2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

batın ne zamanda sen test yapıyorsn hanım hanımmmmmm

yok yahu yapmıcam vallaaaaaaaaaaaaa bak şimdi geyimde alayım bi kaç test vakti gelince yaparım artık

bata 1 hafta var daha pööööfffffffffff

Ben 3ay önce eczden 4.5 tl ye almıştım intten ovu testi yanında 10tane vardı bana daha uygun geldi fiyatı sen de testini al günümüz yaklaşınca yapalım balım güzel haberler verelim inşallah
inşallaaaaaaaaaaaaaaahhh

Allah evladına hayırlı ömür versin... Eklerim tabi canım ama bana batını söylemen lazım yani şimdiki adetini değil gelecek adetinin ilk gününü

aminnnnnn canım cümlemizinkine insallah.....hmmmm onu bilmiyorumki daha dogumdan sonra ilk kez adet oldum dün hmmmm adet düzenim nasıl olcak bilmiyorumki neyse ozaman simdilik ekleme bakayım nasıl olcak düzenim...

Allah iyiliğini versin giden gitsin kalan sağlar bizimdir kaçak olmasın diye hep aynı şekilde insanı olaydan soğutuyo tövbe tövbe akışına bırakalım en güzeli inşallah bir iki aya müjdeli haber alıcam senden ümitliyim

Birşey sormak istiyorum canlarım şimdi benim adetten bir kaç gün sonra akıntı gelmeye başlıyor sonra azallıyor yumurtlama yaklaştıgı zamanlarda ama böyle lavaboda sünen bir akıntı değil biraz acık oldu ama kusura bakmayın kızlar kurularken falan hafıf sunen yumurta akı kıvamında gelıyor ama sonra azalıyor bugun hesaplayıcılara gore yumurtlama gunum ama ben kup kuruyum niye böyle oluyor tam uzayan bir akıntım olmuyor aklıma su gelıyor dun ılıskıden sonra kasıklarımın agrısı gectı ve lavaboya gıttımgımdede bırseyler aktı gıttı spremle bırlıkte oda akmıs olabılırmı yoksa ben yumurtlamıyormuyum ama yumurtlamasam nasıl adet olacam yada benım akıntım azmı oluyor pufffffff anlamadım ben bu işi tekrar kusura bakmayın kızlar

aynen öyle giden gidiyor sürekli aynı pozisyonda olmak ikimizide sıkıyor çünkü olay görev moduna giriyor ve böyle olmaması gerek bende senden umutluyum bakalım olma zamanları bat ne zaman?

bende bu işleri çözemedim ilk defa dün çok şeffaf uzun akıntım geldi oda daha önce olmazdı ilginç bende karar verdim önemsemiyorum artık akıntıları

bende bu işleri çözemedim ilk defa dün çok şeffaf uzun akıntım geldi oda daha önce olmazdı ilginç bende karar verdim önemsemiyorum artık akıntıları

Benımde gecen ay degıl ondan oncekı ay gelmıstı korunuyorduk o zaman ben bılmıyordum onun yumurtlama akıntısı oldugunu ama korunmayı bırktıktan sonra parca parca gelmeye basladı hiç bir kerede tamamen uzayan akıntı gelmedı gecen ayda gelmedi anlıyamıyorum opranında gelmemıstı hamıle kaldıgı ay bakalım hayırlısı olsun dört gözle bekliyorum gelecek diye ama gelmiyor

Ben senden çok umutlyum bu ay bence senın bebısın gelecek :) ben yumurtlayamadım bile olmayabilir benim

Kızlar bugün annem geldi daha hastalığım biteli 4 gün oldu senin kirpiklerin çift olmuş hamile ola bilirsin diyo yok daha neler dedim :) hem 4 gündür üstüste oluyo hemde olur olmaz yikaniyorum dedim :) biz ne beklerdik ne ayağımızı kaldirirdik ben direk yikanirdim iyice diyo öyle hamile kaldım sen öyle seylere bakma diyo

Canım annenın suan bunu anlaması ıcın cok erken cunku adetın yenı bitmiş gecen ay benım annemde öyle soyledi ama çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…