Hadi yaumarım bebişin seni şaşırtır süpriz yapar sana
bat 17-18 diyebiliriz.evet vurulduktan sonra duzenli iliski.hadi hayırlısı olsun çatlatma iğnesini bilmiyorum vurduktan sonra yumurta çatlıyo o zaman mı ilişkiye giriyorsun nasıl oluyor bat ne zaman ?
cnm ben gecen sene 5 ay kullandim.3 ayda doz yetersiz geldi yumoslar buyumedi.diger aylarda gunde 3 ictim tek yumosum oldu igne ile catlattik ama gebelik olmadi.ocakta igne ile 5 yumosum oldu asilamam negatif sonuclandi.martta tekrar igne oldum yine 5 yumos oldu yine gebelik olmadi.bu ay doktora solemeden tekrar ilaca basladim.2 yumosum buyudu.catlatma ignesi vuruldum beklemedeyim.sen rahim filmi cektirdin mi?klomen mi kullandn cnm öyleyse ne zamandr kullanıyosn bn 2 ay kullandm olumsuz oldu 3.ye baslıcam da
çağırırsa gidersin bi şey olmaz saatlerce yatmayacaksın ki sonuçta akşam evine gel ilişkini yaşa 15 20 dk yeterli afrodit son güne kadar iş yapmıştı duvar mı silmedi temizlikler mi yapmadı ama bebiş geldi olacağı varsa olur kısmetse rahat ol belki tarhanayla fln oyalanırken kafan dağılır işte düşünmezsin
hyr cnm cektirmedm dr istemiyo da neden bilmiyorm ilk gittiğim dr çok kolay hamile kalırsn demişti 7 ay oldu 8i denicz hala bişi yok aşılamaya gecsek mi diyorz bakalım ayın 16sında ne dicekbat 17-18 diyebiliriz.evet vurulduktan sonra duzenli iliski.
cnm ben gecen sene 5 ay kullandim.3 ayda doz yetersiz geldi yumoslar buyumedi.diger aylarda gunde 3 ictim tek yumosum oldu igne ile catlattik ama gebelik olmadi.ocakta igne ile 5 yumosum oldu asilamam negatif sonuclandi.martta tekrar igne oldum yine 5 yumos oldu yine gebelik olmadi.bu ay doktora solemeden tekrar ilaca basladim.2 yumosum buyudu.catlatma ignesi vuruldum beklemedeyim.sen rahim filmi cektirdin mi?
bat 17-18 diyebiliriz.evet vurulduktan sonra duzenli iliski.
cnm ben gecen sene 5 ay kullandim.3 ayda doz yetersiz geldi yumoslar buyumedi.diger aylarda gunde 3 ictim tek yumosum oldu igne ile catlattik ama gebelik olmadi.ocakta igne ile 5 yumosum oldu asilamam negatif sonuclandi.martta tekrar igne oldum yine 5 yumos oldu yine gebelik olmadi.bu ay doktora solemeden tekrar ilaca basladim.2 yumosum buyudu.catlatma ignesi vuruldum beklemedeyim.sen rahim filmi cektirdin mi?
cnmmmm annemlerin doktora gittiğimden ilaç kulandığımdan hiçbişiden haberleri yok onlar daha çocuk düşünmüyorz diye biliyolar o yüzden bişi diyemiyorm dr a gittiğim gün bile gelmek isteyecekler bahane bulamıcm diye korkuyorm
az önce konustum bu hafta sonu yap havalarda güzel olcakmış diyorm secim var diyo yaa offfff inşallahhh bu hafta yapar
umarım bebişler ctesiden gelmiştir inşallah yok ya çok umutsuzum hepsi içimde kalmadı çoğu dışarı gitti zaten rahat durmadığım için ama çarşafa gelmesin ama peçetem çamaşırımbu titizlikle bebeklerin yarısı dışarı gitti
Hım anladım canım sen kendını sıkıntıya sokma canım eger senın kısmetınse bu ay bır sekılde olur ya ertelenır ya sen gıtmezsın bırsey olur yanı yeterkı sen ıcını ferah tut rahat ol
olmadı bahane bulcaz cnm da bu sefer de hiçbişiye faydan yok diye baslıcak bi tarfytan yalancı olucam((( hadi bakalım bekleyip görcz artık
cnm gitmek sorun ddil de gecen ay kayınvalideme gittik de spermler çıktı ya o gün giderken bn biras da surat yapmıstm ilişkiden kalk apar topar duş al çıkıp kosa kosa annene gidiyorz diye eşim de şimdi aynı tavrı bana yapıck yoksa gidrim ama iğneden 24 saat snr ilişki dediği için iğneyi de gündüz yaptığı için ilişki öğlen saatlarınde oluyo dolayısıyla o saatlerde annemde olmam lazım sorun burdaa:44:
Hım anladım canım sen kendını sıkıntıya sokma canım eger senın kısmetınse bu ay bır sekılde olur ya ertelenır ya sen gıtmezsın bırsey olur yanı yeterkı sen ıcını ferah tut rahat ol
