2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

valla canım ben testi kullandığımda yumurtlama zamanı sadece 4 kez birlikte oldum eşimle o da 13. gün koyu çizgiyi görmüştüm 12. gün 13. gün 14. gün ve 16. gün birliktelik oldu .. senin 13. gün yumurta çatlamış silikleştiğine bakılırsa sen değerlendirmişsin ama garanti olsun diyorsan yarın akşam da yapın derim gerisi mevlaya kalmış inşallah tutar :)

Canmm sen gebelik testinde pozitfi ne zamn gormustun benm de adete 1 hafta var ovulasyon testleri koyulasti gebelik testi yaptim negatif cikti

canım benm şöyle oldu.. yumurtam çatladıktan sonraki 3 gün ovu testlerim silikti sonra yavastan koyulaşmaya basladı ben heralde tekrar yumurtluyorum diye testleri yapmaya devam ettim adete son 3 gün kalaya kadar yaptım hep pozitife yakın cıktı en son da adete 2 gün kala testi yapıp da koyu çizgiyi görünce ertesi sabah hemen gebelik testi yaptım pozitif cıktı canım.. elinde varsa yapmaya devam et testleri silikleşmeden devam ederse de gebelik testi yap belki daha değer cok azdır ondan negatif cıkmıştır.. ama tabi adetten hemen önce yumurtlayanlar da var öyle de olabilir iki ihtimali de göz önünde bulundur hamile değilsen de üzülme kendini kaptırıp :)

Amin balım inşallah bebişim bu ay gelir annesine

Kızlar ultra hassas erken gebelik testi kullanan var mı ? Adetten bir hafta önce doğru sonuç veriyormuş.????????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben ucuz testlerle 6 gun önce göredum silik cizgiyi laboquık marka

Canm 14 gun yumurtladim yapmaya devam ettim tabi 18 gun koyulasmaya basladi dun 23. gun yaptim ayni yumurtlamaya yakin koyulukta cik ti heyecanlandim tabi sen geldin aklima gebelik teesti yaotim tek cizgi tabi daha 8 gun vardi bata bu arada tsk ederimm cevapladig icin

rica ederim canım yaa tecrübem böyle baskasına da işe yarayacaksa ne mutlu bana valla kendim kadar sevinirim durumumuz aynıysa :)

Aynen ya arkadasima doktor neden hamile kalamiyorum die sordugunda bi nedeni yok millet tecavuze ugruyorda hamile kaliyor cok zoe bisey deil demis kiz bozulmus kotu olmus resmen dengesiz doktor ama dusununce sanki tecavuze ugrayan kadin bizim gibi yatakta oturup bekliomu sanki yada gunlerimi hesaplio hayir yinede oluo demekki diyorum birazda kaderinde varsa oluo ama bide şu var emek olmadanda yemek olmuo biz elimizden geleni yapalimda kismetimizde varsa hak edeni gorur allah er ya gec :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bir kez daha yazıyorum bu yaşadıklarım normal mı? yumurtlama günümün üstünden nerdeyse bir hafta geçti ama bir iki gündür bende baş dönmesi var. Bugün çay içelim diye eşimle bir yerde oturduk orda durup dururken gözlemecide yoktu ama gözleme kokuyor dedim birden ve aradan çok geçmedi midem bulanmaya başladı sonrasında alış veriş yapacaktım orda da nerdeyse bayılacaktım bulantıyı çubuk krakerle kestik çok şükür ve özellikle bir haftadır sol kasığımda ara ara ağrı oluyor. Bugün ilk defa idararımda da hafif bir koku vardı sanki. sabahlarıda nerdeyse öğlen oluyor kalktığımda, hiç bir şey yapmakta istemiyorum. İlk gebeliğimde ne zaman belirtileri başladı diye düşündüm. İdrarda kokudan ve göğüs ağrısından fark etmiştim o da adet dönemine çok yakın 1-2 gün kala fark etmiştim. Bulantı da 6. hafta ortaya çıkmıştı o zaman. BAT 15 ağustos bu kadar erken belirti olmaz diyorum kendime bu gün akıntım geldi yeniden. hamileliğinizi nasıl fark etmiştiniz ya da ilk belirtiler ne zaman ortaya çıkmıştı.

rica ederim canım yaa tecrübem böyle baskasına da işe yarayacaksa ne mutlu bana valla kendim kadar sevinirim durumumuz aynıysa :)

Cannmm bak simdi yaptim ovulasyon boyle cikti adete 1 hafta var benm yumurtlama zamani da bundan az fazla kirmizi oluyo 2. cizgi daha hic ilkinden koyu olmadi simdi yine yaptim gebelik testi negatif dogrusu idrara sıkısik degildilm suyuda cok icmistim

Eklentiler

• $1407182501888.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 38

canm benım adetıme 10 gun kala normal edet belirtilerım basladı adet olcam bu ayda olmadı dedım hamilelik belirtilerım 4 gün kala basladı ben zaten ögrenmiştim hamiş oldugumu göğüs uclarım acımaya basladı ve midem kazınmaya.bunların haricinde sanki adet olcak gibiydim bi değişiklik olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…