2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hyr cnm cektirmedm dr istemiyo da neden bilmiyorm ilk gittiğim dr çok kolay hamile kalırsn demişti 7 ay oldu 8i denicz hala bişi yok aşılamaya gecsek mi diyorz bakalım ayın 16sında ne dicek

bence filmi cektir.ben klomenin 2.ayinda doktorum hemen istedi ve sol tupumde yapisiklik cikti.film esnasinda basincla acildi o yapisiklik.heleki asilamadan once mutlaka yaptir bir sorun varsa bosuna o kadar beklemis olursun.

bana doktorum 14u dedi test gununu.igneden sonra 13.gun falan cikiyor varsa.ben o kadar beklemem

bu 3. ay canım ov. testi kullanalı ve ben faydasını şu açıdan gördüm ilk ay 16. gün poz. oldu ikinci ay 13. gün, bu ay 10. gün poz. oldu... Yani ben ilk aya göre çalışma yapsaydım kaçırırdım.. Ya da bu ay geçen aya göre çalışsaydım yine kaçırırdım 3'er 3'er geri attı hep ve test bunu anlamamı sağladı... Lakin ov. testi kullanıp hamile kalıncak diye bişey yok ki kuzum belki tüpte ya da rahimde sıkıntı var belki eşlerin spermlerinde sıkıntı var... Yani bi sürü sebebi var ama ov. kiti en azından ne zaman yumoş olduğunu saptamamıza yardım ediyo... Ben yine alıp devam edeceğim ov. testine

Canım tablon güzel benmde aynı mide kazınmalarım olmustu gögüs uclarında 2-3gun sonra acıma olursa hamişsin demektir göğüsler cok sık belirti verıyo bence inşallah hamişsindir

mıncıkladığımda ağrı var ama uçlarda hiç bi olay yok Umarım bende güzel haber veririm ama bu ay da mümkün görünmüyor canım cumaya eşim sperm testi yaptıracak bakalım o nasıl çıkacak sonra zaten eylülde kontrolüm var ... Kısmet ne zamana olursa artık

Hamileliğin belirtisinde gazda var canım ben bır yerde okumustum hadı bakalım umutuyuz bu ay senden

Tatlım bence sen benden umudu kes Hiiiç hamile miyim moduna girip kendimi üzmek istemiyorum çünkü inanıyorum ki hamile kaldığım ay bunu önceden anlayacağım... Umuyorum siz güzel haberler verirsiniz balım

İnşallah sonuclarınz güzel cıkar gögüs ucları güneş yanıgı nasıl acır ya öyle acıyo degişik bi acı

İnşallah sonuclarınz güzel cıkar gögüs ucları güneş yanıgı nasıl acır ya öyle acıyo degişik bi acı

bu acıyı tarif etmen çok iyi oldu en azından nasıl bişey olduğunu anladım..

Yalnız bu acı herkeste olmuyormuş benim teyzelerde olmadı... 6 aylık hamile bi arkadaşıma sordum varmıydı böyle bi belirti dedim o da sadece karın şişkinliğini ve göğüs dolgunluğunu söyledi.... Herkes farklı belirti gösteriyor.... Zor işler bunlar yahu...

Evet canım güzel bir bahane bulman lazım. Eşini bahane et o zaman genelde kayınvalideler konu damat olunca hiç bir şey diyemiyorlar genelde damatların istediği yapılıyor ben kendi annemden ve çevremden öyle gözlemledim. Ben bir şey söylesem bir sürü şey söylenir onun söyledikleri anında yapılır.

ayy canım ben güldüm walla sende gül eşler bazen bizi anlamak konusunda komikleşebiliyorlar benimkide ramazanda nie oruc tutuyosun belkide hamilesindir cocuk etkilenirse o zaman görüşürüz senle demişti ben yinede tuttum lakin ne bebek var şimdi ne bişey çalışmalar devam

cnm buldum bi bahane söyliyim de inandırıcı mı bi bakın:44: bn öğretmenim de sınav görevi çıkmış öğlen başlıyo 3 saat sürüyo filan derim annem de pek sınav filan takip etmez zaten azsnr kardeşim gelcek şimdi söylemem de aksam yada yrn söliyim şimdiden ya erken yapsn ya baskasıyla yapsn

Evet canım cok zormus bundan sonrasıda kolay değil ben hep gögüs acım olcak diyodum oldu dedıgın gıbı herkeste farklı hiç belirti olmayabiliyoda

Meslektaşız demek ki. Güzel bahane zaten bu ayın sonunda sınav var diye biliyorum yabancı dil sınavının doktorlar için olanı görümcem girecekti. Hem bazı sınavlar için önceden seminerde veriyorlar öyle bir şeyde söyleyebilirsin birinden falan duyarsa diye aklında olsun.

hmmm süper o zmn bari bunu söyliyim:)))) aksam en gec yrn arıyorm söylüyorm :)))

desene benim bu adet düzeniyle işim yaş ağustos kırmızısını görünce bende alıyım şu testlerden diyorum ama ben reglden sonra doktor muayenesine gidicem ona göre alırm

Yine ben geldim :) nasilsiniz kizlar gece canimin agrisindan noldugunu bilemedim sabahi zor ettim ve doktorda soluğu aldim çok şükür bebisim büyümüş skntimiz yok karnim büyüdüğü için bunlar normalmis Doktorumcçok tecrübeli ve iyi bebeğin kıza benziyor haberin olsun dedi şaşırdım :) 2hafta sonra kesin cinsiyetimiz belli olacak :)

Hoşgeldin tatlı annecik :) tesekkurler canım ıyıyım sen nasılsın gecmıs olsun canım bebısın yerını genısletıyor desene masallah fıstıga masallah Hadı bakalım canım saglıklı olsunda bak sanslısın cınsıyetını erkenden öğrenmısın :)

desene benim bu adet düzeniyle işim yaş ağustos kırmızısını görünce bende alıyım şu testlerden diyorum ama ben reglden sonra doktor muayenesine gidicem ona göre alırm

Kuzum hemen adet oldun dr gıttın ov testı aldın aaa olmazkı kuzucugum her daım umutlu olacagız gelecek dıye degıl kırmızılar gelmeyecek dıye bekleyecegız

Kuzum hemen adet oldun dr gıttın ov testı aldın aaa olmazkı kuzucugum her daım umutlu olacagız gelecek dıye degıl kırmızılar gelmeyecek dıye bekleyecegız

tamam tamam ben bugün ve sonrasında bi iki çalışma daha yapıyım sonra ayın 18ini bekleyelim gelirse tabiii

Ya kizlar sizinle birsey paylaşmak istiyorum belki size komik gelecek ama 4 5 gündür korkudan geceleri gozume uyku girmiyor ta ki sabah ezani okununca uyuyabiliyorum evde ayak sesleri duyuyorum hatta dün gece bildigin ışığı acarsinya dugmeden ses gelir ayni o ses dedim bu sefer eve biri girdi esim her dk kalkip bakiniyor birsey yok kafayı yiyiyorum galiba(

tamam tamam ben bugün ve sonrasında bi iki çalışma daha yapıyım sonra ayın 18ini bekleyelim gelirse tabiii

Evet canım buyuk ıhtımal bende bugun calısma yaparım bizim çalışmalarda aynı gidiyor inşallah sonuçta aynı olacak 18 de göbüşümüzün dolu oldugunu öğreneceğiz bana da 18 gelmeyecek gibi geliyor ben yakın hissedeyim diye önümüzdeki pazartesi değil diğer pazartesi diyorum kulagıma daha hoş geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…