2 dene test aldım markasını da ilk defa duydum AL-Bİ diye bi marka artık bi 3 gün geçsin yaparım 5 gün çok dayanamam o kadar
Gunaydin fistiklar :)))
Kizlar bu koca benim pestilimi cikartti yahu 3 hafta yoktu burda 2 gunden beri 6 oldu iliski tahris oldum galiba affedersiniz ustune oturamiyorum lavoboya gittigimde yanma oluyor(
Kızlar ya kayinvalidem beni her gördüğünde birsey yok mu demeye başladı bu hep böyle mi olacak sinir olmaya başladım ama hamile olan birilerini duyunca sizde yok mu diyo yok ışte olsa sanki ben saklicam mi yada sorunca mi soylicem bilsem hemen söylerim esimlede dünden beri kusuz asla barismam çok kırdı beni bu ay çocuk olmaz artik.
Kızlar ya kayinvalidem beni her gördüğünde birsey yok mu demeye başladı bu hep böyle mi olacak sinir olmaya başladım ama hamile olan birilerini duyunca sizde yok mu diyo yok ışte olsa sanki ben saklicam mi yada sorunca mi soylicem bilsem hemen söylerim esimlede dünden beri kusuz asla barismam çok kırdı beni bu ay çocuk olmaz artik.
benim iki gündür midem bulanıyo devam edecek derken kesiliyo ben bebek heves ederken midemde bi şey çıkacak diye korkmaya başladım şu ara yumurtlama günlerim ve ilişki pek olmadı büyük ihtimal bu ay olmaz regl görürsem midem için doktora gidicem
Kizlar bu koca benim pestilimi cikartti yahu 3 hafta yoktu burda 2 gunden beri 6 oldu iliski tahris oldum galiba affedersiniz ustune oturamiyorum lavoboya gittigimde yanma oluyor(
:2: çok istiyorsa kendi yapsın bi tane ben öyle diyorumçok kızdım çok benim eşim annesine saçma saçma konuşmayın neyi soruyorsunuz diyo özel hayatla ilgili sorulara . bence eşinin dur demesi gerek tamam sorması kötü bi şey değil merak ediyo heves vs ama sürekli de olmaz
Günaydın canım gecen ay bende öyleydım biliyorsun şişkinlik agrıda oluyordu gastrıt cıktı bende bugun yıne rahatsızısım mıdem bulanıyor gıbı dunde kotu oldum ıse gelırken bırseyler yıyıp bastırmaya calısacagım ılacları kullanmayı bırakmıstım yıne kullanacagım bugun içini ferah tut canım kötü düşünme üşütmüşte olabilirsin kekik çayı rahatlatıyr canım
benim iki gündür midem bulanıyo devam edecek derken kesiliyo ben bebek heves ederken midemde bi şey çıkacak diye korkmaya başladım şu ara yumurtlama günlerim ve ilişki pek olmadı büyük ihtimal bu ay olmaz regl görürsem midem için doktora gidicem
günaydınnn ooo ne yapmış öyle çok özlemiş belli de böyle olmaz ki :18: bi müddet ara versen iyi olacak hamilelikte na yapacak eşin 9 ay sonunda 40 ını çıkarmadan 41 kere yaparsınız valla
Ay ne kadar ayıp öyle çalışın falan demekAynen tatlim bemimkide oyle reglimi takip ediyor gunum gelince hasta oldunmu diye soruyor bu ayda esim 3 haftadan beri yoktu 2 gun oldu geleli kayinvalidem calisin diyor benim yumurtlama gunum gecmis nasil olacaksa anlamadim off ne zormus bebis hemen olur saniyordum(
Canım biz eşimle başka konuda kustuk annesi o yanımda yokken soruyo esimin haberi bile yok ama her gormede de sorulmaz ki
Hani kocaman insanlar ha demeye oluyormu bu iş sankı senın elınde var demekkı zamanı sen bosver sıkma canını kısmet de gec esınlede duzelırsınız ınsallah hemencecık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?