2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet canım aynen öyle oluyor bencede böyle daha rahat gelsın bebısler gelsınn

amin cnm hepimizin gönlüne göre verir ALLAH inşallah

Kızlae ben dr dan geldim çok mutluyum keseyı görduk dr azcık nazlı dedi ama cok iyi yere ve saglam tutunmuş dedi cok şükür Allahıma

Kizlar bu koca benim pestilimi cikartti yahu 3 hafta yoktu burda 2 gunden beri 6 oldu iliski tahris oldum galiba affedersiniz ustune oturamiyorum lavoboya gittigimde yanma oluyor (

Kız bu ne iştahmış maaşallah... bi süre kullanıma kapat bence

Kuzum dikkat et midene bak bende de mide gazından dolayı hafif bi bulantı yaşıyorum ama benimki tamameeeeen gazla ilgili başka bişeye yormuyorum...Dilerim senin ki bebiştendir ...

Kızlar bu da benden olsun:)

Allah nazarlardan saklasın canım maaşallah

Sabah early test yaptim sonuc negatif hani bi yanilma falan olsaydi di mi yook yapistirdu negatifi ☺☺ bat a 5 6 gün var
Tatlım en azından 2 3 gün kalaya kadar bekle bi de o zaman yap bakalım inş güzel hber alırız senden ..

Annene açık açık söyle canım gelemeyeceğini ki kadında başkasını bulsun yanına... Sende taviz verme yahu bak ne kadar uğraşıyorsun bebek için sonra da gidip en verimli zamanı boşa geçiriyorsun ve bebek oldu mu diye düşünmeye başlıyorsun... Kendini bu çelişkiye atacağına annene ben gelemiyorum de...

Kızlae ben dr dan geldim çok mutluyum keseyı görduk dr azcık nazlı dedi ama cok iyi yere ve saglam tutunmuş dedi cok şükür Allahıma

gözünaydınnn blummm işte bu kadar hadi allah hep böyle nasip etsin bakalım bizimde keselerimize bebiş gelsin sen ov testi yapalı kaçıncı ayda oldu ?

Gözün aydın canım benim bak strese gerek yokmuş gördün mü ... Anasına sıkı sıkı yapışmış minnoş

keşke öyle olsa da değil daha yum günleri bu ara çalışmada yok kısmet sen sanırım eylül listesi için kolları sıvayacaksın

Ohhh ne güzel bizde mutlu olduk aferın akllı bıdıga öylece devam etsın annecıgıne sıkı sıkıya sarılsın maşallah Allah'ım korusun

cnm bi iki gün öncesindn söylicm bişi uydurcm artık en azından öğlen ilişki olsa aksam saatlernde gidip gönlünü alırız diye düşünüyorm

mogamiii nasılsın nasıl gidiyor bat ne zaman ?

bata 6 gün var canım... Ateş 36,7 de sabitlendi gidiyo bakalım

Midem çok fena dün yatamadım kalktım şimdi de öyle ... Yani nasıl desem böyle açlıktan nasıl bi kazınma var sürekli yutkunuyorum ve bulantı yapıyor ama bu tamamen açlıkla ilgili... Ayrıca mide gazım var... Göğüslerim şişti (adet yüzünden muhtemelen)... Bir kaç sivilce çıktı... Ara sıra kasıklarımda ağrı oluyo ve göğüslerimde sızı ama bunları da bişeye yormuyorum çünkü bariz değil hiçbiri

Cuma günü bi test yapıcam bata 3 gün kala... Bu ay çıkmaz yine benden bişey

http://www.fertilityfriend.com/home/50496c

gözünaydınnn blummm işte bu kadar hadi allah hep böyle nasip etsin bakalım bizimde keselerimize bebiş gelsin sen ov testi yapalı kaçıncı ayda oldu ?
2.ayımdı canm bu ayda olmasaydı bi daha almıcaktım stres mi yaptırıyo acaba diye ama alakası yokmuş teşekkür ederm
Gözün aydın canım benim bak strese gerek yokmuş gördün mü ... Anasına sıkı sıkı yapışmış minnoş

Evet canm ama bu dr da karındn göremeyınce suphelendı dıs gebelıkten alttan bakınca benm nazlı gözuktu hemencik mercimek tanem

belli olmazz o biliyorsun ama yorum yapmaktan kaçınıyorum bata çok az kalmış sen daha önce ov testi yaptın kaç ay sürdü onlarda olmadıysa onlara güvenmiyorum ben artık allahın işi ne zaman olacağı belli olmaz öyleyse

Hamileliğin belirtisinde gazda var canım ben bır yerde okumustum hadı bakalım umutuyuz bu ay senden

Canım tablon güzel benmde aynı mide kazınmalarım olmustu gögüs uclarında 2-3gun sonra acıma olursa hamişsin demektir göğüsler cok sık belirti verıyo bence inşallah hamişsindir

Teşekürler canım inşaAllah isteyen herkesin yuvasi tatli bebislerle taçlanır:)

Teşekürler canım inşaAllah isteyen herkesin yuvasi tatli bebislerle taçlanır:)

Amin canım inşallalh Batlar yaklaşsın arakadaslar acılıs yapsın bizde arkalarından gelelım alalım artık hamıs haberlerını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…