2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benim annem hiç hevesli değil canım daha erken borçlarınız bitsin diyor ama esım çok ıstıyor bebek kısmetıyle gelır dıyor

bende bugün annem tarafından azarlandım, bırak böyle sürekli test almayı akışına bırak adetin geçerse yaparsın diye kızdı bana bende sen görürsün o zaman madem doğal olsun sende karnımı doğal olarak şişmeye başlayınca anlarsın hamile olduğumu dedim en son sana söylicem hamile kalırsam dedim Yine kızdı, elinde kaldım ben bu kadının

Benim annem hiç hevesli değil canım daha erken borçlarınız bitsin diyor ama esım çok ıstıyor bebek kısmetıyle gelır dıyor

cnm bnmkide hevesli diil aynen seninki gibi daha yenisiniz filan diyo bn zaten istiyorz diye kimseyede sölemiyorm anneme konu komsu akabalar soruyomus bnm kızım kendiçocuk acelesi yok diyomus zaten inş hamiş olursam da en azından kalp atışlarını duyana kdr yani 2 aylık olana kadr filan sölemicm kimseye

Meraba arkadaşlar Ben size hikayemi anlatmak istiyorum.Biz 4 yıllık evliyiz4 yıldır çocuk istiyoruz Bu sene hamile kaldım 4 ay önce düşük yaptım ve bu ay tekrar hamileoldğumu öğrendim. Bugün doktor dış gebelik olabileceğini söyledi ve çikolata kisti olduğunu söyledi çok üzüldüm ağladım hep hayırlısını istiyoruz hayırlısı buymuş diyoruz. İki defadır hüsrana uğramak korkuttu. Bundan sonra tedaviye başlayacağız bakalım bizi neler bekliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çik. kisti sıkıntıdır bilirm geçen yıl ameliyat olup kurtuldum kendilerinden... Mutlaka onun icabına bak canım çünkü engel olabliyor... Umuyorum gebeliğin sağlıklı bir gebeliktir canım hemn hüsrana kapılma... Bu arada bu kist varken mi hamile kaldın

Beniim annemde siz çok istiyrsunuz diyor akısıa bırak kendını sıkma olacagı varsa olur dıyor benım annemde öyle canım adet gununun ustunden 15 gun gecsıın diyor töbe bekleyemem ben o kadar :

Kesinlikle rizkiyla gelir yasimiz geçmeden olur ınş canım

Bizde öyle düşünüyoruz canım kısmet bakalım artık hayırlısı evet canım bende yasımız gecmeden özegımız tukenmeden olsunkı saglıklı evlatlar yetıstıreım ıkıncıyı yapmaya zamanımız olsun dıyorum

yapmaya ne oldu bizlere yumurtlamıyormuyuz yoksa

Ayy bilmiyorumki canım BATLAR yaklaşmaya başlasın bakalım inşallah hayırlı haberler gelır o zaman

Ben 1 sene yapmazsınız diyordum diyo annem bende canım kalp atısını duymasamda en azından dr kontrolumu olur keseyı göruruz onda sonra soylemeyı dsunuyorum tabı benım esım durursa ama durduracagım

Merhaba kızlar nasılsınız takip edemiyorum ne yazıkki hastaneden zamanım olmuyor çok zorms hamilelik inş bian önce geçer 20gunu geçti sürekli hastanede yattim ciktim 20den fazlada serum yedim ne yesm icsem cikariyorum asiri kilo verdim birkaç güne 2.5ayimz bitiyor Doktorum zofran diye bi ilaç verdi bulantim istifram için az ise yariyo gibi ama bulanti bilekligi varmis duyan bilen varmi bilmyrm onu sipariş verdim bide onu denicem çok faydasini gören olmuş inş ise yarar dua edin nolur yeni hamsiler varsa hayirli olsun çok uzun oldu helal edin hakkinizi

Canım allah kolaylık versin minnoş yoruyor seni ama olsun yeter ki onlar sağlıklı olsun... Umuyorum bir an önce bulantıların kesilir

