- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Kızlaaaaaaarrr şu linke bakın ooyyyy annem nasılda tatlılar analarının karnında
http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay/85601/4369/1/bebegin-anne-karninda-fotoromani
Eki Görüntüle 1208708 Eki Görüntüle 1208709 Eki Görüntüle 1208710 bunlar da benm düğün ve kına fotolarım :)
Ayy ne güzel pozlar maşallah çokta yakışmışsiniz Rabbim bu aileye tez zamanda tatlı bebişte eklesin
Mogami sende atsana resim;-)
Maaşallah fıstıkbi de bebek oldumu ooohh
canm benım adetıme 10 gun kala normal edet belirtilerım basladı adet olcam bu ayda olmadı dedım hamilelik belirtilerım 4 gün kala basladı ben zaten ögrenmiştim hamiş oldugumu göğüs uclarım acımaya basladı ve midem kazınmaya.bunların haricinde sanki adet olcak gibiydim bi değişiklik olmadı
ayy çok teşekkür ederim canım benim Allah hepimize tatlı bebişler nasip etsin inşaAllahhhh
İnşallah canm ya kaçıncı denemen:)
Eki Görüntüle 1208708 Eki Görüntüle 1208709 Eki Görüntüle 1208710 bunlar da benm düğün ve kına fotolarım :)
Maşşallah çok yakışıyonuz bakalım bebişin kime çekecek
Eeee madem bende gelinlikli foto paylaşıyım yahu
Eki Görüntüle 1208130
Eki Görüntüle 1208132 Eki Görüntüle 1208133
Evlilik cüzdanı görmüş masum gelin
bilmiyorum ama kızdırıyorum eşimi her şeyiyle bana ceksin diye :) bi tek kızım olursa dudakları eşime benzesin ben eşimin ilk dudaklarına vuruldumdu
Cannmm bak simdi yaptim ovulasyon boyle cikti adete 1 hafta var benm yumurtlama zamani da bundan az fazla kirmizi oluyo 2. cizgi daha hic ilkinden koyu olmadi simdi yine yaptim gebelik testi negatif dogrusu idrara sıkısik degildilm suyuda cok icmistim
2 tatlımAllah tez zamanda versin hepimize
bilmiyorum ama kızdırıyorum eşimi her şeyiyle bana ceksin diye :) bi tek kızım olursa dudakları eşime benzesin ben eşimin ilk dudaklarına vuruldumdu
Maşallah cnm hamilelik cok yakısacak sana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?