2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

5.deneme ilk üç ay korunmadım oluruna bıraktım iki aydır hesap kitap yapıyorum kısmet Rabbim hayırlısını versin senin kaçıncı ??

seninde daha yeni iyi maşallah kısmetse yakındır ben haziranda 3 kere korunmasız ilişki yaşadım temmuz başından beri korunmuyorum yani tam korunmayarak 1 ay oldu 2. deneme diyoruz

öyle yapıcam artık kuzum ve bu ay belirti aramamaya gayret edicem. 15 ağustos-7 eyl tatile çıkıyoruz memleketlere ve antalyaya gidicez bebiş gelirse haberi memlekette vericez ailelere inşallah yaaaa

bende tam adet günümde malatyada olacağım eğer varsa bişey bende memlekette öğreneceğim... inş ikimizde güzel haberleri memleketimizde alırız

bizim ne zaman tahlıl verecegı bellı degıl paşamızın keyfine kaldık resmen..istasyon hastanesinde tahlıl verildigini bilmiyordum valla.kan tahlıllerımı orda yaptırdım ben şifa hastanesi 5 tahlile 148 tl isteyince solugu orda almıstım şu yumurtlama günüm gecsın yollucam tahlıle benımkını.bizimki takıntılı valla ole wc de falan yapamaz.zaten heryerde wc ye bıle gırmez temizlik hastasıdır zaten geç boşalma sorunu var gibi biraz takıntı ve stres yaptıgında zorlanıyor cok.en ıyısı ev ortamı rahat olsun ıstıyor

bende tam adet günümde malatyada olacağım eğer varsa bişey bende memlekette öğreneceğim... inş ikimizde güzel haberleri memleketimizde alırız

inşallah balım rabbim yüzümüzü güldürsün.. bat 20 ağus ama ben 18inde test yapmayı düşünüyorum çünkü ayın 12.sinde ovu testim koyulaştı ben 14ü olur sanıyodum burda çoğu hamile arkadaşta battan önce öğrendi o yüzden battan 2 gün önce yapmak istiyorum

kuzum istasyonda ürolojiye randevu aldık o yönlendirecek tahlile... Eşinin madem öyle takıntısı ve sorunu var o zaman özel sizin için daha iyi olur... Sen ne yap et bir an önce yaptırt o testi eşine...

yooo dün sabah ilişki olduysa yarın sabah ilişkiye gir bence ... böylece gün aşırı olur

cumaya aldım randevumuzu bakalım.... amin kuzum

yok cnm test vermek için demiştim zaten dün adet oldm ya ilişki yasak o yüzden testi bi an önce yaptırsın ki adetten snr işimize bakalm:)) az önce bi lab ı aramıs 75 t demişler baska biyere bakıcz

bikaç gün erken yap kuzum dediğin gibi bizim kızlar 5 gün kala falan öğrendiler bende birazdan çarşıya çıkıp 3- 5 tane gebelik testi alayım hatta birini de yapayım diyorum... yok yaa bi iki gün daha bekliyim

Son düzenleme:
yok cnm test vermek için demiştim zaten dün adet oldm ya ilişki yasak o yüzden testi bi an önce yaptırsın ki adetten snr işimize bakalm:)) az önce bi lab ı aramıs 75 t demişler baska biyere bakıcz

ayyy bende kafa kalmadı doğru ya adet olmuştun sen... sperm testini yaptırırken eşinle en son ilişkinin 4 gün önce olması lazım ona göre gitsin örnek vermeye... Devleti de düşünebilirsiniz kuzum özeller yolmaya çalışıyor

hmm devlette üroloji doktoruna randevu mu alması gerek yoksa direkt tahlil oluyo mu ki

seninde daha yeni iyi maşallah kısmetse yakındır ben haziranda 3 kere korunmasız ilişki yaşadım temmuz başından beri korunmuyorum yani tam korunmayarak 1 ay oldu 2. deneme diyoruz

canım senin yaşında gençti diye hatırlıyorum şansın benden yüksek haftada 3 ilişki ortalamasıyla en geç bir iki ayda tamamdır sadece oluyo olmuyo diye takma tabi başarabilirsen çok biliyosan sen takma dersen de haklısın tabii

Evet canim 72 gün diyorlar spermin oluşum süreci. Benim eşimin de 5 milyon çıktı bi defa yaptırdık. iki hafta sonra bi daha yaptırdık hiç sayı belirtmemişti. Çok değişken oluyor

hmm devlette üroloji doktoruna randevu mu alması gerek yoksa direkt tahlil oluyo mu ki

valla bildiğim kadarıyla devlette kafana göre tahlil yaptıramıyorsun... Bi doktorun eşini tahlile göndermesi lazım ki bu ürolog olursa çok iyi olur... Ayrıca devlette sperm örneğini tuvalette verecek eşin bundan da haberinz olsun... Ben eşime sordum rahat edebilirmisin diye sorun olmaz dedi... Sen de bi sor eşine eğer rahat edemem derse özelde yaptırın canım

Evet canim 72 gün diyorlar spermin oluşum süreci. Benim eşimin de 5 milyon çıktı bi defa yaptırdık. iki hafta sonra bi daha yaptırdık hiç sayı belirtmemişti. Çok değişken oluyor

72 gün mü?????? saat olmasın sakın

Ayın 18i bi gelse hemen yapıcam. Sen neden ecz.den alıyosun testi internette daha uygun fiyatları gttigdyordan bak istersen canım

o ne demek est. haklısın ben takmıyorum dedim ya daha takacak bi ay olmadı haftada 3 oluyorda bazen pozisyondan içimdekiler çıkıyo yarısı kalıyo vs derken kaçaklar oluyo kısmet bakalım olacağı varsa olur hepimizin hayırlı zamanda olsun sağlıklı bebişlerimiz inşallah

batın ne zamanda sen test yapıyorsn hanım hanımmmmmm

Ayın 18i bi gelse hemen yapıcam. Sen neden ecz.den alıyosun testi internette daha uygun fiyatları gttigdyordan bak istersen canım

fıstık gebelik testini ucuz olanlardan alacağım eczanede de 3 lira zaten ... gg den ov. testi almıştım hala bitmedi 3 ay oldu

Son düzenleme:
fıstık gebelik testini ucuz olanlardan alacağım eczanede de 3 lira zaten ... gg den ov. testi almıştım hala bitmedi 3 ay oldu

Ben 3ay önce eczden 4.5 tl ye almıştım intten ovu testi yanında 10tane vardı bana daha uygun geldi fiyatı sen de testini al günümüz yaklaşınca yapalım balım güzel haberler verelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…