moralin mi yoktuo niyeee ki :44: bir anne adayı her daim moralli olmalı ama
benım bıldıgım kadarıyla anestezı yapmıyorlar canım.inan hiç gerekte yok buna.azcık dişini sık canım :) dogum nasıl yapacaksın bu korkuyla.aslında benımde canım cok tatlıdır biri anlatırken bile içim gider sankı canım yanar.ama sabretmelıyız bazı seylere.kadın olmak zor bütün kabak bizim başımıza patlıyor valla erkekler rahat
maşallah çok güzelsin tatlım
maşallah çok tatlısın
oooooooo çok romantik bayıldım
allah nazarlardan korusun cok guzelsınız yakısmıssınız maşallah
dişimi sıkarım cnm da kendimi kasınca da kanamalı oluyo öyle olunca da aşılama verimli olur mu diye düşünüyorm neyse hemen olumsuzluğu düşünmeyelm dimibelki o aşamaya kalmadan gelir bebişler hayırlısıyla,
Açıkçası kıza anlattım istediğim gelinliği ve ilk giydiğim gelinliği de aldımbaşka denemedim... tepede topuz sevmediğim içinde bunu tercih ettim.... Geldi geçti ne günlerdi yahu eminim sende çok yorulmuşsundur ama tatlı yorgunluklar
allah nazarlardan korusun tatlım fotolar çok güzel hepiniz çok güzelsiniz kızlar
Öyle ortada kalmış sıkışmış hissediyorumki kendimi neyana gideceğimi bilemiyorum. Ne bileyim bugün halim böyle. Burda oyalıyorum kendimi
inş canım allah bu ay nasıp ederde sen aşılamadan ben de rahim filmi çektirmekten yırtarız
Eki Görüntüle 1208117 Eki Görüntüle 1208118
Foto yüklemeyi ilk kez yapıyorum olmuştur umarım
Bunlarda benim fotolarım düğün ve +6 kilo ile sonrası :))
lovelyyy çok ggüzelsin maşallah yaaaHeyoooo ben geldim. Hepinize kırk bin kere maşallah.
Bunlarda benden geliyor.
Önce kınamız...
Sonra düğün...
hemde nasıl yorgunluk düğünde herkes eğlenirken biz çökmüştür:) Balayında ikimizde hasta yattık
Saçlarımı çok farklı tarif etmiştim daha doğal hayal etmiştim böyle bişey çıktı ortaya. Senin saçların çok daha doğal olmuş
Aslında şimdiki aklım olsa nikah yapar kaçardım tatile boşa yorgunluk
ayy maşallah bende evlenince 6 kilo aldım adet öyle galibaşimdi de 7 kilo verdim darısı başına ve çok güzelsin
Heyoooo ben geldim. Hepinize kırk bin kere maşallah.
Bunlarda benden geliyor.
Önce kınamız...
Sonra düğün...
Heyoooo ben geldim. Hepinize kırk bin kere maşallah.
Bunlarda benden geliyor.
Önce kınamız...
Sonra düğün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?