Canim idrar yolu iltihabi olabilir bende de var kac gundur baktim.hic su içmiyorum anladim ki idrar. . Gecti iki.gundur suya yuklenince
Cok ilginc benimki de agzini acmaz o kadar mesafeliyiz ki oyle bi konu acilamaz dahi aramizda. Acilsa da zaten cevabim.hazur yukseklisans yapicam ben beklemeyin derim o da susar da hayatta sormaz yani :) bu cvp okulda soranlara herkes bi yil.oldu hadi diyip duruyodu cevap hazir artık ☺
Amanın canım benim ya eşin çok özlemiş bunuda fazlasıyla sana belli etmiş ama sanada yazık canım bugun falan dinlen bir kendini toparlasın
Canim idrar yolu iltihabi olabilir bende de var kac gundur baktim.hic su içmiyorum anladim ki idrar. . Gecti iki.gundur suya yuklenince
haklısın ahh ahh ne olur biraz anlayışlı olsa böyle psikolojik baskı yani yazık bırak olunca zaten paylaşır seninle evlatların di mi ama yok ne yapacaksın gülüp geçmeye çalış bebiş gelene kadar sabret az kalmıştır belki
Ay ne kadar ayıp öyle çalışın falan demek
kayın babam bunlardan hayır yok biz yapalım dedi benim yanımda bende yapın severiz dedim
benim iki gündür midem bulanıyo devam edecek derken kesiliyo ben bebek heves ederken midemde bi şey çıkacak diye korkmaya başladım şu ara yumurtlama günlerim ve ilişki pek olmadı büyük ihtimal bu ay olmaz regl görürsem midem için doktora gidicem
Insallah canim ya bir an once olur da kimsenin ağzına laf söz vermeyiz bu ay umudum yok hic zaten gelecek ay düzenli olmaya çalışırım sen nasilsin tatlim nasıl gidiyor geçen ay senden cok umutluydum ınş bu ay olur
Aboo sizinkiler maşallah pek bir açık sozluymus ben olsam yerin dibine girerdim herhalde utancimdan
İnşallah allhım hayırlı zamanlarda sağlıklı bebişler versin bizlerebende çalışma eh işte kafamıza göre bu ay yumurtlama günümü kaçırdık sanırım kısmet iki gündür çok mide bulantım var 19 gibi bat ondan sonra doktora gidicem böyle giderse mide sorunumu halledip öyle çalışmalara başlarım belki eylüle ov testi alırım
Biliyorum hatta sana da demiştim 2 kere endoskopi oldum birinde gastrit birinde reflü çıktı zaten sorunlu ama bekleyeceğim ilaç almıyım reglden sonra doktora gideceğim. olmadı akşamları nane limon yaparım
bende hiç su içmedim dün toplasan 3 bardak ondan önceki günler 10 bardaktan aşağı içmezdim o zaman suya yükleniyim bugün çok sağol beti
Kızlar bu da benden olsun:)
tatlım mideni üşütmüş olabilirsin dikkat et kendine :18:
Sabah early test yaptim sonuc negatif hani bi yanilma falan olsaydi di mi yook yapistirdu negatifi ☺☺ bat a 5 6 gün var
Evet canım hatırlıyorum bende suan bırseyler atıstııryorum ılac aldım ama bu ılacı hıc kullanasım gelmıyor hamıleysem dıye gercı dr demıstıher an hamılelık olabılr dıye bunları yazıyorum demıstı ama yınede ıcım rahat etmıyor gecmıs olsun canım
Canım bol bol su tuket ben ıs yerınde mesaı bıtene kadar 2 lt su ıcıyorum aksamda eve gıdıncede ıcmeye devam edıyorum
Sabah early test yaptim sonuc negatif hani bi yanilma falan olsaydi di mi yook yapistirdu negatifi ☺☺ bat a 5 6 gün var
işte bende ilaç almıyorum olurda olursa diye su çok içiyorum ama şu iki gündür gözüm görmüyo midem bulanıyo zorla içemiyorum bakalım öğleye doğru acıkırsam hemen su içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?