Eeee madem bende gelinlikli foto paylaşıyım yahu
Eki Görüntüle 1208130
Eki Görüntüle 1208132 Eki Görüntüle 1208133
Evlilik cüzdanı görmüş masum gelin
Atanamayan bi öğretmenim zaten3 yıl lisede ücretli olsada yaptım mesleğimi... Merak ettim öğretmenini
canım sen yine çalış tabı kısmet bu ısler dısarı cıkmaması ıcın dıkkat et olur Allah'ın izniyle
Saol canım sende çok bakımlı cool çok güzel hatunsun:)
Bugün hiç moralim yoktu sayenizde yüzüm güldü:) Saol güzel yorumun için :)
Eki Görüntüle 1208130
Eki Görüntüle 1208130
inşallah tatlım ama olması biraz zor gibi 3 hafta görüşemeyince dün biraz fazla mesai yaptık dikkat etmedik
Eki Görüntüle 1208117 Eki Görüntüle 1208118
Foto yüklemeyi ilk kez yapıyorum olmuştur umarım
Bunlarda benim fotolarım düğün ve +6 kilo ile sonrası :))
Maşallah canım gercekten bıcır bıcırsın
canım o eşimle olan evliliğimiz 3. yılın sonunda bitti.o doktorun ona verdıgı ılacları hıc kullanmamıs bıle.herneyse...ben tek başıma cocuk yapmaya calısmıstım kısacası :) şimdi 2 aylık evliyim.ama ben gecen gittim hormonlarıma baktırdım sorun yok benim.doktor belki bu eşindede sperm sorunu vardır daha yenı evlısın erken aslında ama dedı madem ecelecısın bı rahım fılmıde cektır dedı.benım yaşım 32 oyuzden yaşım ılerlemeden acele edıyorum sorun varsa halledelım dıye.eşim henuz sprem tahlılı vermedı.ikna etmeye calısıyorum onuda :)
gebelik için 20 milyon spremnin yeterli oldugunu biliyorum ben eşinin seviyesi normal gibi ama yinede aşılama öncesi tekrar baktırın bence.aşılamada erkekten alınan spremleri yıkama işlemine tabi tutuyorlar.daha canlı spremleri seciyorlar yani.ama bu işlem spermleri yoruyormuş da ayrıca.benim doktorum yıkama işlemini yaptırtmamıstı zaten azdı spermler daha kötü olmasınlar diye.aşılama konusunda korkun olmasın ben bundan 6 sene önce yaptırmıstım özel bir doktora gittim.kendi muayenesinde yaptı bana asılamayı.mukemmel bır doktor.6 yıl evlı oldugu halde reglı duzensızlıgı olan bırine ilk asılamada ikiz bebekelri tutturmuslardı en yakında gordugum örnek buydu mesela.baska baska sehırlerden geliyorlardı doktoruma.harika sevecen bir kadındı.
aşılamada yapılan işlem ; bir aletle rahim girişini açıyor ve içeriye bir serum hortumu gibi bir hortum yerleştiriyor.sonrada spermleri içeri veriyor.amaç spermlerin zaman ve enerji kaybetmeden milyonlarca spermin tüplere olan yolculugunu cok kısa hale getırıyor.normal yolla rahım içine birkaç tane sperm girebiliyormuş ama bu sekılde sansın daha cok.aşılama içinde klomen kullanabılırsın en azından işini şansa bırakmamıs olursun.kesinlikle anesteziye falanda gerek yok.şu kadarcık işleme dayanılmayacak kadar degıl sakın korkun olmasın.genel doktor muayenesı olmussan smear testı yaptırmıssan bunuda kolaylıkla yaptırırsın cunku cok bır acı agrı vs. olmuyor.hatta hemen doktordan cıkabılıyorsun.ben sanırım yarım saat yatmıstım işlemden sonra doktor kalkma demıstı.herneyse umarım hakkında hayırlısı olur canım
O ogretmenim gelmeden once tembel o geldikten sonra baya çalışkan bir öğrenci olmustum :))) kendisini vok severdim umarim sende atanirsinda ve seni seven öğrencilerin olur inşallah :)
Gelinliğin saçın süper çok hoş gelin olmuşsun eşinle çok yakışmışsınız:)
amin cnm inşallah bn korkuyorm çünkü smear testi yapılırken o rahim girişini açan alet cnmı cok yaktı durun yapmayın diye bağırdm bile ondan berdir vajinal muayeneden de korkuyorm bu dr bunu bildiğinden karından bakıyo bana o yüzden anestezili olur mu diye merak ediyorm ama belki bu dr un eli daha hafiftir
anemmm ne ka dadlu cıkmışsın
Kizlar hepiniz fıstık gibisiniz maşallah Allah nazardan korusun sizi sevdiklerinize bagislasin..hepiniz cok guzel anneler olacaksiniz Allahin izniyle tabi inşallah bende
Eki Görüntüle 1208130
Bi de kınadaki halimi görsen herkes ağlar ben kahkaha atıyordum Hayatı gülerek geçirmek lazım bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?