2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar yumurtlama günümün üstünden nerdeyse bir hafta geçti ama bir iki gündür bende baş dönmesi var. Bugün çay içelim diye eşimle bir yerde oturduk orda durup dururken gözlemecide yoktu ama gözleme kokuyor dedim birden ve aradan çok geçmedi midem bulanmaya başladı sonrasında alış veriş yapacaktım orda da nerdeyse bayılacaktım bulantıyı çubuk krakerle kestik çok şükür ve özellikle bir haftadır sol kasığımda ara ara ağrı oluyor. Bugün ilk defa idararımda da hafif bir koku vardı sanki. sabahlarıda nerdeyse öğlen oluyor kalktığımda, hiç bir şey yapmakta istemiyorum. İlk gebeliğimde ne zaman belirtileri başladı diye düşündüm. İdrarda kokudan ve göğüs ağrısından fark etmiştim o da adet dönemine çok yakın 1-2 gün kala fark etmiştim. Bulantı da 6. hafta ortaya çıkmıştı o zaman. BAT 15 ağustos bu kadar erken belirti olmaz diyorum kendime bu gün akıntım geldi yeniden. hamileliğinizi nasıl fark etmiştiniz ya da ilk belirtiler ne zaman ortaya çıkmıştı.

sen eşine bakma git bi eczaneden ucuz bi termometre al onunla ölç

ben de varım tatlımm temmuz ayında 2. denememdi 20 adet ovulasyon testi kullandım hatta bebeğimi de ovulasyon testiyle öğrendim sonra gebelik testi yaptım gördüm pozitifi.. inşallah sende de işe yarar da hemen hamiş kalırsın :)

Ama bu çikolata kisti olup hamile olanlar var değil mi o kadar kötü birsey mi bu kist. Biz de çarşamba doktora gideceğiz tekrar test filan yapılacak ama hiç umudum yok yine de Allah tan ümit kesilmez belki değerim artar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizler daha ilki için uğraşıyoruz ama netten okuyup araştırdığım kadarıyla belirtileriniz uyuyor gibi erken hemilelik belirtilerine bi bakın baş dönmesi ve mide kazınmasıyla ilke kez hamileliğinifark eden çok olmuş hayırlısı artık

kızlar ovulasyon testinde negatif olunca silik çizgi mi çıkıyor? silik çizgi çıkması yumurtlama yakın yapmaya devam et koyulaşacak mı demek oluyor? bugün ilk defa yaptım.

Kızlar ultra hassas erken gebelik testi kullanan var mı ? Adetten bir hafta önce doğru sonuç veriyormuş.????????

Sıkıntılı bi kist diyelim... Evet canım var tabi hamile kalanlar... Sen bu konuyu iyiye konuş doktorunla ve hatta her ay kontrole git büyümesin daha fazla... Değerinin artmasını diliyorum

Kızlar ultra hassas erken gebelik testi kullanan var mı ? Adetten bir hafta önce doğru sonuç veriyormuş.????????

Bi arkadaşımız predictor ile bata 6 gün kala silik çizgiyi gördü canım... ucuz olanlar hcg yaklaşık 30 olunca silik çizgi çıkarıyor ama erken gebelik testlerinde bu sayı 12

kızlar ovulasyon testinde negatif olunca silik çizgi mi çıkıyor? silik çizgi çıkması yumurtlama yakın yapmaya devam et koyulaşacak mı demek oluyor? bugün ilk defa yaptım.

silik çıkması negatif demek ayrıca kanda her daim bir miktar lh vardır canım o yüzden silik çıkar ... testi düzenli olarak yapmaya devam et pozitifi göreceksin

Benim adetime bir hafta var.laboquick erken test yaptım negatif. Hamile Değilim o zaman öyle mi

Benim adetime bir hafta var.laboquick erken test yaptım negatif. Hamile Değilim o zaman öyle mi

kuzum her bünye bir olmuyor ki... kimisi çok erken öğrenir kimi bat zamanı kimi de adeti geçince öğrenir... Çok erken yapmışsın... Adete 1-2 gün kala bi daha yap bence

Ağız içi ucuz dijital derece al bence diğerini bebeğin için kullanırsın :)

kuzum her bünye bir olmuyor ki... kimisi çok erken öğrenir kimi bat zamanı kimi de adeti geçince öğrenir... Çok erken yapmışsın... Adete 1-2 gün kala bi daha yap bence

Tamam canım beklemek zor geliyor insana işte 5 tane erken test 30 liraya aldım dandik mi acaba

Tamam canım beklemek zor geliyor insana işte 5 tane erken test 30 liraya aldım dandik mi acaba

ucuz hemde çok ucuz... Daha bugün predictor sordum eczaneden 15 lira dedi... Bence git sen bi eczaneye bi tane predictor al ve bi 4 gün sabredip öyle yap canım

ucuz hemde çok ucuz... Daha bugün predictor sordum eczaneden 15 lira dedi... Bence git sen bi eczaneye bi tane predictor al ve bi 4 gün sabredip öyle yap canım

Ovvv tamam canım teşekkür ederim.

Afroditcim ben de bu ay ovu tedti kullanıyorum 12. Gün kopkoyuydu 11. Ve 13. Günler epey silikti 7.8.12. Ve 13. Günler(bugün) ilişki oldu. Sence yeterli mi yoksa yarında ilişkiye gerek var mı? Şu an belimin altında yastık ayaklar havada yatıyorum nedir bu bebişlerin bize ettikleri:)

ama ilk gebeliğimde hiç böyle belirtiler olmamıştı. Benim ilk gebeliğim 10 haftalıkken sonlandı 6. haftada kalbi durmuştu bebeklerimin 16 haziranda alındı canım yani bende ilk bebek için uğraşıyorum hayırlısıyla olur inşallah. O zaman hiç dikkat etmemişim korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım zaten. şimdiyse hemen fark edeyim önlemimi alayım istiyorum çünkü ben zaten hamileliğimi 6. haftasında öğrendim ve o hafta aslında bebeklerin kalbi durmuş.

Sıkıntılı bi kist diyelim... Evet canım var tabi hamile kalanlar... Sen bu konuyu iyiye konuş doktorunla ve hatta her ay kontrole git büyümesin daha fazla... Değerinin artmasını diliyorum

Konuşacağım zaten aklıma takılan soruları yazdım bir yere. Inşallah Rabbim bir an önce nasip eder bize sana ve isteyen herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…