2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ama benim yaşadıklarım adet belirtisi gibi değil canım hani 2 hafta önce adet görmesem hamileyim derdim. çokta ümitlenmiyeyim diyorum sonra bir hayal kırıklığı yaşamak çok üzer çünkü. yaşadıklarım keşke adet belirtisi olsa ama onuda hep bir hafta öncesinden yaşarım daha 3 günüm var onun içinde ama dedim yalancı gebelik falan mı yarattım zihnimde hani çok istiyorum hayali gebelik belirtilerim mi çıktı. Çünkü daha önceki gebeliğimin öncesinde arkadaşlara şaka olsun diye söylemiştim gerçi o zaman hamileymişim ama ne bileyim üzülüyorum bugünden beri keşke olsa çok mutlu olurum çok dua ediyorum.

tatlım ben de 1 hafta kala hep koyu cıkıyo diye test yaptım ama benm de negatif cıkınca bi daha hiç belirti aramadım ben yeniden yumurtluyorum dedim ama bi yanım da devam et teste dedi bi umut deyip devam ettim adete 2 gün kala da ovulasyonum koyu olunca ertesi gebelik testimle öğrendim bebeğimi :) diyeceğim yani erken daha testte cıkması için ama bence sen de hamilesin canım son 3 gün kala bi daha yap test hala koyuysa bi de gebelik testi yap yada kana baktır :)

bilmiyorum ama kızdırıyorum eşimi her şeyiyle bana ceksin diye :) bi tek kızım olursa dudakları eşime benzesin ben eşimin ilk dudaklarına vuruldumdu

çok güzelsin canım benim hayırlısıyla kazasız belasız cocugunu kucagına alırsın inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…