- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
65,5 lara çıktım şu an 64,5 100 gr eksik fazla gidiyorumve kilo vermem lazım çocuktan önce ama dayanamadım bebişten sonra tüm gayretimle ne var ne yoksa atıcam inşallah
doktor bana bi ilç verdi kutunun üzerinde şöyle yazyor gyno ferro sanol yazıyor ben hiç duymadm bu yaznın hemen altında da demir folik asit vitamin be yazıyor kullanıyorum ama midem çok kötü oluyor bu ilaçı duydunmu hiç yada kullanan varmı
Evet canım ya hiç sorma gruplar halinde hareket ediyoruz artık suan 3 kısyız 18 test yapacak olan sanırım brucunazda bıze katılır ve canım bu ay umutluyuz ınanıyoruz olacak pazartesı gunu kadınlar kulubune adımızı böyle yazdıracagız
hiç duymadım kuzum ama bayaa kapsamlı bi vitamin takviyesi sunmuş sana dolayısyla vücudun sıkıntı yaşamıştır...tavsiyem yatmadan önce al böylece ilaçtan sonraki vakti uykuda geçireceğinden çok sıkıntı yaratmaz
Yap canım hep beraber olumlu sonuclar verelım
dur dur gaza getirmeee duranam anam heyecan yaparsak değil 35 45 günde bir adet olurum yapma artık daha yeni regl oluyoruzda beraber bitmesini bekliyoruz gibi düşünelim
Evet canım ya hiç sorma gruplar halinde hareket ediyoruz artık suan 3 kısyız 18 test yapacak olan sanırım brucunazda bıze katılır ve canım bu ay umutluyuz ınanıyoruz olacak pazartesı gunu kadınlar kulubune adımızı böyle yazdıracagız
kızlarkonumuzla alakası yok ama lütfen bu konuda bilgisi olan cevap yazsın daym çok hasta bügün öğrendikki beyninde timör varmış çevrenizde bu hastalığı yaşayan oldumu olduysa ne oldu tanıdıklarınız tavsiye edeceğiniz doktorlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
Ben haftaya cuma gününü bekliyorum cuma günü 7 eylüle kadar izine çıkıyoruz haftaya cuma eşimle haftasonu şehirdışı kaçamağı yapıcaz pazar gece döncez pazartesi de test yapıcam. Salı eşimin memleketine gidicez 1 hafta orda sonra benim memlekete gdicez 1 haftada orda en sonda 6 gün antalyaya gidip eylülde evimizde olucaz 18inde testim silik çıkarsa memlktte ailelere güzel haberi veririz
aynen hatta doğum kh kullanmamı da söyledi ama benim içimden kullanmak gelmedi bide aç karna olduğu için yatmadan önce almam zor
pazartesi akşamı yüzlerimiz geçen ayki hale dönmesinde elisaaa artık bi test grubu olduk bi de deney grubu yakında ov testi yapanlar bacaklarını havaya kaldıranlar gibi gruplara ayırıp deney yapıcam
o sen iyisin allahım allahım ben ne olacam 53 le evlendim 73 simdi ya veremiyorum sürekli vitamin kan hapları kullandım ya iştah yapıyo kilo aldırıyor ne yapcamn ben vermem lazım bu kiloları
Ohhh ne güzel şimdiden iyi tatiller canım hadi bakalım inşalalh veririz canım o güzel haberi sanada zaman çabuk geçer
Ayyy çok heyecanlı kızlarrr
adet kuzum adet...başka ihtimal yok...
Tamam canım öyle yapalımAyyyy Kaygılıcım şu adetım bıtsede çalısmalara baslasam bu ayda ne kadar uzun sürdü bu adet
bırak beni boğulayım ihtimaller denizindeee
Allah acil şifa versin ... beyin ve sinir cerrahisinde prof dr. Türker kılıç beyi tavsiye ederim istanbul göztepe medicalparktadır kendisi... Annemin kuzeninde çok nadir bi tümör çıktı beyninde ama doktorlar yanlış teşhis koydular bu adam doğru teşhisi koydu ayrıca kayınvalidemin fıtık ameliyatını yaptı ki platin koymaya gerek görmeden halletti sağolsun... Biraz pahalı ama şahane bi doktordur... Eğitimine bakarsan da anlarsın ne demek istediğimi... İnş dayın atlatır bu durumu canım
sen beni illa güldüreceksin ofisin ortasında di mibilmiyorum ki şekerim daha yeni başladı bi 5 gün sonra başlarız çalışmaya
Kızlae ben dr dan geldim çok mutluyum keseyı görduk dr azcık nazlı dedi ama cok iyi yere ve saglam tutunmuş dedi cok şükür Allahıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?