olmadı bahane bulcaz cnm da bu sefer de hiçbişiye faydan yok diye baslıcak bi tarfytan yalancı olucam((( hadi bakalım bekleyip görcz artık
Evet canım bekeyıp görecegız bır bakmıssın hersey kendılıgınden yoluna gırmıs ve sen sonra bosuna kendımı uzmusum dersın o yuzden rahat ol duanı et bekle canım olacak hayırlısıyla
İnşallah canım ya sende masallah canım tıtızlıklek bebıslerı yollamıssıncanım bızım ılıskıden hemen sonra bakıyorum esım elıne yastık almıs gelıyor hemen yastıgı koyuyor ayaklarım havada öyle beklıyorum hıc cıkmıyor dısarı öyle 45 dk 1 saat falan duruyorum kalktıgımda bırazcık gelıyor onada pecete koymus oluyorum batmıyor bır yer böylece hareket ettıgın zaman batıyor ama ayakarı kaldırmazsan tecrubeyle sabıt
evet erkeklerr kesinlikle bizim onların ailesine gösterdiğimiz tavır tölerans neyse iyi kötü aynısını yapıyorlar o yüzden hep empati kurup davranıyorum ben bana yaparsa nasıl olur diye düşünüpseninde kötü niyetin kesinlikle yoktu biliyorumm bebiş için uğraşırken emeklerinin yarıda kalmasına kızdın illaki Ozaman anne çok fenayım geceden beri tualete gidiyorum gelemem kalkamıyorum yarınn yapalım diyeceksin
Evet canım bekeyıp görecegız bır bakmıssın hersey kendılıgınden yoluna gırmıs ve sen sonra bosuna kendımı uzmusum dersın o yuzden rahat ol duanı et bekle canım olacak hayırlısıyla
amin cnm inşallahhhh öyle olur
kızlar doktordan geldim verdi klomeni gönderdi ne kdr daha ullanıcz klomeni dedim yumurtalarını görelim konusurz dedi 16sında kontrol var büyük ihtimalle iğne yapacak 17-18 ilişki dicek annem de o hafta tarhana yapcm demeye basladı kesin cağırck beni daha dün aksam konustuk o gün bi yere gitmek yok diye cünkü gecen ay ilişki snrsı onun annesine gitmiştik bn çok ayakta kalmıstm spermler hep cıkmıştı bu ay evde dur dinlen dediydi şimdiden o gün annem çağırırrsa ne olck diye ksygısı başladı
benimde hepsi içeri gidiyor sonra biraz gelince hemen siliyorum daha da duşa gidene kadar geri gelmiyolar alıştık artık korunma yok bi şey yok iyi böyle ya
Annene durumu anlat canım sonrasında yapın ya da bir kaç gün öncesinde yapın. Eminim annen seni anlayışla karşılayacaktır. Sonuçta ona torun vermeye çalışıyorsunuz bence o tarhanadan daha tatlıdır.
aynen cnm yoksa herzaman gittiğimiz yer annesi ndn öyle yapaym bnde hep empatik yaklasıyodm ama annemin tarhanası hiç gelmedi ki aklımaneyse bi bahane bulcaz yada inşallah annem secim filan dinlemez yapar bu hafta:) buarada 24ünün olduğu hafta da tatile gitcz snırımm bi aksilik olmazsa
Korunmayı bıraktıktan sonra daha rahat sankı bende alıştım artık ilk başlarda biraz tedirgi oluyordum ayyy bu ne diyordum ama sımdı onları koruma altına alabılmek ıcın elımden gelenı yapıyorum
ne zaman benim ailem yapmaz deyip onun ailesine dair olan olaya tepki göstersem pat aileden bi şey çıkıyoartık bizde olmaz demeyeceğim canım bence sende ve eşinde bir problem yoksa tedavilere bu kadar erken başlamayın derim ben . benim son gittiğim doktor olmuyo sandı hemen iğne yazıyordu hayır bende bi şey yoksa eşime bak onda yoksa bi kaç ay önerilerde bulun sonra tedaviye başla nedir pat diye tedavi diye kızdım doktora ve ona daha gitmicem zaten benim şeker bal doktorum var başka
cnm bu cmts eşim testini tekrarlıcak bu ay dra iğne olmaya gittiğim gün konusucz daha detaylı yapılması gerekn testler filan varsa yapalım ona göre yol cizelim diye eşimin sperm sayısı da biras sınıra yakındı ilk dr direkt aşılama demişti bu dr daha iyi bakalm ama bikaç ay daha olmazsa aşılama denicz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?