2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar bu koca benim pestilimi cikartti yahu 3 hafta yoktu burda 2 gunden beri 6 oldu iliski tahris oldum galiba affedersiniz ustune oturamiyorum lavoboya gittigimde yanma oluyor (

Kızlar ya kayinvalidem beni her gördüğünde birsey yok mu demeye başladı bu hep böyle mi olacak sinir olmaya başladım ama hamile olan birilerini duyunca sizde yok mu diyo yok ışte olsa sanki ben saklicam mi yada sorunca mi soylicem bilsem hemen söylerim esimlede dünden beri kusuz asla barismam çok kırdı beni bu ay çocuk olmaz artik.

Kizlar bu koca benim pestilimi cikartti yahu 3 hafta yoktu burda 2 gunden beri 6 oldu iliski tahris oldum galiba affedersiniz ustune oturamiyorum lavoboya gittigimde yanma oluyor (

günaydınnn ooo ne yapmış öyle çok özlemiş belli de böyle olmaz ki :18: bi müddet ara versen iyi olacak hamilelikte na yapacak eşin 9 ay sonunda 40 ını çıkarmadan 41 kere yaparsınız valla

:2: çok istiyorsa kendi yapsın bi tane ben öyle diyorum çok kızdım çok benim eşim annesine saçma saçma konuşmayın neyi soruyorsunuz diyo özel hayatla ilgili sorulara . bence eşinin dur demesi gerek tamam sorması kötü bi şey değil merak ediyo heves vs ama sürekli de olmaz

Aynen tatlim bemimkide oyle reglimi takip ediyor gunum gelince hasta oldunmu diye soruyor bu ayda esim 3 haftadan beri yoktu 2 gun oldu geleli kayinvalidem calisin diyor benim yumurtlama gunum gecmis nasil olacaksa anlamadim off ne zormus bebis hemen olur saniyordum (

benim iki gündür midem bulanıyo devam edecek derken kesiliyo ben bebek heves ederken midemde bi şey çıkacak diye korkmaya başladım şu ara yumurtlama günlerim ve ilişki pek olmadı büyük ihtimal bu ay olmaz regl görürsem midem için doktora gidicem

Günaydın canım gecen ay bende öyleydım biliyorsun şişkinlik agrıda oluyordu gastrıt cıktı bende bugun yıne rahatsızısım mıdem bulanıyor gıbı dunde kotu oldum ıse gelırken bırseyler yıyıp bastırmaya calısacagım ılacları kullanmayı bırakmıstım yıne kullanacagım bugun içini ferah tut canım kötü düşünme üşütmüşte olabilirsin kekik çayı rahatlatıyr canım

Amanın canım benim ya eşin çok özlemiş bunuda fazlasıyla sana belli etmiş ama sanada yazık canım bugun falan dinlen bir kendini toparlasın

Hani kocaman insanlar ha demeye oluyormu bu iş sankı senın elınde var demekkı zamanı sen bosver sıkma canını kısmet de gec esınlede duzelırsınız ınsallah hemencecık

Canım biz eşimle başka konuda kustuk annesi o yanımda yokken soruyo esimin haberi bile yok ama her gormede de sorulmaz ki

Cok ilginc benimki de agzini acmaz o kadar mesafeliyiz ki oyle bi konu acilamaz dahi aramizda. Acilsa da zaten cevabim.hazur yukseklisans yapicam ben beklemeyin derim o da susar da hayatta sormaz yani :) bu cvp okulda soranlara herkes bi yil.oldu hadi diyip duruyodu cevap hazir artık ☺

Biliyorum hatta sana da demiştim 2 kere endoskopi oldum birinde gastrit birinde reflü çıktı zaten sorunlu ama bekleyeceğim ilaç almıyım reglden sonra doktora gideceğim. olmadı akşamları nane limon yaparım

Canim idrar yolu iltihabi olabilir bende de var kac gundur baktim.hic su içmiyorum anladim ki idrar. . Gecti iki.gundur suya yuklenince

günaydınnn ooo ne yapmış öyle çok özlemiş belli de böyle olmaz ki :18: bi müddet ara versen iyi olacak hamilelikte na yapacak eşin 9 ay sonunda 40 ını çıkarmadan 41 kere yaparsınız valla

valla öyle olur herhaldehamile olsam ne yapcaksın diyorum ozaman sabrederim diyor

Ay ne kadar ayıp öyle çalışın falan demek

Canım biz eşimle başka konuda kustuk annesi o yanımda yokken soruyo esimin haberi bile yok ama her gormede de sorulmaz ki

haklısın ahh ahh ne olur biraz anlayışlı olsa böyle psikolojik baskı yani yazık bırak olunca zaten paylaşır seninle evlatların di mi ama yok ne yapacaksın gülüp geçmeye çalış bebiş gelene kadar sabret az kalmıştır belki

Hani kocaman insanlar ha demeye oluyormu bu iş sankı senın elınde var demekkı zamanı sen bosver sıkma canını kısmet de gec esınlede duzelırsınız ınsallah hemencecık

Insallah canım kısmet bu ya hepsininki evlenir evlenmez olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…