2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim o kan ilaci bende demir depolari nerdeyse bitikti bunu vermisti baya ise yaramisti ama kabiz yapiyor ve kilo aldirtiyorama 1 ay kullanmdan bisey olmaz zaten hamile lkalınca kullandirtiyorlar:)

anladm canm ama ben kullanınca midem çook kötü oluyor ya

sıkıntı stres yapmayacaksın erken kalkıp uykun gelince yatacaksın ve nas felak ayetel kürsi oku bu duaların rahatlığıyla uyuyorum gece bende öylece yat derim ben senin yerinde olsam bunları yapardım. birde piliç edebiyatından kitap okuyabilirsin kafanda güzel şeyler olur aynı rüyayı görmekten korkuyorsun hepsi bu ama etrafta aynı rüyayı sürekli gören görmedim duymadım o yüzden korkma güven bize oku üfle yat

Yarin hastalığım biterse yapayim bari

Uyku duzenim berbat zaten okulum bu sene bitti her gün 6 7 de kalkan ben simdi 11 12 de zor kalkiyorum keske erken kalksamda erken uyusam :)

kızlarkonumuzla alakası yok ama lütfen bu konuda bilgisi olan cevap yazsın daym çok hasta bügün öğrendikki beyninde timör varmış çevrenizde bu hastalığı yaşayan oldumu olduysa ne oldu tanıdıklarınız tavsiye edeceğiniz doktorlar varsa yardımcı olursanız sevinirim

Uyku duzenim berbat zaten okulum bu sene bitti her gün 6 7 de kalkan ben simdi 11 12 de zor kalkiyorum keske erken kalksamda erken uyusam :)

işte olmaz öyle uykun gelsinki düşünmeden yatabil. ben böyle şeylerin bana gelmeyeceğini düşünürdüm çünkü hep okuyup yatarım ama çok değil bi on on beş gün önce hırsız giriyormuş rüyamda ve ben bağıramıyordum eşim uyandırdı iyi misin diye ilk defa başıma geldi o gece okumamıştım sonra aynı rüya devam eder diye korktum tabi ama okudum kendimi güzel şeyler düşündüm uyudum

Bide guzel ruyalarimdan bahsedeyim 2 gün önce ruyamda test yaptigimi kopkoyu cift çizgi goruyordum bu sabahta hamile kadin gördüm ne anlama geliyor acep :))

Ohh ne güzel darısı bana :)

Canım büyük geçmiş olsun Allah acil şiafalar versin benim bilgim yok

geçmiş olsun allah şifalar versin ailemde 2 kanser hastası var geçen haftada dedemi kanserden kaybettim artık dr olucam allah herkesten uzak etsin bu hastalıkları kimselere yaşatmasın. beyin için bi şey diyemiyorum ameliyat olabilir mi ilaçla müdahale olur mu bilmiyorum ama önce şuna bakılır pet çekilir vücudun başka yerinde var mı diye bakılır ondan sonra beyindeki tümörün türü büyüklüğü vs kontrol edilip tedaviye başlanır zor bi süreç allah yardımcınız olsun inşallah

Allah Şafii ismiyle acil şifalar versin inşaAllah bizim bi komsu kizinda vardi suanlik bir sorunu yok umarim dayininda iyi huyludur ve sorun cikarmaz Allah'in izniyle uzulmemesi lazim buna dikkat etsinler

allah razı olsun allah kimseye yaşatmasın ama az çok bilgin var galiba prostatda da varmış ve galiba kötü huylu dayım yavaş yavaş hareket yeteneğini kaybediyor

Allah Şafii ismiyle acil şifalar versin inşaAllah bizim bi komsu kizinda vardi suanlik bir sorunu yok umarim dayininda iyi huyludur ve sorun cikarmaz Allah'in izniyle uzulmemesi lazim buna dikkat etsinler

sağol canım durununu doktorlar dayımın yüzüne söylemişler ve galiba kötü huylu yine de dua ediyorum inşallah doktorlar yanılırlar

canım inan sayfayı takip edemiyorum dedeni kaybettiğini yeni duydum geç oldu ama af ola başın sağolsun mekenı cennet olsun

canım inan sayfayı takip edemiyorum dedeni kaybettiğini yeni duydum geç oldu ama af ola başın sağolsun mekenı cennet olsun

inanırım çok hızlı ilerliyoruz.amin çok sağol canım . şimdi bi yerden bi yere sıçrama varsa buna metastaz diyolar bu kötü olmuş yaşı genç mi ? ben şu kadarını diyeyim her şeyden herkesten önce allah bilir ama sıçramalardan dolayı artık daha iyi olmaz ama kötü de olmayabilir bu şekilde devam eder tedavisiyle inşallah çok ilerlememiştir ve rabbim ona bu hastalığın ağrılarını acısını yaşatmasın sevdiklerine de göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…