2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar bugun 14. Gün ovu testim pozitifti sanırım yarında pozitif cıkacak gecen ay öyle olmuştu( geçen ay incir kürü içmiştim) ilişki günlerim 7-10-12-14 önümüzdeki iki gün daha calışma yapmaya calısıcam lakin az önce benimki dediki hergün hergün horhor çeşmesimi bu dedi gülsemmi ağlasammı bilemedim valla.neyapcam ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya ben nasıl kaçırmışım bu sayfaları ya maşşallah çok güzelsin evlilik cüzdani elindeki pozada ayrıca bayıldım

bu sabah kızlarla bayaaa foto paylaştık sayfalar o kadar kızlı gitti ki kaçırman doğal canım... Allah razı olsun... Her zaman ki muzurluklarımdan biriydi işte Senden de bekliyoruz foto

ee ama bu erkeklerde çok nazlı anacım bütün eziyeti bizde ama beyfendiler 2 dk lık olay için nasıl nazlanıyorlar hem hergünde yapmamışsınız ayol ben geçn döngümde 9 gün üstüste ilişye girdim. Allahtan benimkinin gıkı çıkmadı... Hele bi çıksın tırnaklarımı çıkartırım valla Sende geç karşısına sen benim kölemsin ne istersem yapacaksın geç bakayım yatağa de Onlar bu dilden anlar

Yavrucum adam bu akşam 10 da geldi eve işten.acıyorumda yoruluyor cok diye.ben şimdilik calısmıyorum şu bebek işini bi yola koyayım istiyorum erkenden.doktora gidicem vs.ben calısmayınca kendimi suclu hıssedıyorum o yorgun ben evdeyım zaten diye.ama kaçarı yok birkaç gün perte çıkacak mecbur :)
Siz 9 gün iyi calusmıssımız maşallah adamı nasıl korkuttunsa artık benimki dün gece istedi vermedim ben üstüste olmadın yumurta gününden önce dedim.nasılsa yumurta catlayınca hergun olucak dedım içimden.dün üst üste günlerde istiyodu bugun muzıkcılık yapıyor çocuk gibi..bakcam artık bi hal çaresine :) o koca buraya gelecek arkadaş !!

Bak son cümleni sevdim bayıldım .... Benimkide 10:30 da geldi ama yine de kaçamadı benden Umuyorum bu çabaların karşılığını alırız kız

Ben kocaya kaçtım bende foto yok

Normal fotonda mı yok anacım Bende önce normal halimi paylaştım sonra baktım herkes düğün fotosunu koyuyo bende furyaya uydum.. Naz yapma... Yine de teklif var ısrar yok

Bak son cümleni sevdim bayıldım .... Benimkide 10:30 da geldi ama yine de kaçamadı benden Umuyorum bu çabaların karşılığını alırız kız

Tutacagına yüzde yüz emin olsam sabaha kadar yatarım üstünde valla

Normal fotonda mı yok anacım Bende önce normal halimi paylaştım sonra baktım herkes düğün fotosunu koyuyo bende furyaya uydum.. Naz yapma... Yine de teklif var ısrar yok

Şaka kez kaçmadm sizin kadar güzel olmasakta idare ederiz;-)
atarm yrn foto ama sayfamz güvende demi

Şaka kez kaçmadm sizin kadar güzel olmasakta idare ederiz;-)
atarm yrn foto ama sayfamz güvende demi

Duymamış olayım... Hepimizin kendince güzel tarafları var hiçbirimiz müthiş şeyler değiliz sonuçta... Böyle iyi bi kalp mutlaka güzel bi insanda vardır

Sayfada sorun yok

Son düzenleme:
Duymamış olayım... Hepimizin kendince güzel tarafları var hiçbirimiz müthiş şeyler değiliz sonuçta... Böyle iyi bi kalp mutlaka güzel bi insanda vardır

Sayfada sorun yok

Teşekkürler o senin güzelliğin canm şu an telden gidiyorum foto yok bu telde yarın atarm inşallah

Insallah hamileyimdir ama dedigin gibi tekrar yumurtluyoda olabilirim rabbim hakkimizda hayirlisini versin insallah cok tesekkkur ederimcannmm

Anladım canım benim çok rahatladım aklıma takılıyordu çünkü teşekkür ederim :)

Canım maşallah çok güzel hepsi sizde tabiki bebişinizde geldi tam oldu :)

Maşallah canım Bebişinizle taçlanır inşallah yuvanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…