2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

65,5 lara çıktım şu an 64,5 100 gr eksik fazla gidiyorum ve kilo vermem lazım çocuktan önce ama dayanamadım bebişten sonra tüm gayretimle ne var ne yoksa atıcam inşallah

o sen iyisin allahım allahım ben ne olacam 53 le evlendim 73 simdi ya veremiyorum sürekli vitamin kan hapları kullandım ya iştah yapıyo kilo aldırıyor ne yapcamn ben vermem lazım bu kiloları

hiç duymadım kuzum ama bayaa kapsamlı bi vitamin takviyesi sunmuş sana dolayısyla vücudun sıkıntı yaşamıştır...tavsiyem yatmadan önce al böylece ilaçtan sonraki vakti uykuda geçireceğinden çok sıkıntı yaratmaz

dur dur gaza getirmeee dur anam anam heyecan yaparsak değil 35 45 günde bir adet olurum yapma artık daha yeni regl oluyoruzda beraber bitmesini bekliyoruz gibi düşünelim

aynen hatta doğum kh kullanmamı da söyledi ama benim içimden kullanmak gelmedi bide aç karna olduğu için yatmadan önce almam zor

Yap canım hep beraber olumlu sonuclar verelım

Ben haftaya cuma gününü bekliyorum cuma günü 7 eylüle kadar izine çıkıyoruz haftaya cuma eşimle haftasonu şehirdışı kaçamağı yapıcaz pazar gece döncez pazartesi de test yapıcam. Salı eşimin memleketine gidicez 1 hafta orda sonra benim memlekete gdicez 1 haftada orda en sonda 6 gün antalyaya gidip eylülde evimizde olucaz 18inde testim silik çıkarsa memlktte ailelere güzel haberi veririz

dur dur gaza getirmeee dur anam anam heyecan yaparsak değil 35 45 günde bir adet olurum yapma artık daha yeni regl oluyoruzda beraber bitmesini bekliyoruz gibi düşünelim

Tamam canım öyle yapalım Ayyyy Kaygılıcım şu adetım bıtsede çalısmalara baslasam bu ayda ne kadar uzun sürdü bu adet

Ayyy çok heyecanlı kızlarrr

Allah acil şifa versin ... beyin ve sinir cerrahisinde prof dr. Türker kılıç beyi tavsiye ederim istanbul göztepe medicalparktadır kendisi... Annemin kuzeninde çok nadir bi tümör çıktı beyninde ama doktorlar yanlış teşhis koydular bu adam doğru teşhisi koydu ayrıca kayınvalidemin fıtık ameliyatını yaptı ki platin koymaya gerek görmeden halletti sağolsun... Biraz pahalı ama şahane bi doktordur... Eğitimine bakarsan da anlarsın ne demek istediğimi... İnş dayın atlatır bu durumu canım

Ohhh ne güzel şimdiden iyi tatiller canım hadi bakalım inşalalh veririz canım o güzel haberi sanada zaman çabuk geçer

aynen hatta doğum kh kullanmamı da söyledi ama benim içimden kullanmak gelmedi bide aç karna olduğu için yatmadan önce almam zor

iyi de bacım yatmadan önce yemek mi yiyorsun sen... o zaman yanlış yaparsın... Yatmadan bi 2 3 saat önce bişey yemeyi kes ve ilacı da yatarken al sorununun çözüleceğini düşünüyorum ben

o sen iyisin allahım allahım ben ne olacam 53 le evlendim 73 simdi ya veremiyorum sürekli vitamin kan hapları kullandım ya iştah yapıyo kilo aldırıyor ne yapcamn ben vermem lazım bu kiloları

evleneli ne kadar oldu çok almışsın kilon çok demiyorum ama alışın çok olmuş bütün dengen değişmiştir hormonlarında tabi (( bide normalde zayıf olup bu kadar kilo almana sende alışık değilsindir :18: bebiş olursa diyetisyen kontrolüyle devam etmeyi düşünüyorum sende öyle yaparsın böylece hallederiz inşallah

Ayyy çok heyecanlı kızlarrr

Evet canım heyecanlı ınsan gercek oldugunu dusundugunde bıle mutlu oluyor suan rahatım sadece düşündüğümde heyecan var siz beni test yaparken görmelisiniz Başlıyorum duaya Allah'm ne olursun hayırlısıyla çift çizgiyi göreyim heyecan dorukta oluyor kalbm carpıyor dua edıyorum sureklı ve testte bakamıyorum sonra cesaretımı topyaıp bakıyorumkı negatıf benım tospam yola çıkmamış eee yolun uzn yavas yavas gelıyor demekkı ama bu ay yolunu tamamlamıs olacak ınsallah

Tamam canım öyle yapalım Ayyyy Kaygılıcım şu adetım bıtsede çalısmalara baslasam bu ayda ne kadar uzun sürdü bu adet

sen beni illa güldüreceksin ofisin ortasında di mi bilmiyorum ki şekerim daha yeni başladı bi 5 gün sonra başlarız çalışmaya

çok sağol canım ilgin için bügün alman hastanesi varmış Avrupa yakasında ona götürecekler galiba orası aklımıza yatmazsa bu dediğin doktoru tavsiye edecem parası önemli değil ama rendvu için nasıl yapacam senden istesem tel felen yardımcı olursun demi canm ama şimdi değil alman hastanesinden sonuç çıkmazsa olurmu canm

sen beni illa güldüreceksin ofisin ortasında di mi bilmiyorum ki şekerim daha yeni başladı bi 5 gün sonra başlarız çalışmaya

Sana gülmeler yaraşır kaygılıcım Evet canım anca 5 gün sonra ooo bittide yumurtlama günü geldide gectıde çookkk uzun var çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…