2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim idrar yolu iltihabi olabilir bende de var kac gundur baktim.hic su içmiyorum anladim ki idrar. . Gecti iki.gundur suya yuklenince

bende hiç su içmedim dün toplasan 3 bardak ondan önceki günler 10 bardaktan aşağı içmezdim o zaman suya yükleniyim bugün çok sağol beti

Sormamasi daha iyi canım biraz ozeli olmalı insanin zaten hamile olsak herkes duyar sevinerek haber veririz

[SUB][/SUB]
Canim idrar yolu iltihabi olabilir bende de var kac gundur baktim.hic su içmiyorum anladim ki idrar. . Gecti iki.gundur suya yuklenince

hemen döndüm sürehimden su aldım ama içemedim üçüncü yudumu bardağa geri dökmek gibi bi pislik yaptım yoksa istifar ederdim biraz bekliyim geçer zaten geçince içmeye başlarım

Insallah canim ya bir an once olur da kimsenin ağzına laf söz vermeyiz bu ay umudum yok hic zaten gelecek ay düzenli olmaya çalışırım sen nasilsin tatlim nasıl gidiyor geçen ay senden cok umutluydum ınş bu ay olur

tatlım mideni üşütmüş olabilirsin dikkat et kendine :18:

İnşallah allhım hayırlı zamanlarda sağlıklı bebişler versin bizlere bende çalışma eh işte kafamıza göre bu ay yumurtlama günümü kaçırdık sanırım kısmet iki gündür çok mide bulantım var 19 gibi bat ondan sonra doktora gidicem böyle giderse mide sorunumu halledip öyle çalışmalara başlarım belki eylüle ov testi alırım

Aboo sizinkiler maşallah pek bir açık sozluymus ben olsam yerin dibine girerdim herhalde utancimdan

bizimkiler utanmasa taktikte verirler şöyle yatın diye eşimin yanında diyemiyorlar ben tek olunca diyorlar bende utandım ama 1 değil 2 değil sorup duruyorlar dedim bende siz yapında severiz biz yapmayacağız dedim

Aman dikkat et kendine canım sağlığımız herşeyden önemli bakarsın tutmuştur artık kısmet belli olmaz :)

Biliyorum hatta sana da demiştim 2 kere endoskopi oldum birinde gastrit birinde reflü çıktı zaten sorunlu ama bekleyeceğim ilaç almıyım reglden sonra doktora gideceğim. olmadı akşamları nane limon yaparım

Evet canım hatırlıyorum bende suan bırseyler atıstııryorum ılac aldım ama bu ılacı hıc kullanasım gelmıyor hamıleysem dıye gercı dr demıstıher an hamılelık olabılr dıye bunları yazıyorum demıstı ama yınede ıcım rahat etmıyor gecmıs olsun canım

bende hiç su içmedim dün toplasan 3 bardak ondan önceki günler 10 bardaktan aşağı içmezdim o zaman suya yükleniyim bugün çok sağol beti

Canım bol bol su tuket ben ıs yerınde mesaı bıtene kadar 2 lt su ıcıyorum aksamda eve gıdıncede ıcmeye devam edıyorum

Kızlar bu da benden olsun:)

Eklentiler

• $1407222273566.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $1407222297928.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $1407222311686.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 37
Sabah early test yaptim sonuc negatif hani bi yanilma falan olsaydi di mi yook yapistirdu negatifi ☺☺ bat a 5 6 gün var

Sabah early test yaptim sonuc negatif hani bi yanilma falan olsaydi di mi yook yapistirdu negatifi ☺☺ bat a 5 6 gün var

tatlım bence erken yapmışsın daha batına varmış bat günü tekrarla bakalım belki çıkmamıştır

işte bende ilaç almıyorum olurda olursa diye su çok içiyorum ama şu iki gündür gözüm görmüyo midem bulanıyo zorla içemiyorum bakalım öğleye doğru acıkırsam hemen su içerim

5 6 varmış 2 gün daha bekleseydin neyse olayak umutla yaklaşmıyoruz ama kırmızıyı görene kadarda umut kesmiyoruz

işte bende ilaç almıyorum olurda olursa diye su çok içiyorum ama şu iki gündür gözüm görmüyo midem bulanıyo zorla içemiyorum bakalım öğleye doğru acıkırsam hemen su içerim

Ahhh canım işte yokmu bu annelik duygusu böyle birşey olsa ihtimalini bile düşünüp ilaç içmek istemiyoruz bazı bitki çayları düşüğe sebeb oluyor midem rahatlasın diye kekik çayı içiyrum diyorum acaba varsa öyle birey olabılırmı ? hepsını düşünüyorum tatlım evet canım yavas yavasta olsa su ıc ıhmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…