- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
hyr cnm cektirmedm dr istemiyo da neden bilmiyorm ilk gittiğim dr çok kolay hamile kalırsn demişti 7 ay oldu 8i denicz hala bişi yok aşılamaya gecsek mi diyorz bakalım ayın 16sında ne dicek
inşallah tez zamanda olur hep diyorlar onu yaptık bunu yaptık o ay bi şey yapmadık oldu bu ay kısmetse olur olmazsa bi de bırak gitsin hiç bi tarihe güne bakmadan dikkat etmedenO zaman sende bizimle test yapsana yani biz 18 de elisa ile yapıcaz istersen sende yap teklif var
belli olmazz o biliyorsun ama yorum yapmaktan kaçınıyorum bata çok az kalmış sen daha önce ov testi yaptın kaç ay sürdü onlarda olmadıysa onlara güvenmiyorum ben artık allahın işi ne zaman olacağı belli olmaz öyleyse
Canım tablon güzel benmde aynı mide kazınmalarım olmustu gögüs uclarında 2-3gun sonra acıma olursa hamişsin demektir göğüsler cok sık belirti verıyo bence inşallah hamişsindir
Hamileliğin belirtisinde gazda var canım ben bır yerde okumustum hadı bakalım umutuyuz bu ay senden
mıncıkladığımda ağrı var ama uçlarda hiç bi olay yokUmarım bende güzel haber veririm ama bu ay da mümkün görünmüyor canım cumaya eşim sperm testi yaptıracak bakalım o nasıl çıkacak sonra zaten eylülde kontrolüm var ... Kısmet ne zamana olursa artık
İnşallah sonuclarınz güzel cıkar gögüs ucları güneş yanıgı nasıl acır ya öyle acıyo degişik bi acı
cnm haklısınızda elisa ya da söledm annemin yada k.validemlerin kimsenn bizim dr a gittiğimizden ilaç kullandığımzdan hatta bebek düşündüğümüzden haberi yok bn klomen kullanıyorm 16sında öğlen saatlernde iğne olucm ve 17sinde öğlen ilişki olacak dr öyle diyo o yüzden ya annemin erken yapması lazım yada bnm bi bahane üretip gitmemem lazım zaman göstericek herşeyi
Kızlar bugun 14. Gün ovu testim pozitifti sanırım yarında pozitif cıkacak gecen ay öyle olmuştu( geçen ay incir kürü içmiştim) ilişki günlerim 7-10-12-14 önümüzdeki iki gün daha calışma yapmaya calısıcam lakin az önce benimki dediki hergün hergün horhor çeşmesimi bu dedigülsemmi ağlasammı bilemedim valla.neyapcam ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence filmi cektir.ben klomenin 2.ayinda doktorum hemen istedi ve sol tupumde yapisiklik cikti.film esnasinda basincla acildi o yapisiklik.heleki asilamadan once mutlaka yaptir bir sorun varsa bosuna o kadar beklemis olursun.
haklısın cnm film hep aklımda bu 3.ay yine olmazsa dr a sölicem zaten inşallah gerek kalmadan tutar
Evet canım güzel bir bahane bulman lazım. Eşini bahane et o zaman genelde kayınvalideler konu damat olunca hiç bir şey diyemiyorlar genelde damatların istediği yapılıyor ben kendi annemden ve çevremden öyle gözlemledim. Ben bir şey söylesem bir sürü şey söylenir onun söyledikleri anında yapılır.
bu acıyı tarif etmen çok iyi oldu en azından nasıl bişey olduğunu anladım..
Yalnız bu acı herkeste olmuyormuş benim teyzelerde olmadı... 6 aylık hamile bi arkadaşıma sordum varmıydı böyle bi belirti dedim o da sadece karın şişkinliğini ve göğüs dolgunluğunu söyledi.... Herkes farklı belirti gösteriyor.... Zor işler bunlar yahu...
cnm buldum bi bahane söyliyim de inandırıcı mı bi bakın:44: bn öğretmenim de sınav görevi çıkmış öğlen başlıyo 3 saat sürüyo filan derim annem de pek sınav filan takip etmez zaten azsnr kardeşim gelcek şimdi söylemem de aksam yada yrn söliyim şimdiden ya erken yapsn ya baskasıyla yapsn
Meslektaşız demek ki. Güzel bahane zaten bu ayın sonunda sınav var diye biliyorum yabancı dil sınavının doktorlar için olanı görümcem girecekti. Hem bazı sınavlar için önceden seminerde veriyorlar öyle bir şeyde söyleyebilirsin birinden falan duyarsa diye aklında olsun.
bu 3. ay canım ov. testi kullanalı ve ben faydasını şu açıdan gördüm ilk ay 16. gün poz. oldu ikinci ay 13. gün, bu ay 10. gün poz. oldu... Yani ben ilk aya göre çalışma yapsaydım kaçırırdım.. Ya da bu ay geçen aya göre çalışsaydım yine kaçırırdım3'er 3'er geri attı hep ve test bunu anlamamı sağladı... Lakin ov. testi kullanıp hamile kalıncak diye bişey yok ki kuzum belki tüpte ya da rahimde sıkıntı var belki eşlerin spermlerinde sıkıntı var... Yani bi sürü sebebi var ama ov. kiti en azından ne zaman yumoş olduğunu saptamamıza yardım ediyo... Ben yine alıp devam edeceğim ov. testine
Yine ben geldim :) nasilsiniz kizlar gece canimin agrisindan noldugunu bilemedim sabahi zor ettim ve doktorda soluğu aldim çok şükür bebisim büyümüş skntimiz yok karnim büyüdüğü için bunlar normalmis Doktorumcçok tecrübeli ve iyi bebeğin kıza benziyor haberin olsun dedi şaşırdım :) 2hafta sonra kesin cinsiyetimiz belli olacak :)
desene benim bu adet düzeniyle işim yaşağustos kırmızısını görünce bende alıyım şu testlerden diyorum ama ben reglden sonra doktor muayenesine gidicem ona göre alırm
Kuzum hemen adet oldun dr gıttın ov testı aldın aaa olmazkı kuzucugum her daım umutlu olacagız gelecek dıye degıl kırmızılar gelmeyecek dıye bekleyecegız
tamam tamam ben bugün ve sonrasında bi iki çalışma daha yapıyım sonra ayın 18ini bekleyelimgelirse tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?