bence böyle daha iyi en başından beri böyle seviyorum ama ben çocuk olur diye korkup korunmasız ilişki yaşayamıyordum istediğim zamanlardahatta eşim yorulup içimde durduğunda geldi deyince hemen itip of puf ediyordum bakıyordum ki gelmemiş beni kandırıyo şimdide tam tersi olaya bak
bencede detaylı bakılsın ona göre düşünürsün sen nasıl rahat edersen ben bunlarla uğralınca stres yaparım olur mu diye beklerim diyebilirsin ya da tam tersi bu tip tedavilerle rahat ederim içim kafam rahat olur ona göre bebek şansı artar diyebilirsin sen nasıl istersen allah tez zamanda gönlüne göre versin inşallah
Kızlae ben dr dan geldim çok mutluyum keseyı görduk dr azcık nazlı dedi ama cok iyi yere ve saglam tutunmuş dedi cok şükür Allahıma
Kizlar bu koca benim pestilimi cikartti yahu 3 hafta yoktu burda 2 gunden beri 6 oldu iliski tahris oldum galiba affedersiniz ustune oturamiyorum lavoboya gittigimde yanma oluyor(
benim iki gündür midem bulanıyo devam edecek derken kesiliyo ben bebek heves ederken midemde bi şey çıkacak diye korkmaya başladım şu ara yumurtlama günlerim ve ilişki pek olmadı büyük ihtimal bu ay olmaz regl görürsem midem için doktora gidicem
Kızlar bu da benden olsun:)
Tatlım en azından 2 3 gün kalaya kadar bekle bi de o zaman yap bakalım inş güzel hber alırız senden ..Sabah early test yaptim sonuc negatif hani bi yanilma falan olsaydi di mi yook yapistirdu negatifi ☺☺ bat a 5 6 gün var
kızlar doktordan geldim verdi klomeni gönderdi ne kdr daha ullanıcz klomeni dedim yumurtalarını görelim konusurz dedi 16sında kontrol var büyük ihtimalle iğne yapacak 17-18 ilişki dicek annem de o hafta tarhana yapcm demeye basladı kesin cağırck beni daha dün aksam konustuk o gün bi yere gitmek yok diye cünkü gecen ay ilişki snrsı onun annesine gitmiştik bn çok ayakta kalmıstm spermler hep cıkmıştı bu ay evde dur dinlen dediydi şimdiden o gün annem çağırırrsa ne olck diye ksygısı başladı
Kızlae ben dr dan geldim çok mutluyum keseyı görduk dr azcık nazlı dedi ama cok iyi yere ve saglam tutunmuş dedi cok şükür Allahıma
Kız bu ne iştahmış maaşallah... bi süre kullanıma kapat bence
Kuzum dikkat et midene bak bende de mide gazından dolayı hafif bi bulantı yaşıyorum ama benimki tamameeeeen gazla ilgili başka bişeye yormuyorum...Dilerim senin ki bebiştendir ...
Allah nazarlardan saklasın canım maaşallah
Tatlım en azından 2 3 gün kalaya kadar bekle bi de o zaman yap bakalım inş güzel hber alırız senden ..
Annene açık açık söyle canım gelemeyeceğini ki kadında başkasını bulsun yanına... Sende taviz verme yahu bak ne kadar uğraşıyorsun bebek için sonra da gidip en verimli zamanı boşa geçiriyorsun ve bebek oldu mu diye düşünmeye başlıyorsun... Kendini bu çelişkiye atacağına annene ben gelemiyorum de...
Annene açık açık söyle canım gelemeyeceğini ki kadında başkasını bulsun yanına... Sende taviz verme yahu bak ne kadar uğraşıyorsun bebek için sonra da gidip en verimli zamanı boşa geçiriyorsun ve bebek oldu mu diye düşünmeye başlıyorsun... Kendini bu çelişkiye atacağına annene ben gelemiyorum de...
mogamiii nasılsın nasıl gidiyor bat ne zaman ?
2.ayımdı canm bu ayda olmasaydı bi daha almıcaktım stres mi yaptırıyo acaba diye ama alakası yokmuşgözünaydınnn blummm işte bu kadar hadi allah hep böyle nasip etsin bakalım bizimde keselerimize bebiş gelsinsen ov testi yapalı kaçıncı ayda oldu ?
Gözün aydın canım benim bak strese gerek yokmuş gördün mü ... Anasına sıkı sıkı yapışmış minnoş
Ohhh ne güzel bizde mutlu olduk aferın akllı bıdıga öylece devam etsın annecıgıne sıkı sıkıya sarılsın maşallah Allah'ım korusun
bata 6 gün var canım... Ateş 36,7 de sabitlendi gidiyo bakalım
Midem çok fena dün yatamadım kalktım şimdi de öyle ... Yani nasıl desem böyle açlıktan nasıl bi kazınma var sürekli yutkunuyorum ve bulantı yapıyor ama bu tamamen açlıkla ilgili... Ayrıca mide gazım var... Göğüslerim şişti (adet yüzünden muhtemelen)... Bir kaç sivilce çıktı... Ara sıra kasıklarımda ağrı oluyo ve göğüslerimde sızı ama bunları da bişeye yormuyorum çünkü bariz değil hiçbiri
Cuma günü bi test yapıcam bata 3 gün kala... Bu ay çıkmaz yine benden bişey
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
Midem çok fena dün yatamadım kalktım şimdi de öyle ... Yani nasıl desem böyle açlıktan nasıl bi kazınma var sürekli yutkunuyorum ve bulantı yapıyor ama bu tamamen açlıkla ilgili... Ayrıca mide gazım var... Göğüslerim şişti (adet yüzünden muhtemelen)... Bir kaç sivilce çıktı... Ara sıra kasıklarımda ağrı oluyo ve göğüslerimde sızı ama bunları da bişeye yormuyorum çünkü bariz değil hiçbiri
Amiin canm sağol darısı basınıza inşallah
Anladım canım benim çok rahatladım aklıma takılıyordu çünkü teşekkür ederim :)
Canım maşallahçok güzel hepsi sizde tabiki bebişinizde geldi tam oldu :)
Maşallah canımBebişinizle taçlanır inşallah yuvanız
Teşekürler canım inşaAllah isteyen herkesin yuvasi tatli bebislerle taçlanır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?