2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Teekkürler canım sen nasılsın çok sağol canım :)

Çirkin foton yoktur kuzum :)
teşekkürler şekerim
Bebeeeeem sağol.. Enerjik ve daha çok eğlenmeyi seven bi yapım var o yüzden hemen her fotomda en çok sırıtan en abuk hareketleri yapan ben olurum

evet canım bu her halinden belli ve sana yakışıyo ve eşinlede cok yakışmıssınız bu kadar olur birbirini tamamlamak

sen gün içinde sıvı alımı yapmadan şöyle bi 4- 5 gibi badaha yap canım... Madem 2 gün koyu gördüm diyorsun geçen defa için, bu kezde öyle olacağını varsayarsak bence bugün yap sonra bigün atla silikleştiği gün tekrar yap

lovely e ikiz dedim sen çıkarmışsın kısmet bakalım bu arada lovely bizi bu ay bıraktı bakıyorum yok inşallah olumlu olur dönüşü

evet canım onu bende geçen gün internette okudum rahim hazırlıyomuş kendini. bu ay senin kalma ihtimalin yüksek görünüyo hadi inşallah bakalım teyze olalım

evet canım bu her halinden belli ve sana yakışıyo ve eşinlede cok yakışmıssınız bu kadar olur birbirini tamamlamak

İnandığım şu ki Allah dağına göre kar verir... eğer gerçekten kaderimizdeki kişiyse bizi ondan iyi kim tamamlayabilir ki... Allaha çok şükür ben ruh eşimi buldum ve sizlerin de bulduğunuzu düşünüyorum...

lovely e ikiz dedim sen çıkarmışsın kısmet bakalım bu arada lovely bizi bu ay bıraktı bakıyorum yok inşallah olumlu olur dönüşü

Kısmet canım belkide Yok canım bırakmamıştır sanırım ovu testi almıştı ona başlayacaktı belki yoğundur giremiyordur ama bıraktıysada dönüşü muhteşem olur inşallah

evet canım onu bende geçen gün internette okudum rahim hazırlıyomuş kendini. bu ay senin kalma ihtimalin yüksek görünüyo hadi inşallah bakalım teyze olalım

İnşallah canım hepimiz kalalım hamiş göbüşlerimiz dolsun sizi teyze yapabılmek için var gücümle çalışıyorum inşallah olacak bu ay mutlu haberler vereceğiz

Kısmet canım belkide Yok canım bırakmamıştır sanırım ovu testi almıştı ona başlayacaktı belki yoğundur giremiyordur ama bıraktıysada dönüşü muhteşem olur inşallah

Kızlar lovely bu ay girmicekti foruma 1 ay ara verdi

Teekkürler canım sen nasılsın çok sağol canım :)

Çirkin foton yoktur kuzum :)

iyiyim canım nasıl gidiyor çalışmalar benim bu ay şanım yok yumurtlama günlerimde eşim yoktu dün geldi bata 1 hafta var battan sonra başlayacağız çalışmalara

Allaha şükür canım eşleriyle ne sorunlar yasayan var bizler mutluyuz huzuruyuz maşallah

olsun ikinizde iyisiniz sağlıklı olsunda teyzelerinin dileği bu gözünün rengi güzel olur elbett

önemli olan saglıgı canm o da güzel bi merk ve heyecan işte teyzelerının duaları kabul olursa ne mutlu

iyiyim canım nasıl gidiyor çalışmalar benim bu ay şanım yok yumurtlama günlerimde eşim yoktu dün geldi bata 1 hafta var battan sonra başlayacağız çalışmalara

Hım anladım canım hayırlısı bakaım benım calısmalar ıyı canım cok sukur yavrucakalrımı tutmak ıcın butun herseyı yerıne getırıyorum burdan cıkıs yok dıyorum beklıyorum umutlu bir şekilde inşallah olur Allah en kısa zamanda hayırlısıyla hepımıze sağlıklı bir bebiş sağlıklı bir hamilelik nasiip etsin

kızlr yaa bnm cok sancım var kıvraniyorm adetim parçalı da geliyo arastrdm rahim kalınlastığı için oluyomus((

Allaha şükür canım eşleriyle ne sorunlar yasayan var bizler mutluyuz huzuruyuz maşallah

önemli olan saglıgı canm o da güzel bi merk ve heyecan işte teyzelerının duaları kabul olursa ne mutlu

Dualarımız sizlerle canım inalalh sağ salim kucagınıza alacaksınız :) benimde eşimin gözü renkli canım senin göz renginin tonunda

kızlr yaa bnm cok sancım var kıvraniyorm adetim parçalı da geliyo arastrdm rahim kalınlastığı için oluyomus((

Hım dikkat et canım dr ara istersen tam adet olursan rahatlarsın canım ılık bırseyler ıc bıraz rahatlatır

amin inşallah canım isteyen herkesin olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…