Kızlar testlerin biri sabah 11 gibi yaptım diğeride akşamüzeri 4 te.sanırım t bölgesi c den daha koyu cıktı.yumoşun eli kulağında geliyorEki Görüntüle 1208421 Eki Görüntüle 1208422
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Afiyet olsun canım sen mi yaptın :)
Ben senden çok umutlyum bu ay bence senın bebısın gelecek :) ben yumurtlayamadım bile olmayabilir benim
Kızlar bugün annem geldi daha hastalığım biteli 4 gün oldu senin kirpiklerin çift olmuş hamile ola bilirsin diyo yok daha neler dedim :) hem 4 gündür üstüste oluyo hemde olur olmaz yikaniyorum dedim :) biz ne beklerdik ne ayağımızı kaldirirdik ben direk yikanirdim iyice diyo öyle hamile kaldım sen öyle seylere bakma diyo
bende senden umutluyum bilinçli ve istikrarlı gitti bu ay allahın izniyle neden olmasın diyorumama kendimden umudum yok açıkçası çünkü 4 gün olmadığı oldu üzüntüler oldu bu ay bide ben dikkat etmiyorum bi kısım içerde bi kısım dışarda çok bekleme de yapmıyorum öyle gidiyo kısmet ama geçen ayın 4 te bir umudum yok
Hım inşalalh benim umudum sana senin umudun bende etkili olur canım İnşallah beni şaşırtırda olur canım
canım tek bir ilişkiyle bile tutanlar varken olur Allah'ın izniyle hem sen en azından akıntını görmussun ve bır gun oncesınde calısma yapmıssın belkı suan bulustular ve yılın askını yasıyorlarve bugunude degerlendır canım
72 gün mü?????? saat olmasın sakın
inşallah canım birbirimiz için dileklerimiz hayırlısıyla gerçekleşir
gelin birlikte olsunnn
Canım annenın suan bunu anlaması ıcın cok erken cunku adetın yenı bitmiş gecen ay benım annemde öyle soyledi ama çıkmadı
Canım oluşmaya başlayan sperm 72 gün sonra atılıyor o yüzden kullanılan ilaçlar bitkiler falan geç etki ediyor
72 gün cnm doğru soyluyor arkadaş.yedikleri besinlerin bile sperme etkisi bu kadar zamanı buluyormuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hevesliler onlarda
[SUP][/SUP]
doğru diyo olacağı varsa öylede oluyo bende ona katılıyorum
tamam 5 gün sonra bi tane yaparsın belki görüşürüz canım hoşça kall bak yapmak yok şimdiden
aminnnnnn canım cümlemizinkine insallah.....hmmmm onu bilmiyorumkidaha dogumdan sonra ilk kez adet oldum dün hmmmm adet düzenim nasıl olcak bilmiyorumki neyse ozaman simdilik ekleme bakayım nasıl olcak düzenim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?