ben nikah yaptım sadeceaçıkçası bi düğüne dünya kadar masraf etmek istemedim... saçlarımı önceden prova ettirdim o yüzden bi yamukluk yapamadı bana kuaför ama seninkiler de şık olmuş bence
Heyoooo ben geldim. Hepinize kırk bin kere maşallah.
Bunlarda benden geliyor.
Önce kınamız...
Sonra düğün...
Bunlarda benden geliyor.
Önce kınamız...
Sonra düğün...
Hatunlar perşembe günü bi de eşime test yaptıracağız bakalım onda durumlar ne???
Kimler yaptırdı bu testi bakalım ya da var mı düşünen
Öyle ortada kalmış sıkışmış hissediyorumki kendimi neyana gideceğimi bilemiyorum. Ne bileyim bugün halim böyle. Burda oyalıyorum kendimi
Hatunlar perşembe günü bi de eşime test yaptıracağız bakalım onda durumlar ne???
[[/B]
Büyük aşk görüyorum karelerde Rabbim muahbbetinizi mutluluğunuzu bozmasın maşallah
İnşallah en kısa zamanda güzel bir bebişle tamamlarsınız yuvanızı :)
hepsi çok güzell çıkmış ortadakine bayıldımmm ki
Bunlarda benden geliyor.
Önce kınamız...
Sonra düğün...
Canım biz cumartesi yaptırdık 93 milyon sperm değeri ve %60 hareketli doktor değerlerin iyi olduğunu söyledi.
kızlar yumurtlama gününü ve zamanını doktorlar söylüyor mu acababu ay umudum yok ama en azından sağlıklı olup olmadığımı gününü bilmek istiyorum bilgi verebilir misiniz
erkeklerde sperm sonucu degısıklık gosterebılıyor kızlar.diyelimki bu ay spermler için ilaç kullandı vs. bunun sonucunu ancak 4 ay sonra gorebılıyormus tahlılde.yani bugun yediği bile 4 ay sonra spermi etkiliyormuş sonucu.
şahaneymiş sonuçlar o vakit yakın zamanda hallolur bu iş
peki özelde mi devlette mi yaptırdınız
bende işimi ve ortamımı hiç sevmiyorum çok bunlamıştım taaaki kk yı bulana kadar bu topic benim iş sendromumu yendi burda huzur buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?