2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hım dikkat et canım dr ara istersen tam adet olursan rahatlarsın canım ılık bırseyler ıc bıraz rahatlatır

arıcam cnm da şimdi muayenededir diye öğlen arasını bekliyorm daha olmadı ilac içicem bitsnde yeni çalışmaya baslıyalm artık:)

babadan gecer canım eger istiyosan senın ihtimal daha yuksek

Fark etmez canım sağlıklı olsun ve yeterki gözleri güzel bakmayı bilsin renginin önemi yok benim için ama hamile kalırsam bende merak ederim acaba nasıl olacak kime benzeyecek hep diyorum eşime bizim çocugumuz nasıl birşey olur acaba diye ve etrafımdakı herkesın bebıslerı babaya benzıyor

bayramda eşimin bi akrabasına ziyarete gitmiştik kayınvalidemle bana hamilelik varmı diye sordu bende yok dedim bana bi ot getirdi Meryem otuymuş çocuğu olmayanlara veriyormuş ben almak istemedim kayınvalidem aldı adetin 5.günü başla dedi

evet canım cogu babaya benzıyo :) en önemlisi saglıklı olmaları hayırlı evlat olmaları

silikleştikten sonra catlamıs oluyor.siliklestikten sonra kaç gün sürmeli ilişki? sılıklesınce bırkacgun ust uste yapın dıyorlar ama

buda ben kızlar,,gözler kahverengi keşke olsaydı yeşil meşil ama telafi için rabbim gamzeler vermiş bana

karnımla kasıklarım ağrıyo karışık karışıkk offff offf çatlıyo mu gaz mı yumurtalık mı karın mı ne ola ki bu beni düşündürüyo

Hani o tür şeylerin faydası varmı bilmiyorum ama bazen insan çaresizlikten herseyı deniyor ama şuan için o tür şeyler bile denemek için erken diye düşünüyorum ben

bende erken olduğunu düşünüyorum etrafın çok baskısı oluyor dün kayın babam kayınvalideme gençlerden hayır yok biz yapalım bebek dedi bende yapın severiz dedim bu ay zaten olmazki bebek 3 haftadır eşim yoktuki kendimmi yapacağım 4 ay oldu bebek çalışmalarına olmuyormu diye sormaya başladılar

ben 2.senedir aynen senin gibi bekliyorum.ama tup icin doktorum cok cok erken diyor.bir sorun yok cunku sebepsiz infertilite.yasin kac bilmiyorum ama.eger 35i gecmediysen hic gerek yok tupe

Yaş 31 canım hep hayalim kalabalık aile olmak ama bu gidişle zor görünüyor (
Doktor geçen ay klomen vermişti bu ay yumurtalıkları yormayalım dedi bu ay hiç bişey kullanmıyorum yani boşa giden bir ay daha(
Sonrasında yine klomen denemeleri. Nekadar böyle gidecek bilmiyorum.
Bu ay bişey yapmadan durmayayım dedim soğan kürüne başladım bir yerden umuda tutunmam gerekiyor. Çok moralim bozuluyor kendimi oyalayamıyorum

cnm bnde 2aydır kullanıyorm klomen yine sonuc dün itibariyle hüsran aradm dru yrn gel ilac yazalım dedi yine klomen vercek sanırım bnde bu defa soraym diyorm ne kdr daha bu ilacı kullancm diye

eveeeet mogamiciim beni de eklermisin lütfen
1 Ağustos 4. deneme

canım iyi haftalar olsun, bu ayda kırmızı kart yedik hem de hiç şaşmadan gelen reglim iki gün gecikti yaşadığım 2 günlük heyecanı anlatamam neyse netice itibariyle 29 ağustos 5. deneme hakkımızda hayırlısı diyorum
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…