buda ben kızlar,,gözler kahverengikeşke olsaydı yeşil meşil ama telafi için rabbim gamzeler vermiş bana
Eki Görüntüle 1208080 Eki Görüntüle 1208081 [/QUOTE
gamzelerrr süperr gözün saçın gayettt iyiinşallah bebişinde gamzeleri olur ya
kuzum sende cok tatlısın :) gamzeler ben kendimi bildim bileli bende oldugu için cokda farklı birşey gibi gelmiyor artık bana :) ama cecısımde olsun isterim tabiki...ayrıca gamze tıb da kusur olarak sayılırmış.doku bozukluğundan dolayı çukurlaşma olurmuş o bölgede.. Kusurluyum ben cnm,kusurum büyük
buda ben kızlar,,gözler kahverengikeşke olsaydı yeşil meşil ama telafi için rabbim gamzeler vermiş bana
Eki Görüntüle 1208080 Eki Görüntüle 1208081
karnımla kasıklarım ağrıyo karışık karışıkk offff offf çatlıyo mu gaz mı yumurtalık mı karın mı ne ola ki bu beni düşündürüyo
cnm bnde 2aydır kullanıyorm klomen yine sonuc dün itibariyle hüsran aradm dru yrn gel ilac yazalım dedi yine klomen vercek sanırım bnde bu defa soraym diyorm ne kdr daha bu ilacı kullancm diye
bende erken olduğunu düşünüyorum etrafın çok baskısı oluyor dün kayın babam kayınvalideme gençlerden hayır yok biz yapalım bebek dedi bende yapın severiz dedim bu ay zaten olmazki bebek 3 haftadır eşim yoktuki kendimmi yapacağım 4 ay oldu bebek çalışmalarına olmuyormu diye sormaya başladılar
cnm bnde 2aydır kullanıyorm klomen yine sonuc dün itibariyle hüsran aradm dru yrn gel ilac yazalım dedi yine klomen vercek sanırım bnde bu defa soraym diyorm ne kdr daha bu ilacı kullancm diye
Senide takip ediyorum canım klomen kullandığını biliyordum umutluydum senden banada umut olacaktın.Üzülme ama umudumuzu kaybetmek yok bu işin çok yolu var o olmazsa diğeri yeterki doğru zamanda doğru kararları vermek bence.
Benim doktorum adam akıllı açıklamada yapmıyor ultrasonla bakması 20 sn geçmez göreceğimi gördüm diyor kaldırıyor:/
Bu ay klomende vermedi.
Kararımı verdim bu ay soğan kürü deniycem önümüzdeki ayda farklı bir doktora görünücem Bursada baya bilindik bir doktor Osman develioğlu na gitmeyi düşünüyorum. Hem tüp bebek aşılama tedaviside yapıyormuş. Bundan sonra boş durmak yok şansımı zorlıycam. Oluruna bırakırsam çok zaman kaybedicem.
kuzum sende cok tatlısın :) gamzeler ben kendimi bildim bileli bende oldugu için cokda farklı birşey gibi gelmiyor artık bana :) ama cecısımde olsun isterim tabiki...ayrıca gamze tıb da kusur olarak sayılırmış.doku bozukluğundan dolayı çukurlaşma olurmuş o bölgede.. Kusurluyum ben cnm,kusurum büyük
allah herkese böyle kusurlar verse keşkeee bebişin resminde o gamzeyi görmek bize de kısmet olacak inşallah hissediyorum
Alla alla sen bosver duyma sıkma canını tatlım zaten eşin burda yok nasıl olmasını bekliyorlarki
canım ben yıllar once 2 ay klomen kullandım yumurta takıbı yaptırdım,her ay duzenlı olan 1 yumurtam vardı zaten klomenle 2-3 oldular en fazla.catlatma ıgnesı falan ama sonuc negatıftı hep.eşimde sperm sorunu vardı.ılk yaptıgı tahlılde 4 mılyon sprem ve bunun coguda cansız ölü vs. ondakı eksıklıgı gıdermek ıcın bendekı yumurtaları cogaltıp dengelemeye calıstılar..3.ayda göbekten iğneye başladım.20 küsür yumurtam oluyordu.bu şekilde iğnelerle 2 ay boyunca aşılama yaptırdım peşpeşe 2 ay..ama ıkısındedee tutmadı.eğer eşinde sorun yoksa aşılama sende ilk seferde tutar dıye dusunuyorum..onumuzdekı ay rahım fılmı cektırmeyı dusunuyorum bende.eğer tüplerde sorun varsa bosuna ugrasıyoruzdur.ben klomen kullandıgım ve göbekten iğne yaptırdıgım dönemlerde cıddı saglık sorunlarım olmustu.butun vucudum ödem oldu agrı sancı vs. birden bire şişiyordu tenim.şişlikler 10 dk içinde birkaç yeri geziyordu sankı sınek ısırmıs gıbı ama daha kabarık bir şişlik oluyordu.dudagım sısıyor2 dk sonra şişlik kayboluyor kolumda cıkıyordubu tarz ilaçlar bende cok yan etki yapmıstı ve ciddi kilo artışına sebep olmuştu...yumurtlamanda sorun yoksa kullanma derım sana..hormon basıyorlar vucudumuza sonra dengemız bozuluyor.
