- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Eki Görüntüle 1207869 Eki Görüntüle 1207870
en soldaki benim.. diğerleri 2 amcamın kızları.. üçümüz de 26 mayıs doğumlu ilk çocuklarız :) çok tuhaf :13: yüzyüze görüşemiyoruz ya çok sanal kalmayalım diye atıyorum
şekerim dr bana ultasonda karın dakı gazı gösterdi şok oldum muhakkak ayaklarını sıcak tut, bir karış topuklularla gezen ben çorap+spor ayakkabıya geçtimçok faydası oluyormuş bel bölgesi ve ayakların sıcak tutulması lazımmış
Şöyle geçmiş bir kaç sayfaya baktım forumumuzun kızları nekadar güzeller :))
Fotoğraf paylaşımları çok iyi olmuş daha samimi olmuş :))
Bende ayarlayım bir kaç foto
bebeğim ekleşmeyi bıraktık eşlerimiz bundan memnun olmaz diye
canlarım merhabalarovulasyon testini ilk bu ay kullanıyorum bugün adetimin 13. günü 28 günde regl oluyorum. adetimin 7. 8. ve 12. günleri ilişki oldu. ovu test sonuçlarım aşağıdaki gibi sizce bugün ve yarın da ilişki olmalı mı? ovu testi bu ay beni çok umutlandırdı.Eki Görüntüle 1208113
Evet canım bu agrılarımız usutmedndır acıkyatıyoruz hep ondan canım evet ya benım arkadasımda anlatmıstım öyle hamıle kalmıs bana sende öyle yap dedı yaptım belkı dıyorum kısmet ınsanın aklına gelıyor tam 10 gun gecmıs uzerınden canım adetten sonrakı ılıskının belkıde suan hamıleyız
Canim ayni benim ilkokul ogretmenime benziyorsun :) zaten ogretmen gibi görünüyorsun :)
teşekkür ederimbende çorap ve spor ayakkabı giyiyorum epeydir çünkü klima üşütüyo açık ayakkabı giyince. ama yumurtalık ağrısı da var içinde akıntımda var şeffaf bi haller var ama belki gece üşütüyorum :26: ben kendi kendime yumurtluyorum deyip çalışmalıyız diyorum
Eki Görüntüle 1208117 Eki Görüntüle 1208118
Foto yüklemeyi ilk kez yapıyorum olmuştur umarım
Bunlarda benim fotolarım düğün ve +6 kilo ile sonrası :))
öyleyse üstünden 15 gün geçmiş olacak amaa yo yo öyle düşünmüyoruz şimdiden heyecan yaparsak sonra 3 5 gün gecikiyoruz daha kötü oluyo geçen ay hiç adet olmayacak sandım artık beklemekten yorulmuştum biliyorsun
Maaşallah canım nazar değmesin
barbıe bebeklerin bi içi coş olanlar var bi etli olanlar var bilirsin işte sende öylesin düğün halin etsiz sonraki halin etli ama her türlü güzel barbie
bazen birden fazla yumurtlama olabiliyormuş o yüzden dr bana illa bir tarihe takılma adetten sonra bir dün arayla çalış dedi ( gerçi artık daral geldi çalışmalardan ama ) şeffaf akıntı madem gün aşırı devam çalışmalara şekerim azimle :26:
ay cnm inşallah bi an önce kavusurz bebeklerimize eşin tedavi gördü mü peki su an doğal yolla mı deniyosunuz
bnm eşim 4 ay önce filan test yaptırdıydı 25 milyn bunun 19milynu hareketliydi dr yeterli sorun yok dedi ilk dr aşılama demişti aslına bakarsn bnmde yumurtada problm yoktu bi ay büyümedi snr buna başladk sence eşimin sayısı nasıl bi test daha yaptıralm diyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?