2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar testlerin biri sabah 11 gibi yaptım Eki Görüntüle 1208421

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407158286.438864.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Ben senden çok umutlyum bu ay bence senın bebısın gelecek :) ben yumurtlayamadım bile olmayabilir benim

bende senden umutluyum bilinçli ve istikrarlı gitti bu ay allahın izniyle neden olmasın diyorum ama kendimden umudum yok açıkçası çünkü 4 gün olmadığı oldu üzüntüler oldu bu ay bide ben dikkat etmiyorum bi kısım içerde bi kısım dışarda çok bekleme de yapmıyorum öyle gidiyo kısmet ama geçen ayın 4 te bir umudum yok

[SUP][/SUP]
doğru diyo olacağı varsa öylede oluyo bende ona katılıyorum

Hım inşalalh benim umudum sana senin umudun bende etkili olur canım İnşallah beni şaşırtırda olur canım
canım tek bir ilişkiyle bile tutanlar varken olur Allah'ın izniyle hem sen en azından akıntını görmussun ve bır gun oncesınde calısma yapmıssın belkı suan bulustular ve yılın askını yasıyorlar ve bugunude degerlendır canım

test 10 dk dan sonra böyle oldu

inşallah canım birbirimiz için dileklerimiz hayırlısıyla gerçekleşir

72 gün cnm doğru soyluyor arkadaş.yedikleri besinlerin bile sperme etkisi bu kadar zamanı buluyormuş

o zaman bizim herifin bu ay yediği keçiboynuzu pekmezi anca 3 aya etki eder

tamam 5 gün sonra bi tane yaparsın belki görüşürüz canım hoşça kall bak yapmak yok şimdiden

2 dene test aldım markasını da ilk defa duydum AL-Bİ diye bi marka artık bi 3 gün geçsin yaparım 5 gün çok dayanamam o kadar

aminnnnnn canım cümlemizinkine insallah.....hmmmm onu bilmiyorumki daha dogumdan sonra ilk kez adet oldum dün hmmmm adet düzenim nasıl olcak bilmiyorumki neyse ozaman simdilik ekleme bakayım nasıl olcak düzenim...

eski adet döngün kaç günse şimdide ona göre tahmini bi hesap yap istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…