Aynen canım ya agrının ne oldugunu bende çözemıyorum ama bır yerde okudugum yazıda dr dıyorkı yumurtalık catlayacagı zaman agrı olmaz bunu hissedemezsiniz diyor eger gercekten öyleyse bızım bu yasadıgımız ne ?:44:
Bunlarda benden kızar nikahımdan ve evlendikten sonraki halim :)
Eki Görüntüle 1207980
Eki Görüntüle 1207981
canım ben yıllar once 2 ay klomen kullandım yumurta takıbı yaptırdım,her ay duzenlı olan 1 yumurtam vardı zaten klomenle 2-3 oldular en fazla.catlatma ıgnesı falan ama sonuc negatıftı hep.eşimde sperm sorunu vardı.ılk yaptıgı tahlılde 4 mılyon sprem ve bunun coguda cansız ölü vs. ondakı eksıklıgı gıdermek ıcın bendekı yumurtaları cogaltıp dengelemeye calıstılar..3.ayda göbekten iğneye başladım.20 küsür yumurtam oluyordu.bu şekilde iğnelerle 2 ay boyunca aşılama yaptırdım peşpeşe 2 ay..ama ıkısındedee tutmadı.eğer eşinde sorun yoksa aşılama sende ilk seferde tutar dıye dusunuyorum..onumuzdekı ay rahım fılmı cektırmeyı dusunuyorum bende.eğer tüplerde sorun varsa bosuna ugrasıyoruzdur.ben klomen kullandıgım ve göbekten iğne yaptırdıgım dönemlerde cıddı saglık sorunlarım olmustu.butun vucudum ödem oldu agrı sancı vs. birden bire şişiyordu tenim.şişlikler 10 dk içinde birkaç yeri geziyordu sankı sınek ısırmıs gıbı ama daha kabarık bir şişlik oluyordu.dudagım sısıyor2 dk sonra şişlik kayboluyor kolumda cıkıyordubu tarz ilaçlar bende cok yan etki yapmıstı ve ciddi kilo artışına sebep olmuştu...yumurtlamanda sorun yoksa kullanma derım sana..hormon basıyorlar vucudumuza sonra dengemız bozuluyor.
Eki Görüntüle 1208080 Eki Görüntüle 1208081
şekerim dr bana ultasonda karın dakı gazı gösterdi şok oldum muhakkak ayaklarını sıcak tut, bir karış topuklularla gezen ben çorap+spor ayakkabıya geçtimkarnımla kasıklarım ağrıyo karışık karışıkk offff offf çatlıyo mu gaz mı yumurtalık mı karın mı ne ola ki bu beni düşündürüyo
demi ama eşim dün geldi ya çalışın demek istiyorlar sanırırım iyide benim yumurtlama günüm bu ay geçtikten 1 hafta sonra geldi nasıl olacaksa bende anlamadım
psikolojik olur klimadan üşütmeden olur olur da olur o zaman düşünmüyoruz tamamaklımın bi köşesindede adet bitimindeki ilişki var bitince yaparsanız olur diye dalga geçmişti kayınvalidem tamda yapmamızın üstüne :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?