- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Ya kizlar sizinle birsey paylaşmak istiyorum belki size komik gelecek ama 4 5 gündür korkudan geceleri gozume uyku girmiyor ta ki sabah ezani okununca uyuyabiliyorum evde ayak sesleri duyuyorum hatta dün gece bildigin ışığı acarsinya dugmeden ses gelir ayni o ses dedim bu sefer eve biri girdi esim her dk kalkip bakiniyor birsey yok kafayı yiyiyorum galiba(
Hoşgeldin tatlı annecik :) tesekkurler canım ıyıyım sen nasılsın gecmıs olsun canım bebısın yerını genısletıyor desene masallah fıstıga masallahHadı bakalım canım saglıklı olsunda bak sanslısın cınsıyetını erkenden öğrenmısın :)
Ya kizlar sizinle birsey paylaşmak istiyorum belki size komik gelecek ama 4 5 gündür korkudan geceleri gozume uyku girmiyor ta ki sabah ezani okununca uyuyabiliyorum evde ayak sesleri duyuyorum hatta dün gece bildigin ışığı acarsinya dugmeden ses gelir ayni o ses dedim bu sefer eve biri girdi esim her dk kalkip bakiniyor birsey yok kafayı yiyiyorum galiba(
Evet canım buyuk ıhtımal bende bugun calısma yaparım bizim çalışmalarda aynı gidiyor inşallah sonuçta aynı olacak 18 de göbüşümüzün dolu oldugunu öğreneceğizbana da 18 gelmeyecek gibi geliyor ben yakın hissedeyim diye önümüzdeki pazartesi değil diğer pazartesi diyorum kulagıma daha hoş geliyor
desene benim bu adet düzeniyle işim yaşağustos kırmızısını görünce bende alıyım şu testlerden diyorum ama ben reglden sonra doktor muayenesine gidicem ona göre alırm
Sağol canim iyi diyelim iyi olalim buna sükür :) öyle canim saglikli sihatli olsun da inş darisi basta sana ve tüm isteyenlere
canım bende aynısını yaşadım korkma peki rüyada görüyormusun
bence yumurtlama günüm geçti ama öyle devam edelim normal hayatımızaşurda ikinci pazartesiye ne kaldı
Adet düzensizliğin varsa kesin al... Bak benim bu kadar düzenliyken bile geri geri attı devamlı .. bide düzensiz olsa nasıl olurdu kimbilir... Bence al kuzum bi zararı yok aksine herşeyi netleştiriyo kafada soru işareti bırakmıyo
Bendede eşim il dışına çıktıgında oluyordu canım sankı bırısı kapıya vuruyor ayak sesı gelıyor gıbı bende uyuyamıyordum Sen duanı et eşine sarıl uyu canım korkma birşey olmaz Allah'ın izniyle belki üst kattan geliyordur yada dışarıdan gecenın sessızlıgınde ıcerde gıbı gelıyordur bende bır kac gundur uyuyamıyorum bugun esnemekten helak oldum bendede yattıgım yerden ates cıkıyor sankı esıme soruyorum sıcakmı dıye hayır degıl dıyor ama ben yatamıyorum
Yine ben geldim :) nasilsiniz kizlar gece canimin agrisindan noldugunu bilemedim sabahi zor ettim ve doktorda soluğu aldim çok şükür bebisim büyümüş skntimiz yok karnim büyüdüğü için bunlar normalmis Doktorumcçok tecrübeli ve iyi bebeğin kıza benziyor haberin olsun dedi şaşırdım :) 2hafta sonra kesin cinsiyetimiz belli olacak :)
Göğüslerim patlamak üzereDışarı çıkmasam sütyeni atardım üstümden pööööööööööffffffffff ... Adetin ayak sesleri
korkup etkilendiğin rüya olay film fln mı oldu ? bence bunu sadece okuyarak yenersin dualarını et düşünmeden yat gelmeyecektir o hisler sabah erken kalk akşama uykun gelir böylece hemen uyursun tabi bu olay uzun süre devam ederse ki sanmıyorum bir doktora danışabilirsin
Kuzum benim geceleri evlerde böyle çıtırtılar olabilir... Buzdolabından gardroptan ya da herhangi bi şeyden gelir bu sesler... İlk evlendiğim sıralarda bende biraz korkmuştum ama sonra alıştım umursamıyorum... Ama yine de sen ihlas felak nas oku bebeğim
doktor bana bi ilç verdi kutunun üzerinde şöyle yazyor gyno ferro sanol yazıyor ben hiç duymadm bu yaznın hemen altında da demir folik asit vitamin be yazıyor kullanıyorum ama midem çok kötü oluyor bu ilaçı duydunmu hiç yada kullanan varmı
Zaten rüyayı gördükten sonra iyice siyirik bisey olmaya başladım rüyada korkutup durdu garip biseydi insan desen benzemiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?