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlarsın ve kulladıkların işe yarar maşallah 2.5 aylık olmus bebiş nasıl peki canım helal olsun canım ne uzunu olurmu öyle şey

Canım allah kolaylık versin minnoş yoruyor seni ama olsun yeter ki onlar sağlıklı olsun... Umuyorum bir an önce bulantıların kesilir

Amin canim benim Allah razi olsun çok zor valla bizde ırsi bi durum ne yazikki yasiyorum inş geçer tek temennim o farisi sizlere olsun inş bian once

Ben 1 sene yapmazsınız diyordum diyo annem bende canım kalp atısını duymasamda en azından dr kontrolumu olur keseyı göruruz onda sonra soylemeyı dsunuyorum tabı benım esım durursa ama durduracagım

yok cnm biz konustuk sölemicz hemen eşimde diyo iki aileyide bize cağıralım ikisine aynı anda söliyelm diyo da bn karnım belli olmaya baslar sorarlar yada yapmamam gereken bi iş olursa bn onu yapamm hamileym diye söylerm artık diyorm ama inş olsunda bakıcz artık nsl söleriz

Ben daha bugün öğrendim çikolata kisti olduğunu sol tarafta 2 cm mis. Benim şu anda kanamam var doktora sordum büyük ihtimalle düşük yapıyorsun dedi. Senin ki ne kadar buyuklukteydi bir de tekrar yeniliyor mu acaba. insan bir tuhaf oluyor bu arada benim yaş 24 senin ki kaç. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlarsın ve kulladıkların işe yarar maşallah 2.5 aylık olmus bebiş nasıl peki canım helal olsun canım ne uzunu olurmu öyle şey

Allah razi olsun canim çok sağol biara Doktorum ayina gore kucuk dedi moralimi bozmuştu ama iyi çok şükür pitircigim :) bu hafta kontrole gidecem bakalim nasıl olmuş teyzesi buyuyoruz artik inş geçer bu kusmalar da Rabbim sizede nasip etsin inş akisina birakin hic takmayin

Bende ilk başta eşin gibi düşünüyordum ama benım aıle baska sehıre tasındı suan bır araya getıremem ama benım daha farklı bır fıkrım esıme su sekılde söylemeyı dusunuyorum pazar gunue guzel bır kahvatı hazırlayacagım tabagıan bır zarf koyacagım ılk kagıtta gunaydın babacıgım ıkıncı kagıttada su tarıhte su saatte randevumuz var bulusacagız babacıgım diye bır kagıt okuduca yuz ıfadesını merak edıyorum kayınvalıdemlerede dr gıttıkten sonra soylemeyı dusunuyorum ultrsason fılmını zarflara koymayı ıcıne not yazacagım merhaba dedecıgım merhaba babnnecıgım dıye aynı sekılde kendı aılemede mesaj atacagım merhaba annanecgım dedecegım dıye uzakta oldukları ıcın ancak böyle söyleyebılırım

cnm bnm teyzemde öyleydi gecen sene ramazanı hastanede gecirdi serumlar ilaçlar derken sana verdiği ilaçtan vermiş işe yaradı 4.aydan snr azaldı ama yine midesi kötü oldukça kullandı o ilacı bant dediğini de nette gezinirken reklamlar oluyo ya sayfalarda oradan gördüm işe yarıyo diyenler var gerçektn

Amin canım benim ohh ne güzel çok sevındım teyzesı yesın onu pıtırcık buyusun buyusun canım 2.5 ayda gecececk 3 e doğru ılerlıyorsunuz bıraz daha rahatlarsınız ınsallah İnşallah hayırlısı ile bende kucuk bır tospam oldugunu öğrenırıım :)

çook güzel olur cnm ama biz simdi dra hep eşimle gidiyoz ya büyük ihtimalle birlikte öğrenicz artık nasıl tepki verriz hastane kalabalığı içinde düşünemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…