Ya ben nasıl kaçırmışım bu sayfaları ya maşşallah çok güzelsin evlilik cüzdani elindeki pozada ayrıca bayıldım
çok güzelsin canım benim hayırlısıyla kazasız belasız cocugunu kucagına alırsın inşaAllah
Dudak he vayyo biliyor kime çekeceğini beklip görcez;-)
Kızlar bugun 14. Gün ovu testim pozitifti sanırım yarında pozitif cıkacak gecen ay öyle olmuştu( geçen ay incir kürü içmiştim) ilişki günlerim 7-10-12-14 önümüzdeki iki gün daha calışma yapmaya calısıcam lakin az önce benimki dediki hergün hergün horhor çeşmesimi bu dedigülsemmi ağlasammı bilemedim valla.neyapcam ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ee ama bu erkeklerde çok nazlı anacım bütün eziyeti bizde ama beyfendiler 2 dk lık olay için nasıl nazlanıyorlarhem hergünde yapmamışsınız ayol ben geçn döngümde 9 gün üstüste ilişye girdim. Allahtan benimkinin gıkı çıkmadı... Hele bi çıksın tırnaklarımı çıkartırım valla Sende geç karşısına sen benim kölemsin ne istersem yapacaksın geç bakayım yatağa de Onlar bu dilden anlar
bu sabah kızlarla bayaaa foto paylaştık sayfalar o kadar kızlı gitti ki kaçırman doğal canım... Allah razı olsun... Her zaman ki muzurluklarımdan biriydi işteSenden de bekliyoruz foto
Yavrucum adam bu akşam 10 da geldi eve işten.acıyorumda yoruluyor cok diye.ben şimdilik calısmıyorum şu bebek işini bi yola koyayım istiyorum erkenden.doktora gidicem vs.ben calısmayınca kendimi suclu hıssedıyorum o yorgun ben evdeyım zaten diye.ama kaçarı yok birkaç gün perte çıkacak mecbur :)
Siz 9 gün iyi calusmıssımız maşallah adamı nasıl korkuttunsa artıkbenimki dün gece istedi vermedim ben üstüste olmadın yumurta gününden önce dedim.nasılsa yumurta catlayınca hergun olucak dedım içimden.dün üst üste günlerde istiyodu bugun muzıkcılık yapıyor çocuk gibi..bakcam artık bi hal çaresine :) o koca buraya gelecek arkadaş !!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben kocaya kaçtım bende foto yok
Ben kocaya kaçtım bende foto yok
Bak son cümleni sevdim bayıldım .... Benimkide 10:30 da geldi ama yine de kaçamadı bendenUmuyorum bu çabaların karşılığını alırız kız
Normal fotonda mı yok anacımBende önce normal halimi paylaştım sonra baktım herkes düğün fotosunu koyuyo bende furyaya uydum.. Naz yapma... Yine de teklif var ısrar yok
Şaka kez kaçmadm sizin kadar güzel olmasakta idare ederiz;-)
atarm yrn foto ama sayfamz güvende demi
Duymamış olayım... Hepimizin kendince güzel tarafları var hiçbirimiz müthiş şeyler değiliz sonuçta... Böyle iyi bi kalp mutlaka güzel bi insanda vardır
Sayfada sorun yok
İyi uykulaaaarrrrrrrr
Mogami yatar
tatlım ben de 1 hafta kala hep koyu cıkıyo diye test yaptım ama benm de negatif cıkınca bi daha hiç belirti aramadım ben yeniden yumurtluyorum dedim ama bi yanım da devam et teste dedi bi umut deyip devam ettim adete 2 gün kala da ovulasyonum koyu olunca ertesi gebelik testimle öğrendim bebeğimi :) diyeceğim yani erken daha testte cıkması için ama bence sen de hamilesin canım son 3 gün kala bi daha yap test hala koyuysa bi de gebelik testi yap yada kana baktır :)
Ben bunu doktora sordum canım, yumurtlama olduğu zaman illa akıntı gelecek diye bir kural yok dedi. Bazen akıntı içinde birikip adet döneminde bile atılabiliyormuş. Bazen ilişki sırasında bazende idrarla atılabilir akıntı dedi. Bunu kontrol edip yumurta takibi yapmak doğru değilmiş yani.
Eki Görüntüle 1208708 Eki Görüntüle 1208709 Eki Görüntüle 1208710 bunlar da benm düğün ve kına fotolarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?