyo arastrdm rahim kalınlastığı için oluyomus((
Hım anladım canım hayırlısı bakaım benım calısmalar ıyı canım cok sukur yavrucakalrımı tutmak ıcın butun herseyı yerıne getırıyorum burdan cıkıs yok dıyorumbeklıyorum umutlu bir şekilde inşallah olur Allah en kısa zamanda hayırlısıyla hepımıze sağlıklı bir bebiş sağlıklı bir hamilelik nasiip etsin
Dualarımız sizlerle canım inalalh sağ salim kucagınıza alacaksınız :) benimde eşimin gözü renkli canım senin göz renginin tonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?