2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hadi ya umarım bebişin seni şaşırtır süpriz yapar sana

umarım bebişler ctesiden gelmiştir inşallah yok ya çok umutsuzum hepsi içimde kalmadı çoğu dışarı gitti zaten rahat durmadığım için ama çarşafa gelmesin ama peçetem çamaşırım bu titizlikle bebeklerin yarısı dışarı gitti

hadi hayırlısı olsun çatlatma iğnesini bilmiyorum vurduktan sonra yumurta çatlıyo o zaman mı ilişkiye giriyorsun nasıl oluyor bat ne zaman ?
bat 17-18 diyebiliriz.evet vurulduktan sonra duzenli iliski.
klomen mi kullandn cnm öyleyse ne zamandr kullanıyosn bn 2 ay kullandm olumsuz oldu 3.ye baslıcam da
cnm ben gecen sene 5 ay kullandim.3 ayda doz yetersiz geldi yumoslar buyumedi.diger aylarda gunde 3 ictim tek yumosum oldu igne ile catlattik ama gebelik olmadi.ocakta igne ile 5 yumosum oldu asilamam negatif sonuclandi.martta tekrar igne oldum yine 5 yumos oldu yine gebelik olmadi.bu ay doktora solemeden tekrar ilaca basladim.2 yumosum buyudu.catlatma ignesi vuruldum beklemedeyim.sen rahim filmi cektirdin mi?

cnm gitmek sorun ddil de gecen ay kayınvalideme gittik de spermler çıktı ya o gün giderken bn biras da surat yapmıstm ilişkiden kalk apar topar duş al çıkıp kosa kosa annene gidiyorz diye eşim de şimdi aynı tavrı bana yapıck yoksa gidrim ama iğneden 24 saat snr ilişki dediği için iğneyi de gündüz yaptığı için ilişki öğlen saatlarınde oluyo dolayısıyla o saatlerde annemde olmam lazım sorun burdaa:44:

hyr cnm cektirmedm dr istemiyo da neden bilmiyorm ilk gittiğim dr çok kolay hamile kalırsn demişti 7 ay oldu 8i denicz hala bişi yok aşılamaya gecsek mi diyorz bakalım ayın 16sında ne dicek

inşallah tez zamanda olur hep diyorlar onu yaptık bunu yaptık o ay bi şey yapmadık oldu bu ay kısmetse olur olmazsa bi de bırak gitsin hiç bi tarihe güne bakmadan dikkat etmeden O zaman sende bizimle test yapsana yani biz 18 de elisa ile yapıcaz istersen sende yap teklif var

Hım anladım canım sen kendını sıkıntıya sokma canım eger senın kısmetınse bu ay bır sekılde olur ya ertelenır ya sen gıtmezsın bırsey olur yanı yeterkı sen ıcını ferah tut rahat ol

İnşallah canım ya sende masallah canım tıtızlıklek bebıslerı yollamıssın canım bızım ılıskıden hemen sonra bakıyorum esım elıne yastık almıs gelıyor hemen yastıgı koyuyor ayaklarım havada öyle beklıyorum hıc cıkmıyor dısarı öyle 45 dk 1 saat falan duruyorum kalktıgımda bırazcık gelıyor onada pecete koymus oluyorum batmıyor bır yer böylece hareket ettıgın zaman batıyor ama ayakarı kaldırmazsan tecrubeyle sabıt

evet erkeklerr kesinlikle bizim onların ailesine gösterdiğimiz tavır tölerans neyse iyi kötü aynısını yapıyorlar o yüzden hep empati kurup davranıyorum ben bana yaparsa nasıl olur diye düşünüp seninde kötü niyetin kesinlikle yoktu biliyorumm bebiş için uğraşırken emeklerinin yarıda kalmasına kızdın illaki Ozaman anne çok fenayım geceden beri tualete gidiyorum gelemem kalkamıyorum yarınn yapalım diyeceksin

benimde hepsi içeri gidiyor sonra biraz gelince hemen siliyorum daha da duşa gidene kadar geri gelmiyolar alıştık artık korunma yok bi şey yok iyi böyle ya

aynen cnm yoksa herzaman gittiğimiz yer annesi ndn öyle yapaym bnde hep empatik yaklasıyodm ama annemin tarhanası hiç gelmedi ki aklıma neyse bi bahane bulcaz yada inşallah annem secim filan dinlemez yapar bu hafta:) buarada 24ünün olduğu hafta da tatile gitcz snırımm bi aksilik olmazsa

Annene durumu anlat canım sonrasında yapın ya da bir kaç gün öncesinde yapın. Eminim annen seni anlayışla karşılayacaktır. Sonuçta ona torun vermeye çalışıyorsunuz bence o tarhanadan daha tatlıdır.

benimde hepsi içeri gidiyor sonra biraz gelince hemen siliyorum daha da duşa gidene kadar geri gelmiyolar alıştık artık korunma yok bi şey yok iyi böyle ya

Korunmayı bıraktıktan sonra daha rahat sankı bende alıştım artık ilk başlarda biraz tedirgi oluyordum ayyy bu ne diyordum ama sımdı onları koruma altına alabılmek ıcın elımden gelenı yapıyorum

cnm haklısınızda elisa ya da söledm annemin yada k.validemlerin kimsenn bizim dr a gittiğimizden ilaç kullandığımzdan hatta bebek düşündüğümüzden haberi yok bn klomen kullanıyorm 16sında öğlen saatlernde iğne olucm ve 17sinde öğlen ilişki olacak dr öyle diyo o yüzden ya annemin erken yapması lazım yada bnm bi bahane üretip gitmemem lazım zaman göstericek herşeyi

ne zaman benim ailem yapmaz deyip onun ailesine dair olan olaya tepki göstersem pat aileden bi şey çıkıyo artık bizde olmaz demeyeceğim canım bence sende ve eşinde bir problem yoksa tedavilere bu kadar erken başlamayın derim ben . benim son gittiğim doktor olmuyo sandı hemen iğne yazıyordu hayır bende bi şey yoksa eşime bak onda yoksa bi kaç ay önerilerde bulun sonra tedaviye başla nedir pat diye tedavi diye kızdım doktora ve ona daha gitmicem zaten benim şeker bal doktorum var başka

bence böyle daha iyi en başından beri böyle seviyorum ama ben çocuk olur diye korkup korunmasız ilişki yaşayamıyordum istediğim zamanlarda hatta eşim yorulup içimde durduğunda geldi deyince hemen itip of puf ediyordum bakıyordum ki gelmemiş beni kandırıyo şimdide tam tersi olaya bak

cnm bu cmts eşim testini tekrarlıcak bu ay dra iğne olmaya gittiğim gün konusucz daha detaylı yapılması gerekn testler filan varsa yapalım ona göre yol cizelim diye eşimin sperm sayısı da biras sınıra yakındı ilk dr direkt aşılama demişti bu dr daha iyi bakalm ama bikaç ay daha olmazsa aşılama denicz sanırım

bencede detaylı bakılsın ona göre düşünürsün sen nasıl rahat edersen ben bunlarla uğralınca stres yaparım olur mu diye beklerim diyebilirsin ya da tam tersi bu tip tedavilerle rahat ederim içim kafam rahat olur ona göre bebek şansı artar diyebilirsin sen nasıl istersen allah tez zamanda gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…