2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

dişimi sıkarım cnm da kendimi kasınca da kanamalı oluyo öyle olunca da aşılama verimli olur mu diye düşünüyorm neyse hemen olumsuzluğu düşünmeyelm dimi belki o aşamaya kalmadan gelir bebişler hayırlısıyla,

inş canım allah bu ay nasıp ederde sen aşılamadan ben de rahim filmi çektirmekten yırtarız

hemde nasıl yorgunluk düğünde herkes eğlenirken biz çökmüştür:) Balayında ikimizde hasta yattık
Saçlarımı çok farklı tarif etmiştim daha doğal hayal etmiştim böyle bişey çıktı ortaya. Senin saçların çok daha doğal olmuş
Aslında şimdiki aklım olsa nikah yapar kaçardım tatile boşa yorgunluk

Öyle ortada kalmış sıkışmış hissediyorumki kendimi neyana gideceğimi bilemiyorum. Ne bileyim bugün halim böyle. Burda oyalıyorum kendimi

Fıstık moral bozmak yok bak kaygılı ne güzel demiş... her zaman mutlu olmaya bak kendini mutlu etmeye çalış

Heyoooo ben geldim. Hepinize kırk bin kere maşallah.

Bunlarda benden geliyor.

Önce kınamız...

Sonra düğün...

ben nikah yaptım sadece açıkçası bi düğüne dünya kadar masraf etmek istemedim... saçlarımı önceden prova ettirdim o yüzden bi yamukluk yapamadı bana kuaför ama seninkiler de şık olmuş bence

ayy maşallah bende evlenince 6 kilo aldım adet öyle galiba şimdi de 7 kilo verdim darısı başına ve çok güzelsin

Saol arkadaşım:) Evet aslında evde yemekte yapmıyorum öyle süper beslendiğimizi söyleyemem ama evlenince alınıyor gerçekten. Bende ilaç kullanıyorum etkisiyle verdim şimdi 58 oldum :)

Bunlarda benden geliyor.

Önce kınamız...

Sonra düğün...

bacım nerdesin yahu bak biz adamı böyle çekeriz foruma Maaşallah çok güzel bi bayansın tatlım nazar değmesin

Bunlarda benden geliyor.

Önce kınamız...

Sonra düğün...

Hoşgeldin canım tesekkurler maşallah Allah nazarlardan korusun canım çok güzelsin duru bir güzelliğin var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…