2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

karnımla kasıklarım ağrıyo karışık karışıkk offff offf çatlıyo mu gaz mı yumurtalık mı karın mı ne ola ki bu beni düşündürüyo

Aynen canım ya agrının ne oldugunu bende çözemıyorum ama bır yerde okudugum yazıda dr dıyorkı yumurtalık catlayacagı zaman agrı olmaz bunu hissedemezsiniz diyor eger gercekten öyleyse bızım bu yasadıgımız ne ?:44:

cnm bnde 2aydır kullanıyorm klomen yine sonuc dün itibariyle hüsran aradm dru yrn gel ilac yazalım dedi yine klomen vercek sanırım bnde bu defa soraym diyorm ne kdr daha bu ilacı kullancm diye

Senide takip ediyorum canım klomen kullandığını biliyordum umutluydum senden banada umut olacaktın.Üzülme ama umudumuzu kaybetmek yok bu işin çok yolu var o olmazsa diğeri yeterki doğru zamanda doğru kararları vermek bence.

Benim doktorum adam akıllı açıklamada yapmıyor ultrasonla bakması 20 sn geçmez göreceğimi gördüm diyor kaldırıyor:/
Bu ay klomende vermedi.

Kararımı verdim bu ay soğan kürü deniycem önümüzdeki ayda farklı bir doktora görünücem Bursada baya bilindik bir doktor Osman develioğlu na gitmeyi düşünüyorum. Hem tüp bebek aşılama tedaviside yapıyormuş. Bundan sonra boş durmak yok şansımı zorlıycam. Oluruna bırakırsam çok zaman kaybedicem.

Alla alla sen bosver duyma sıkma canını tatlım zaten eşin burda yok nasıl olmasını bekliyorlarki

cnm bnde 2aydır kullanıyorm klomen yine sonuc dün itibariyle hüsran aradm dru yrn gel ilac yazalım dedi yine klomen vercek sanırım bnde bu defa soraym diyorm ne kdr daha bu ilacı kullancm diye

canım ben yıllar once 2 ay klomen kullandım yumurta takıbı yaptırdım,her ay duzenlı olan 1 yumurtam vardı zaten klomenle 2-3 oldular en fazla.catlatma ıgnesı falan ama sonuc negatıftı hep.eşimde sperm sorunu vardı.ılk yaptıgı tahlılde 4 mılyon sprem ve bunun coguda cansız ölü vs. ondakı eksıklıgı gıdermek ıcın bendekı yumurtaları cogaltıp dengelemeye calıstılar..3.ayda göbekten iğneye başladım.20 küsür yumurtam oluyordu.bu şekilde iğnelerle 2 ay boyunca aşılama yaptırdım peşpeşe 2 ay..ama ıkısındedee tutmadı.eğer eşinde sorun yoksa aşılama sende ilk seferde tutar dıye dusunuyorum..onumuzdekı ay rahım fılmı cektırmeyı dusunuyorum bende.eğer tüplerde sorun varsa bosuna ugrasıyoruzdur.ben klomen kullandıgım ve göbekten iğne yaptırdıgım dönemlerde cıddı saglık sorunlarım olmustu.butun vucudum ödem oldu agrı sancı vs. birden bire şişiyordu tenim.şişlikler 10 dk içinde birkaç yeri geziyordu sankı sınek ısırmıs gıbı ama daha kabarık bir şişlik oluyordu.dudagım sısıyor2 dk sonra şişlik kayboluyor kolumda cıkıyordu bu tarz ilaçlar bende cok yan etki yapmıstı ve ciddi kilo artışına sebep olmuştu...yumurtlamanda sorun yoksa kullanma derım sana..hormon basıyorlar vucudumuza sonra dengemız bozuluyor.

cnm bu ay bnde çok umutluydm belirtilerde olumluydu cmts gittik dr a baktı rahim kalınlasmış ama kanda bişi yok bekleyelm biras daha dedi ertesi gün adet oldm bnde yrn gidicm görüşcem bnm dr a da iyi diyo herkes güleryüzlü bi adam ama ultrasona bakınca adet olacağımı göremiyo mu yoksa moralimz bozulmasn diye mi sölemiyo anlamiyom o yüzden yrn sorucm herseyi bi iki ay daha kullanıyım en fazla yılbasına kdr aşılama mı denesek diyorm ama anestezi ile yapılır mı ki

Alla alla sen bosver duyma sıkma canını tatlım zaten eşin burda yok nasıl olmasını bekliyorlarki

demi ama eşim dün geldi ya çalışın demek istiyorlar sanırırım iyide benim yumurtlama günüm bu ay geçtikten 1 hafta sonra geldi nasıl olacaksa bende anlamadım

ay cnm inşallah bi an önce kavusurz bebeklerimize eşin tedavi gördü mü peki su an doğal yolla mı deniyosunuz
bnm eşim 4 ay önce filan test yaptırdıydı 25 milyn bunun 19milynu hareketliydi dr yeterli sorun yok dedi ilk dr aşılama demişti aslına bakarsn bnmde yumurtada problm yoktu bi ay büyümedi snr buna başladk sence eşimin sayısı nasıl bi test daha yaptıralm diyorz

psikolojik olur klimadan üşütmeden olur olur da olur o zaman düşünmüyoruz tamam aklımın bi köşesindede adet bitimindeki ilişki var bitince yaparsanız olur diye dalga geçmişti kayınvalidem tamda yapmamızın üstüne :26:

Şöyle geçmiş bir kaç sayfaya baktım forumumuzun kızları nekadar güzeller :))
Fotoğraf paylaşımları çok iyi olmuş daha samimi olmuş :))
Bende ayarlayım bir kaç foto

Aşılamayı senmi talep etmiştin doktormu önermişti canım? Birde nekadar masrafı oluyor?

karnımla kasıklarım ağrıyo karışık karışıkk offff offf çatlıyo mu gaz mı yumurtalık mı karın mı ne ola ki bu beni düşündürüyo
şekerim dr bana ultasonda karın dakı gazı gösterdi şok oldum muhakkak ayaklarını sıcak tut, bir karış topuklularla gezen ben çorap+spor ayakkabıya geçtim çok faydası oluyormuş bel bölgesi ve ayakların sıcak tutulması lazımmış

demi ama eşim dün geldi ya çalışın demek istiyorlar sanırırım iyide benim yumurtlama günüm bu ay geçtikten 1 hafta sonra geldi nasıl olacaksa bende anlamadım

canım sen yine çalış tabı kısmet bu ısler dısarı cıkmaması ıcın dıkkat et olur Allah'ın izniyle

ikizler mi senin de burcun :13: mayıs ayını çok severim bahar aylarını bebişlerimize de nasip olsaydı o aylar ama eşim uzakta

canlarım merhabalarovulasyon testini ilk bu ay kullanıyorum bugün adetimin 13. günü 28 günde regl oluyorum. adetimin 7. 8. ve 12. günleri ilişki oldu. ovu test sonuçlarım aşağıdaki gibi sizce bugün ve yarın da ilişki olmalı mı? ovu testi bu ay beni çok umutlandırdı.Eki Görüntüle 1208113

Evet canım bu agrılarımız usutmedndır acıkyatıyoruz hep ondan canım evet ya benım arkadasımda anlatmıstım öyle hamıle kalmıs bana sende öyle yap dedı yaptım belkı dıyorum kısmet ınsanın aklına gelıyor tam 10 gun gecmıs uzerınden canım adetten sonrakı ılıskının belkıde suan hamıleyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…