2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Biz ne zaman yapacagız testı

ben bitkisellerin zararlı olduğunu düşünmüyorum ama bazen adet söktürücü etkisi vs olan bitkiselleri de çok tüketmemek gerekli diye düşünüyorum :44::44: bilemedim testi ne zaman yapsak takvimler dünü bugünü yumurtlama günüm olarak gösteriyo. ben sanırım 18inde yaparım ama zor . bu ay on gün geçmeden yapmam demiştim bi de düzenli çalışma olmadı umudum yok sen ne zaman yapacaksın

Son düzenleme:
aynen öyle giden gidiyor sürekli aynı pozisyonda olmak ikimizide sıkıyor çünkü olay görev moduna giriyor ve böyle olmaması gerek bende senden umutluyum bakalım olma zamanları bat ne zaman?

günaydın canım 29 ağustos benim, senin ne zaman ??

günaydın canım 29 ağustos benim, senin ne zaman ??

Günaydın canım :) 30 ağustos senin zafer bayramın olur inşallahhh benim geçen ay epey geciktiği için bu ay 19 gibi olması gerek ama biz 20 dedik garanti olsun yani bata tam 14gün var bugün çalışma mı yapsak bilemedim

Evet canım hiç belli olmaz canım belki bebişlerimz bizledir benımde dun yumurtlama görunuyordu ama calısma olmadı benım BAT 18 bende adet gunum sabahı yapmayı dusunuyordum 18 de o zaman 18 sabah beraber yapalım bende normalde gecmeden yapmayı dusunmuyordum ama erken öğrenen arkadasları görunce belkı bende onlardan olabılırım dedım belkı benımde mınık tospam gelmıstır kendını gosterır

İnşallah canım 25 ağustos evlilik yıldönümümüz çok güzel olur bu ay bebişimiz gelirse bu gecikmeler sıcaklardan olur biliyorsun vücudun dengesi bozuluyor nemden
tam verimli günlerdesin çalışın bol bol bata 3-4 gün kalana kadar durma şekerim

Benimde yumurtlama bi dün bi bugün gösterdi dün çalışma olmadı c tesi geceden kalanlarda yaşayanlar olduysa belki bi ihtimal tutmuştur ama ben hiç sanmıyorum ikimizde geciktik ikimizde hemen hemen aynı günlerde olucaz o zaman bende seninle 18de yaparım test o zaman çıkmazsa bende rahatlarım adetimde gecikmez böylece diye düşünüyorum kısmet bakalım daha 13 gün varr

bizimkiler utanmasa taktikte verirler şöyle yatın diye eşimin yanında diyemiyorlar ben tek olunca diyorlar bende utandım ama 1 değil 2 değil sorup duruyorlar dedim bende siz yapında severiz biz yapmayacağız dedim

Iyi demissin:):)

hadi inşallah belki o gün erken test yapıp öğrenirsin kısmet neyse bunları o gün düşünürüz bu tür heyecanlar bize kötü etki ediyo benim stresten gecikti olucak mı olmayacak mı diye düşünmekten bu ay öyle değilim günlerim geçti diye düşünüyorum normal şekilde çalışmaya devam ederiz gerisi kısmet

gunaydinn arkadaslarrrr

nasilsiniz bugun?
benimde catlatma ignesinden sonraki 5.gunum.iliski takvimi artik gunasiri.degisik agrilarim var.hatta bu sabah adet agrisi gibi agrim vardi.ama o kadar alistimki bunlara belirti aramiyorum.boyle ilac ictigimiz zaman yaniltiyor

Canım aynı durumdayız çalışmalar dahi aynı cumartesı calısma oldu yumurtalama donemı dun gorunuyordu olmadı dedıgın gıbı cumartesınden kalanlar varsa onlarla evet canım gecen ay gecıkmelerı yasadık bu ay bebısın gelmesı lazım hadı bakalım evet canım karar verılmıstır 18 agustos sabahı heyecanla baslıyoruz güne evet canım ya BATA daha cok var

hadi hayırlısı olsun çatlatma iğnesini bilmiyorum vurduktan sonra yumurta çatlıyo o zaman mı ilişkiye giriyorsun nasıl oluyor bat ne zaman ?

kızlar doktordan geldim verdi klomeni gönderdi ne kdr daha ullanıcz klomeni dedim yumurtalarını görelim konusurz dedi 16sında kontrol var büyük ihtimalle iğne yapacak 17-18 ilişki dicek annem de o hafta tarhana yapcm demeye basladı kesin cağırck beni daha dün aksam konustuk o gün bi yere gitmek yok diye cünkü gecen ay ilişki snrsı onun annesine gitmiştik bn çok ayakta kalmıstm spermler hep cıkmıştı bu ay evde dur dinlen dediydi şimdiden o gün annem çağırırrsa ne olck diye ksygısı başladı

kısmet ama umudum yok çalışmalara güvenmiyorum bakalım bekleyip görelim bi sürpriz olursa çok şaşırırım korunuyomuşta olmuş gibi şaşırırırım

kısmet ama umudum yok çalışmalara güvenmiyorum bakalım bekleyip görelim bi sürpriz olursa çok şaşırırım korunuyomuşta olmuş gibi şaşırırırım

Hadi ya umarım bebişin seni şaşırtır süpriz yapar sana

klomen mi kullandn cnm öyleyse ne zamandr kullanıyosn bn 2 ay kullandm olumsuz oldu 3.ye baslıcam da

Canım annene söyle o günden daha önce yapsın veya daha sonra ılla o gun yapacam dersene senı cagırmasn yanına baska yardımcı bulsu söyle anne durumum bu dr dıkkat etmen lazım ayakta fazla durmaman lazım dedı de anlatırsan anlar canım bence kendını strese sokma sımdıden canım

çağırırsa gidersin bi şey olmaz saatlerce yatmayacaksın ki sonuçta akşam evine gel ilişkini yaşa 15 20 dk yeterli afrodit son güne kadar iş yapmıştı duvar mı silmedi temizlikler mi yapmadı ama bebiş geldi olacağı varsa olur kısmetse rahat ol belki tarhanayla fln oyalanırken kafan dağılır işte düşünmezsin

cnmmmm annemlerin doktora gittiğimden ilaç kulandığımdan hiçbişiden haberleri yok onlar daha çocuk düşünmüyorz diye biliyolar o yüzden bişi diyemiyorm dr a gittiğim gün bile gelmek isteyecekler bahane bulamıcm diye korkuyorm
az önce konustum bu hafta sonu yap havalarda güzel olcakmış diyorm secim var diyo yaa offfff inşallahhh bu hafta yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…