cnm bnm teyzemde öyleydi gecen sene ramazanı hastanede gecirdi serumlar ilaçlar derken sana verdiği ilaçtan vermiş işe yaradı 4.aydan snr azaldı ama yine midesi kötü oldukça kullandı o ilacı bant dediğini de nette gezinirken reklamlar oluyo ya sayfalarda oradan gördüm işe yarıyo diyenler var gerçektn
çook güzel olur cnm ama biz simdi dra hep eşimle gidiyoz ya büyük ihtimalle birlikte öğrenicz artık nasıl tepki verriz hastane kalabalığı içinde düşünemiyor
kızlar bnm adetim gecen aylara göre daha az oluyo öğlen saatlerinde biras yoğun ve parcalı geldi snr hiç gelmedi gibi bişi oldu azaldı, şimdi bnm 2 yum vardı ya biri tutsa biri tutmasa böyle bişi olur mu kii
İnş benimde geçer bian önce canim kollarim delik deşik serumlardan bileklik yarin elimde olacak bakalim inş oda çok fayda eserde rahatlarim
Amin canım benim ohh ne güzel çok sevındım teyzesı yesın onu pıtırcık buyusun buyusun canım 2.5 ayda gecececk 3 e doğru ılerlıyorsunuz bıraz daha rahatlarsınız ınsallah İnşallah hayırlısı ile bende kucuk bır tospam oldugunu öğrenırıım :)
Hım dr su saatlerde arayabılıyorsan ara canım sor yada yarına gelmezse ara yanlıs hatırlamıyorsam yarın dr gıdecektın sanırım
aynen teyzemde öyleydi elleri kolları mor iğne yapacak yeri kalmamştı sende tez zmnda hamileliğin tadını çıkarmaya baslarsn inş ve bizlere de nasip olurr
Bebisim 3e girecek ama annesine 3yil gibi oldu bukadar firtinaya iyi dayaniyor maşallah minnakima :) olur inş canim Rabbim herşeyin hayirlisini versin kafana çok takma inan bana akisina birakinca ummadiin anda aliyosun o güzel haberi çünkü bende çok takiyodum ama bi baktimki hamileyim çok şükür :) inanıyorum tüm isteyenlere nasip edecek Rabbim
ewt cnm dr yrn gel ilaç yazalım dedi ama gidince yrn hala böle olursa sorucm ultrasonla bakar belki
yumurtluyoruz emmeeeeeee o yumoşların akıbeti noluyor bak onu bilemiyorum
Ben daha bugün öğrendim çikolata kisti olduğunu sol tarafta 2 cm mis. Benim şu anda kanamam var doktora sordum büyük ihtimalle düşük yapıyorsun dedi. Senin ki ne kadar buyuklukteydi bir de tekrar yeniliyor mu acaba. insan bir tuhaf oluyor bu arada benim yaş 24 senin ki kaç. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o zaman neden olmuyo ya o değil boşuna zay olmasın yumurtalar
merhaba kızlar temmuz gibi agustos ayı denememde olumsuz sonuclandı ve de bugun kırmızılar geldibende reglimin 3.gunu doktora gidip test yaptıacağım sorun neymiş bilmek ve de erkenden onlemini almak istiyorum. bu arada ovulasyon testi aldım 5li. faydasını görüp kendisi hamile kalan ya da cevresinde hamile kalan varmı ?
Birşey sormak istiyorum canlarım şimdi benim adetten bir kaç gün sonra akıntı gelmeye başlıyor sonra azallıyor yumurtlama yaklaştıgı zamanlarda ama böyle lavaboda sünen bir akıntı değil biraz acık oldu ama kusura bakmayın kızlar kurularken falan hafıf sunen yumurta akı kıvamında gelıyor ama sonra azalıyor bugun hesaplayıcılara gore yumurtlama gunum ama ben kup kuruyum niye böyle oluyor tam uzayan bir akıntım olmuyor aklıma su gelıyor dun ılıskıden sonra kasıklarımın agrısı gectı ve lavaboya gıttımgımdede bırseyler aktı gıttı spremle bırlıkte oda akmıs olabılırmı yoksa ben yumurtlamıyormuyum ama yumurtlamasam nasıl adet olacam yada benım akıntım azmı oluyor pufffffff anlamadım ben bu işi tekrar kusura bakmayın kızlar
o zaman neden olmuyo ya o değil boşuna zay olmasın yumurtalar
kızlar merhaba ben de ateş ölçer aldım daha doğrusu eşim aldı yalnız ağızdan ölçülenlerden değil vucut ısısını ayrı yüzeysel ısıyı ayrı ölçüyo ama alından ölçüm yapabiliyorum bayada para vermiş 75 tl ye almış ama agızdan olmaması kafamı karıştıryo neyse gelelim mevzuya bugün adetimin 23. günü ve düzenli olarak 26-27 günde adet görürüm yumurtlamam adetin 12 veya 13. günlerinde denk geliyo ateşimi 18. günden itibaren ölçmeye başladım ve ogünden beri her gün ateşim 37 derece ve 5 gün snra adet olucam ve hiçbir hamilelik belirtisi hissetmiyorum sanırım gene tutmadı
Ahh bu erkekler kız o kadar para verilir mi yahu ben aldım eczaneden 7,5 liraya, neyse artık olan olmuş... Lakin ağızdan ölçmek daha sağlıklı ben çok araştırdım bu bbt olayını ve heryerde ağızdan yada vajinadan ölçün diyorlar... Bende sen git ucuz yollu bi ateş ölçer al... her sabah yataktan kalkmadan ölç ve hep aynı saat olsun... Sözün özü umuyorum bu ateş ölçer doğru ölçüyordur ve umuyorum ateşin düşmez zaten daha 5 gün varmış düşmez ki... ateş adet 1 gün kala ya da adet sabahı düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?