Ya kizlar sizinle birsey paylaşmak istiyorum belki size komik gelecek ama 4 5 gündür korkudan geceleri gozume uyku girmiyor ta ki sabah ezani okununca uyuyabiliyorum evde ayak sesleri duyuyorum hatta dün gece bildigin ışığı acarsinya dugmeden ses gelir ayni o ses dedim bu sefer eve biri girdi esim her dk kalkip bakiniyor birsey yok kafayı yiyiyorum galiba(
Günaydın canım :) 30 ağustos senin zafer bayramın olur inşallahhhbenim geçen ay epey geciktiği için bu ay 19 gibi olması gerek ama biz 20 dedik garanti olsun yani bata tam 14gün var bugün çalışma mı yapsak bilemedim
inanırım çok hızlı ilerliyoruz.amin çok sağol canım . şimdi bi yerden bi yere sıçrama varsa buna metastaz diyolar bu kötü olmuş yaşı genç mi ? ben şu kadarını diyeyim her şeyden herkesten önce allah bilir ama sıçramalardan dolayı artık daha iyi olmaz ama kötü de olmayabilir bu şekilde devam eder tedavisiyle inşallah çok ilerlememiştir ve rabbim ona bu hastalığın ağrılarını acısını yaşatmasın sevdiklerine de göstermesin.
Geçmiş olsun canım... Minnoş ucundan gösterdi demek doktor böyle dediğine göre
Benimde bat 20ağus canım aynıyız ben bu ay ilk defa ovu test kullandım 12.13. Günler ilişki oldu bugünü de değerlendiricem son olacak yeter:)
inşallah tez zamanda olur hep diyorlar onu yaptık bunu yaptık o ay bi şey yapmadık oldu bu ay kısmetse olur olmazsa bi de bırak gitsin hiç bi tarihe güne bakmadan dikkat etmedenO zaman sende bizimle test yapsana yani biz 18 de elisa ile yapıcaz istersen sende yap teklif var
bilemeyiz ama ilerlemiş gibi doktorların anlattığına göre dayımı bi görüyördümkızım kolum uyuyşuyo hareket ettiremiyorum dedi sonra bayramda gördüm o sırada dilim dönmüyor konuşmaya dedi sonra doktora gitti bu çıktı işte allah yardımcısı olsun 59 yaşında
Kızlar ben de 18i pazartesi sabahı test yapıcammm
beyin tüm vücut fonksiyonlarını etkiliyor tümörün etkisi arttıkça şikayetleri de artıyor yaşı gençmiş allahım şifasını versin elden ayaktan düşürüp acılar yaşatmasın tedavisiyle inşallah küçülür tümörü
Kızlar ben de 18i pazartesi sabahı test yapıcammm
Canım bu durumdan sadece dua ile kurtulursun. Ben evleneli 1 sene oldu ve 3 güne 1 eşim gece çalışıyor ve evde tek kalıyorum ilk zamanlar çok zorlandım sürekli sesler duyar gibi oluyordum beynimde olmadık şeyler kurguluyordum. Tv karşısında uyuyup Odamizda bile yatamiyordum. Şükür kurtuldum şimdi okuyup odamizda yatıyorum.
teşekkür ederim canım benim inşallah dediğin gibidir ilgin için teşekkürler he foto sayfalarınıda kaçırmıştım dün mogami söyledi geçmiş sayfalara baktım senide gördüm maşallah çok güzelsin canım
ne demek keşke elimizden bi şey gelse yapsak desek söylesek işte dua edebiliyoruz sadeceçok sağol hepimiz güzeliz bu topic te herkesin niyeti güzel kendi güzel
kızlarkonumuzla alakası yok ama lütfen bu konuda bilgisi olan cevap yazsın daym çok hasta bügün öğrendikki beyninde timör varmış çevrenizde bu hastalığı yaşayan oldumu olduysa ne oldu tanıdıklarınız tavsiye edeceğiniz doktorlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
kız kaç kilosun sen yani o gelinlikli halinde kaç kilosun ben tahmin edeyim 63 felanmı
evet o ara 3 4 kilo verdim ya 63 ya 62 küsürdüm
tam tutturdum ya peki kilo aldınmı evlilikten sonra :18:
Allah acil şifalar versin canım. Benim üniversite arkadaşımda da vardı beyin tümörü 4 yıl önce ameliyat oldu, ilaç tedavisi gördü kontrollere gitti iki yıl sonra tekrarladı gene ameliyatla aldılar tümörü ardından da 30 kür ışın ve 6 kemoterapi aldı. 1 ay önce doktorlar atlattığını söylemişler şimdi çok şükür iyi.
pazartesi akşamı yüzlerimiz geçen ayki hale dönmesinde elisaaa artık bi test grubu olduk bi de deney grubu yakında ov testi yapanlar bacaklarını havaya kaldıranlar gibi gruplara ayırıp deney yapıcam
adet miii acabaaaaaaaa yoksaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?