cnm eşim düğünden 1 yıl önce yaptırmıstı değer düşüktü bebek düşünmeye basladıktan 2 ay snr yaptırdı değer yaklasık 3kat artmıs bu ay yaptıralım diyorz ama sürekli izin almak zorunda kalıyo bn dr a giderken adam bahane bulamıyo artık izin alabilrse yaptrck bakalm
İnşallah canım çok moral veriyorsun bana Allah razı olsun :))
Özelde yaptırdık 60 tl ve 2 saat te sonuşları verdiler.
canım biz yaptırmıştık 144 milyon çıktı dr çok iyi dedi
lovelyyy çok ggüzelsin maşallah yaaadaha önceki foton hala aklımda
bacım nerdesin yahu bak biz adamı böyle çekeriz forumaMaaşallah çok güzel bi bayansın tatlım nazar değmesin
Hoşgeldin canım tesekkurler maşallah Allah nazarlardan korusun canım çok güzelsin duru bir güzelliğin var
Film kareleri gibi çok güzelsinçok güzel bir düğün olmuş
fıstık gibisin maşallah
gelmeyeceksin sandıkk unuttu bizi bıraktı bizi dedim :2: ama geldinnnfotoların hepsi güzel ama en güzeli gülüşün gülmek çok yakışıyo
benim eşim hiç yaptırmadı... geçen ayda aklımıza düştü işte birazdan randevu alacağım perşembeye hem o zamana kadar 3 gün ilişki olmamış olacak ve kuralına uymuş olacağız.... Hep kendimizde arıyoruz bişeyleri ama bi de erkek boyutu var bu işin onların da muayene olması şart... Bakalım bizim sonuçlar nasıl çıkacak
Aynen öyle face e artık girmiyorum bileburası yetiyor banada
Sen ne iş yapıyordun
yaaaaaaaaaa bunu ilk defa duydum bak ama o zaman neden doktorlar sonuçlara bakıp iyi diyorlar durum buysa
ben eşime çalışmalıyız dedim oda bana illa bu ay bebek olsun diye çalışmaya gerek yok ki böyle devam edelim dedi bende haklısın dedim yani o bekliyor ama olmazsa sonra olur diyor bense olmadı acaba niye diyorum hemen ahhh bizz kadınlarama ben ilk defa bu ay böyle sık ve korunmasız ilişki yaşıyorum o yüzden bende rahatım kısmetten öteye yol yok
kızlar yumurtlama gününü ve zamanını doktorlar söylüyor mu acababu ay umudum yok ama en azından sağlıklı olup olmadığımı gününü bilmek istiyorum bilgi verebilir misiniz
Güzel yorumlarınız için hepinize benden bissürü öpücükler.Çok teşekkür ediyorum, hepiniz çok güzelsiniz. İçiniz gibi dışınızda öyle her birinizin bakarken bir sürü maşallah dedim.
Hiç birinizi unutmadımkiii Kaygılıcım sadece bir süre okumak istemiyorum, okuyunca kendimde belirtiler arayıp duruyorum ister istemez. Zaten bu ay çalışma yapmıyoruz ovulasyona göre değerlendireceğiz sadece ya da canımız ne zaman isterse. Umarım güzel haberler ile gelirim. Gelemez isem de sağlık olsun daha zamanı gelmemiştir derim.
Sayfalar oldukça ilerlemiş yeni hamişlerimiz var ise hepsini tebrik ediyorum. Darısı bekleyen hepimizin başına.
Kendinize iyi bakın...
Ben devlette yaptıracağım bakalım ne kadar süre sonra çıkacak
allah hepimizden razı olsun
Bende face öylesine bakıyorum toplam 2 dkmuhasebe en sıkıcı iş stajım var bitse kurtulsam bırakıcam bu mesleği bebişten sonra kendime başka bi alan bulmak istiyorum :44:
inşallah güzel çıkar sonuçlarınız cnm bizimde son birliktelik dün sabah oldu yrn yapırsa olmaz dimi çarsamba daha iyi olur ama kızmet artık gecen ay ramazan diye yaptıramadı bu ay ne olur
çok iyi anlıyorum hiç şaşmayan adetim bu ay iki gün geciktide kalp krizi geçiriyorumAllahtan coşupta ilan etmedim sonra kırmızı kartı yiyince kaç saat ağladım vallahi neyse kısmet tabi bu işler stres yapmasaydık çoktan dolmuştu göbişlerimiz
Emin ol eğlenceli iş yok hepsinden bir süre sonra sıkılıyorsun
Bende bekarken üretim planlamada çalıştım evlenince zor geldi kendi işimi kurdum ama buda zormuş
En azından birinin işinde çalışırken istifa ediyorsun şimdi eşime sıkıldım bile diyemiyorum kendin kaşındın diyor
Valla yap gitsin kuzum özellikle bugün kesinlikle ilişkin olsun
[SUP][/SUP]
bu ay kaçıncı deneme olacak kısmetse
pendikte datalap da 50 tl ye cekıyorlar canım.4 gün ilişki yasak öyle verılıyor sperm.ayrıca evde sonucu alıp sterıl agzı kapalı bır kaba koyup yarım saat ıcınde goturebılıyorsun..bız boyle yapıcaz benımkısı gıtmek ıstemıyor tahlıl vermek ıcın.
sonuclar o an için evet iyi olabılır canım ama bu aylar sonrası ıcınde iyi olacak demek degıl.mesela 4 milyon sperm sonucu olan eski eşime doktor ılac vermıstıbırkac ay kullandı yenıden tahlıl yaptırdı ve sonucu 14 mılyon olmustu.sonra ılac kullanmayı bırakmıs ve bırkac ay sonra 8 mılyona dusmustu sonucu.benım bılgım bu sekılde canım bırkac ayda etkı gosterdıgı..belkıde yanlıs bılıyorumdur ama doktorun soyledıgı buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?