2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

valla medicalparkta çalıştığı için direkt orayı arayın kuzum bende de tel yok internetten bulursunuz hastanenin sitesinden ve ben kesinlikle bu adamı türkiye de tek geçerim... bir öğrenciye anlatırmış gibi hastalığı öyle güzel anlatıyor ki çok ilgili bi adam... Bu arada hacettepe ing. tıp mezunu ve harvard da öğrenim ve çalışmalar yapmış bi adam

bak link gönderiyorum incele
http://www.beyincerrahisi.net/?s=hakkimda

Gyno ferro sanol biraz mide problemi yapabilir. Kabızlık yada ishal yapabilir... Dışkıyı siyaha boyar. Ama demir eksikliğin varsa kullanmalısın, folik asit de zaten gebelik öncesi herkesin kullanması lazım zaten... Aç karna almalısın, gece yatarken de olabilir ama en az 2 saat hiçbirşey yememiş olman lazım. Çay süt ve daha birçok şey emilimini azaltır. Ama tadı kötü olduğu için meyve suyu yada meyve ile alabilirsin, meyve emilimini azaltmaz

Benımde 6 gun var. Belırtılerde benzer ama adet belırtılerımle aynı oldugu ıcın bırseye yormak ıstemıyorum. bende dayanamayıp cuma yaparım galıba Kendımı tutabılırsemde adet gunu yaparım

Kizlar icim daraliyor once bu ayda hamile olamadigim icin sanmistim ama sonra baska biseymis gibi geldi ama nedeninide bulamadim bide gece ruyamda rahmetli babannemi gordum sanki yeni olmus gibi cok agladim cok uzuldum. Simdide cok keyifsizim bole sanki icim sismis gibi allah hayir etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seninle aynıyız canım tıpkı beni anlatmışsın ama ben bu ay ovu testi kullandım o yüzden çok umutlandım laboquick marka yanında 10 tanede gebelik testi vardı kimi arkadaşlarda bu markanın iyi olmadığını yazmışlar üzüldüm gerçi beni hiç saptırmadı 10.13 ve 14. Günler silik 11.gün hafif koyu 12. Gün kopkoyuydu ben de buna güvenerek 12.13. Günleri değerlendirdim bugünüde değerlendiricem eşim 21:00de gelicek değerlendiresiye kadar saat 11 olur inş yumurtam durur o saate kadar:)

Canım çekti pazardan limon aldım afiyetle yiyeceğim bacılar aahhhh keşke bunlar bebiş yüzünden olaydı ne olurdu sanki

Boğulma bebeğim negatifi görünce işte insan asıl o zaman boğuluyo o sebepten en iyisi sakin sakin kulaç atmak... Elbet birgün kara görünür bize de

bende seninle aynı düşünüyorum hissederdik bi farklılık olurdu artık olağan şeyleri gebeliğe yormak bizim yapacağımız en son şey o yüzden sürpriz zamanı gelince bulsun bizi

Bide guzel ruyalarimdan bahsedeyim 2 gün önce ruyamda test yaptigimi kopkoyu cift çizgi goruyordum bu sabahta hamile kadin gördüm ne anlama geliyor acep :))

:) Bende 23 gün once kan testı yaptırdıgımı ve 49 cıktıgını godum. dıger gunde hamılelık haberımı annemlere soyledıgımı gordum

Benımde 6 gun var. Belırtılerde benzer ama adet belırtılerımle aynı oldugu ıcın bırseye yormak ıstemıyorum. bende dayanamayıp cuma yaparım galıba Kendımı tutabılırsemde adet gunu yaparım

Kendini tutabileceğini hiç sanmıyorum canım ben nasıl sabredicem cumaya kadar onu düşünüyorum ama mecbur.... Gerçi bebiş yok ama işte milyonda bir ihtimal naparsın..... Bu belirtiler %99 adet

Ben canım ov testı yapmıyorum gelısıne calısıyoruz :) ama yınede umudum var beklıyoruz bakalım canım yanlıs hatırlamıyorsam blummm laboquick marka ıle 5 6 gun önceden öğrenmıstı dıye hatırlıyorum varsa canım ve sanada görunecekse erken cıkar Allah'ım bızı bu ay sevındırsın benım umutlanma sebebım ıse gecen ay gecıkmeyen adetımın gecıkmesı ve bu ay calısmadan sonra daha dıkkatlı olmam yastık koymam kalkmamam falan bız elımızden gelenı yapıyoruz gerısı kısmet bakalım ınsallah gune haftaya guzel baslayacagız 18 de

Bak ne güzel bilgiler vermişsin sağol canım ama hanfendi den alıntı yaparsan görmesi kolaylaşır bu bilgiyi...

haziran 2012de evlendim kız bir kürtaaım olduya ondan sonra hep vitamin hep vitamin böyle oldum işteya şimdi çok güzel beslenmem lazım diyo doktor biraz az yesem ya yine mol olursa diyorum korkuyorum bi hamile kalsam sonra veririm inşallah

şimdi o olursa bu oldu ya diye düşünmek yok sen çalışmaya devam ettt kiloları boşver sağlıklı da beslen gelsin bebiş o seni çook zayıflatırda düzene de sokar zaten bizi gelince

Kendini tutabileceğini hiç sanmıyorum canım ben nasıl sabredicem cumaya kadar onu düşünüyorum ama mecbur.... Gerçi bebiş yok ama işte milyonda bir ihtimal naparsın..... Bu belirtiler %99 adet

O milyonda bır ıhtımal tutar ınsallah canımmm

ayy çok sağol ilgin için güzel şeylere vesile olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…