2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnş benimde geçer bian önce canim kollarim delik deşik serumlardan bileklik yarin elimde olacak bakalim inş oda çok fayda eserde rahatlarim

çook güzel olur cnm ama biz simdi dra hep eşimle gidiyoz ya büyük ihtimalle birlikte öğrenicz artık nasıl tepki verriz hastane kalabalığı içinde düşünemiyor

Olsun canım o anda farklı olur Allah'ım bu mucizeyi hepimize nasip etsin inşaallah

kızlar bnm adetim gecen aylara göre daha az oluyo öğlen saatlerinde biras yoğun ve parcalı geldi snr hiç gelmedi gibi bişi oldu azaldı, şimdi bnm 2 yum vardı ya biri tutsa biri tutmasa böyle bişi olur mu kii

kızlar bnm adetim gecen aylara göre daha az oluyo öğlen saatlerinde biras yoğun ve parcalı geldi snr hiç gelmedi gibi bişi oldu azaldı, şimdi bnm 2 yum vardı ya biri tutsa biri tutmasa böyle bişi olur mu kii

Hım dr su saatlerde arayabılıyorsan ara canım sor yada yarına gelmezse ara yanlıs hatırlamıyorsam yarın dr gıdecektın sanırım

İnş benimde geçer bian önce canim kollarim delik deşik serumlardan bileklik yarin elimde olacak bakalim inş oda çok fayda eserde rahatlarim

aynen teyzemde öyleydi elleri kolları mor iğne yapacak yeri kalmamştı sende tez zmnda hamileliğin tadını çıkarmaya baslarsn inş ve bizlere de nasip olurr

Bebisim 3e girecek ama annesine 3yil gibi oldu bukadar firtinaya iyi dayaniyor maşallah minnakima :) olur inş canim Rabbim herşeyin hayirlisini versin kafana çok takma inan bana akisina birakinca ummadiin anda aliyosun o güzel haberi çünkü bende çok takiyodum ama bi baktimki hamileyim çok şükür :) inanıyorum tüm isteyenlere nasip edecek Rabbim

Hım dr su saatlerde arayabılıyorsan ara canım sor yada yarına gelmezse ara yanlıs hatırlamıyorsam yarın dr gıdecektın sanırım

ewt cnm dr yrn gel ilaç yazalım dedi ama gidince yrn hala böle olursa sorucm ultrasonla bakar belki

Hım olsun canım sağlıklı olsunda karsımıza cıkılan zorluklara katlanacagız canım cok takmıyorum aslında su sıralar rahatım ılk defa bu ay bılınclı ve ıstıkrarlı ılerlıyorum bu ay sankı olacak gıbı hıssedıyorum ama yınede bılmıyorum tamamen kısmet canım hayırlısı olsun gecen ay cok streslıydım ama bu ay öyle degılım daha rahatım bata 2 hafta var bat gunumde test yapmayı dusunuyorum canım

merhaba kızlar temmuz gibi agustos ayı denememde olumsuz sonuclandı ve de bugun kırmızılar geldi bende reglimin 3.gunu doktora gidip test yaptıacağım sorun neymiş bilmek ve de erkenden onlemini almak istiyorum. bu arada ovulasyon testi aldım 5li. faydasını görüp kendisi hamile kalan ya da cevresinde hamile kalan varmı ?

28 oldum kuzum... 2013 martta sağdan 6 cm lik çik. kistini açık ameliyatla aldırdım... Doktorum kisti zarıyla birlikte aldığını ve yumurtalığıma hiç zarar vermediğini söyledi... 1 yıl d. kontrol hapı kulllandım bu martta bıraktım hapı 4 aydır da bebek için uğraşıyorum... Allahıma çok şükür tekrarlama sıkıntım olmadı kaldı ki doktorum bana şunu söyledi eğer kisti çıkarırken içerde küçük bir parça kalırsa tekrarlıyormuş... Ben o sırada bekardım o yüzden yumurtalığıma zarar vermemek için açık ameliyat yaptı... Laparoskopi yapmadı o içerde parça bırakabiliyormuş ve zaten çocuğu olmayan bayanlara tavsiye edilmiyormuş... Umarım sende bu kistten kurtulursun tabi bundan ilaçla da kurtulamıyorsun ne yazık ki....dilerim bebişte düşmez

o zaman neden olmuyo ya o değil boşuna zay olmasın yumurtalar

Bebeğim bizimle alakalı da olmayabilir yani biz her ay yumoş yapıyoruz da bakalım adamların spermleri ne durumda... İşte ben bu sorunun cevabını bulmak için cumaya eşime spermiyogram yaptırıyorum

Hoşgeldin canım... Var tabi olmaz mı bluummmm arkadaşımız ov. testini kullanarak hamile kaldı

Ben bunu doktora sordum canım, yumurtlama olduğu zaman illa akıntı gelecek diye bir kural yok dedi. Bazen akıntı içinde birikip adet döneminde bile atılabiliyormuş. Bazen ilişki sırasında bazende idrarla atılabilir akıntı dedi. Bunu kontrol edip yumurta takibi yapmak doğru değilmiş yani.

kızlar merhaba ben de ateş ölçer aldım daha doğrusu eşim aldı yalnız ağızdan ölçülenlerden değil vucut ısısını ayrı yüzeysel ısıyı ayrı ölçüyo ama alından ölçüm yapabiliyorum bayada para vermiş 75 tl ye almış ama agızdan olmaması kafamı karıştıryo neyse gelelim mevzuya bugün adetimin 23. günü ve düzenli olarak 26-27 günde adet görürüm yumurtlamam adetin 12 veya 13. günlerinde denk geliyo ateşimi 18. günden itibaren ölçmeye başladım ve ogünden beri her gün ateşim 37 derece ve 5 gün snra adet olucam ve hiçbir hamilelik belirtisi hissetmiyorum sanırım gene tutmadı

Ahh bu erkekler kız o kadar para verilir mi yahu ben aldım eczaneden 7,5 liraya, neyse artık olan olmuş... Lakin ağızdan ölçmek daha sağlıklı ben çok araştırdım bu bbt olayını ve heryerde ağızdan yada vajinadan ölçün diyorlar... Bende sen git ucuz yollu bi ateş ölçer al... her sabah yataktan kalkmadan ölç ve hep aynı saat olsun... Sözün özü umuyorum bu ateş ölçer doğru ölçüyordur ve umuyorum ateşin düşmez zaten daha 5 gün varmış düşmez ki... ateş adet 1 gün kala ya da adet sabahı düşer

canım eşim doktor ama adama bi türlü anlatamadım illaki bu doğru tam ölçüyo diyo başka da bişey demiyo :) neymiş efendim bebeğimizde de kullancakmışız yahu bi olsun da onu sonra düşünelim demi ama:) dediğin gibi ben her gün söylenince alalım yenisini demeye başladı alıcam yeni bişey onunla ölcücem artık :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…