2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Atanamayan bi öğretmenim zaten 3 yıl lisede ücretli olsada yaptım mesleğimi... Merak ettim öğretmenini

O ogretmenim gelmeden once tembel o geldikten sonra baya çalışkan bir öğrenci olmustum :))) kendisini vok severdim umarim sende atanirsinda ve seni seven öğrencilerin olur inşallah :)

Kizlar hepiniz fıstık gibisiniz maşallah Allah nazardan korusun sizi sevdiklerinize bagislasin..hepiniz cok guzel anneler olacaksiniz Allahin izniyle tabi inşallah bende

amin cnm inşallah bn korkuyorm çünkü smear testi yapılırken o rahim girişini açan alet cnmı cok yaktı durun yapmayın diye bağırdm bile ondan berdir vajinal muayeneden de korkuyorm bu dr bunu bildiğinden karından bakıyo bana o yüzden anestezili olur mu diye merak ediyorm ama belki bu dr un eli daha hafiftir

O ogretmenim gelmeden once tembel o geldikten sonra baya çalışkan bir öğrenci olmustum :))) kendisini vok severdim umarim sende atanirsinda ve seni seven öğrencilerin olur inşallah :)

Benim öğrencilerim beni boy olarak ikiye katlasalarda çok severdim kerataları inş atanırım ben ve benim gibi olan herkes

Gelinliğin saçın süper çok hoş gelin olmuşsun eşinle çok yakışmışsınız:)

Açıkçası kıza anlattım istediğim gelinliği ve ilk giydiğim gelinliği de aldım başka denemedim... tepede topuz sevmediğim içinde bunu tercih ettim.... Geldi geçti ne günlerdi yahu eminim sende çok yorulmuşsundur ama tatlı yorgunluklar

benım bıldıgım kadarıyla anestezı yapmıyorlar canım.inan hiç gerekte yok buna.azcık dişini sık canım :) dogum nasıl yapacaksın bu korkuyla.aslında benımde canım cok tatlıdır biri anlatırken bile içim gider sankı canım yanar.ama sabretmelıyız bazı seylere.kadın olmak zor bütün kabak bizim başımıza patlıyor valla erkekler rahat

Kizlar hepiniz fıstık gibisiniz maşallah Allah nazardan korusun sizi sevdiklerinize bagislasin..hepiniz cok guzel anneler olacaksiniz Allahin izniyle tabi inşallah bende

Bebeklerimiz bize benzesin inşallaaaaaaaaaaaaaahh bacım sende paylaşsana

Bi de kınadaki halimi görsen herkes ağlar ben kahkaha atıyordum Hayatı gülerek geçirmek lazım bacım

Kuzum kınayıhıc sorma ben cok aglarım dıyordum kınada benden bır damla göz yası gelmedı ben gulerken kına yakıldı öyle canım zaman kısa ıyı degerlendırmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…