5.deneme ilk üç ay korunmadım oluruna bıraktım iki aydır hesap kitap yapıyorum kısmet Rabbim hayırlısını versin senin kaçıncı ??
tatlım sayı çok iyi ama önemli olan ileri hareketlilerin sayısı o ne kadardı
öyle yapıcam artık kuzum ve bu ay belirti aramamaya gayret edicem. 15 ağustos-7 eyl tatile çıkıyoruz memleketlere ve antalyaya gidicez bebiş gelirse haberi memlekette vericez ailelere inşallah yaaaa
hareketli olan yüzde 53 çıktı orta olan yüzde 19 yavaş yüzde 11 hareketsizde yüzde 17 canım
ben eşime sordum özele gerek yok tuvalette hallederim dedi bende iyi o zaman dedim bizimki pek sorunsuz canımcumaya istasyon polikliniğinden aldım randevuyu ... Bugün ilişkiye girip sonra ara vereceğiz böylece 4. günün sabahında örneğini vermiş olacak... Sizin belli mi tarih ne zaman vereceğinizin
bende tam adet günümde malatyada olacağım eğer varsa bişey bende memlekette öğreneceğim... inş ikimizde güzel haberleri memleketimizde alırız
bizim ne zaman tahlıl verecegı bellı degıl paşamızın keyfine kaldık resmen..istasyon hastanesinde tahlıl verildigini bilmiyordum valla.kan tahlıllerımı orda yaptırdım ben şifa hastanesi 5 tahlile 148 tl isteyince solugu orda almıstım şu yumurtlama günüm gecsın yollucam tahlıle benımkını.bizimki takıntılı valla ole wc de falan yapamaz.zaten heryerde wc ye bıle gırmez temizlik hastasıdır zaten geç boşalma sorunu var gibi biraz takıntı ve stres yaptıgında zorlanıyor cok.en ıyısı ev ortamı rahat olsun ıstıyor
yooo dün sabah ilişki olduysa yarın sabah ilişkiye gir bence ... böylece gün aşırı olur
cumaya aldım randevumuzu bakalım.... amin kuzum
inşallah balım rabbim yüzümüzü güldürsün.. bat 20 ağus ama ben 18inde test yapmayı düşünüyorum çünkü ayın 12.sinde ovu testim koyulaştı ben 14ü olur sanıyodum burda çoğu hamile arkadaşta battan önce öğrendi o yüzden battan 2 gün önce yapmak istiyorum
yok cnm test vermek için demiştim zaten dün adet oldm ya ilişki yasako yüzden testi bi an önce yaptırsın ki adetten snr işimize bakalm:)) az önce bi lab ı aramıs 75 t demişler baska biyere bakıcz
ayyy bende kafa kalmadı doğru ya adet olmuştun sen... sperm testini yaptırırken eşinle en son ilişkinin 4 gün önce olması lazım ona göre gitsin örnek vermeye... Devleti de düşünebilirsiniz kuzum özeller yolmaya çalışıyor
seninde daha yeni iyi maşallah kısmetse yakındırben haziranda 3 kere korunmasız ilişki yaşadım temmuz başından beri korunmuyorum yani tam korunmayarak 1 ay oldu 2. deneme diyoruz
sonuclar o an için evet iyi olabılır canım ama bu aylar sonrası ıcınde iyi olacak demek degıl.mesela 4 milyon sperm sonucu olan eski eşime doktor ılac vermıstıbırkac ay kullandı yenıden tahlıl yaptırdı ve sonucu 14 mılyon olmustu.sonra ılac kullanmayı bırakmıs ve bırkac ay sonra 8 mılyona dusmustu sonucu.benım bılgım bu sekılde canım bırkac ayda etkı gosterdıgı..belkıde yanlıs bılıyorumdur ama doktorun soyledıgı buydu
hmm devlette üroloji doktoruna randevu mu alması gerek yoksa direkt tahlil oluyo mu ki
Evet canim 72 gün diyorlar spermin oluşum süreci. Benim eşimin de 5 milyon çıktı bi defa yaptırdık. iki hafta sonra bi daha yaptırdık hiç sayı belirtmemişti. Çok değişken oluyor
bikaç gün erken yap kuzum dediğin gibi bizim kızlar 5 gün kala falan öğrendiler bende birazdan çarşıya çıkıp 3- 5 tane gebelik testi alayım hatta birini de yapayım diyorum... yok yaa bi iki gün daha bekliyim
canım senin yaşında gençti diye hatırlıyorum şansın benden yüksekhaftada 3 ilişki ortalamasıyla en geç bir iki ayda tamamdır sadece oluyo olmuyo diye takma tabi başarabilirsen çok biliyosan sen takma dersen de haklısın tabii
bikaç gün erken yap kuzum dediğin gibi bizim kızlar 5 gün kala falan öğrendiler bende birazdan çarşıya çıkıp 3- 5 tane gebelik testi alayım hatta birini de yapayım diyorum... yok yaa bi iki gün daha bekliyim
Ayın 18i bi gelse hemen yapıcam. Sen neden ecz.den alıyosun testi internette daha uygun fiyatları gttigdyordan bak istersen canım
fıstık gebelik testini ucuz olanlardan alacağım eczanede de 3 lira zaten ... gg den ov. testi almıştım hala bitmedi 3 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?