şimdi o olursa bu oldu ya diye düşünmek yok sen çalışmaya devam ettt kiloları boşver sağlıklı da beslen gelsin bebiş o seni çook zayıflatırda düzene de sokar zaten bizi gelince
yumurtlama günü yok! enaz yarım saat yatmak yok! iki günde bir ilişki yok ! umut yok ! bebek isteği çok nasıl olacak şimdi bu benim iş neresinden tutupta başlasamreglden sonra olmaz inş. doktor sonrada ov testleri
allah razı olsun canım çook sağol
yumurtlama günü yok! enaz yarım saat yatmak yok! iki günde bir ilişki yok ! umut yok ! bebek isteği çok nasıl olacak şimdi bu benim iş neresinden tutupta başlasamreglden sonra olmaz inş. doktor sonrada ov testleri
şahit olun bu duama allah bana öyle hareketli bebek versinki kilo vermekten dert yanarm inşallah
şahit olun bu duama allah bana öyle hareketli bebek versinki kilo vermekten dert yanarm inşallah
Kızlar biri dün diğeride bugunkü testim.sanırım çatlamış yumurta değilmi kızlar silinmeye başlamış.dün gece calısma oldu.bugunu ve yarınıda değerlendireyim dimiEki Görüntüle 1209422 Eki Görüntüle 1209423
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bata 6 gün var canım... Ateş 36,7 de sabitlendi gidiyo bakalım
Midem çok fena dün yatamadım kalktım şimdi de öyle ... Yani nasıl desem böyle açlıktan nasıl bi kazınma var sürekli yutkunuyorum ve bulantı yapıyor ama bu tamamen açlıkla ilgili... Ayrıca mide gazım var... Göğüslerim şişti (adet yüzünden muhtemelen)... Bir kaç sivilce çıktı... Ara sıra kasıklarımda ağrı oluyo ve göğüslerimde sızı ama bunları da bişeye yormuyorum çünkü bariz değil hiçbiri
Cuma günü bi test yapıcam bata 3 gün kala... Bu ay çıkmaz yine benden bişey
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
Ben canım ov testı yapmıyorum gelısıne calısıyoruz :) ama yınede umudum var beklıyoruz bakalım canım yanlıs hatırlamıyorsam blummm laboquick marka ıle 5 6 gun önceden öğrenmıstı dıye hatırlıyorum varsa canım ve sanada görunecekse erken cıkar Allah'ım bızı bu ay sevındırsın benım umutlanma sebebım ıse gecen ay gecıkmeyen adetımın gecıkmesı ve bu ay calısmadan sonra daha dıkkatlı olmam yastık koymam kalkmamam falan bız elımızden gelenı yapıyoruz gerısı kısmet bakalım ınsallah gune haftaya guzel baslayacagız 18 de
mıncıkladığımda ağrı var ama uçlarda hiç bi olay yokUmarım bende güzel haber veririm ama bu ay da mümkün görünmüyor canım cumaya eşim sperm testi yaptıracak bakalım o nasıl çıkacak sonra zaten eylülde kontrolüm var ... Kısmet ne zamana olursa artık
Amin başım inşallah. Ben de duymuştum adet gecikirse rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diye inşallah öyledir canım. Ben ovu testinden çok memnun kaldım artık her ay kullanmadan duramam ama tabi inşallah Allah bu aydan sonra kullanmayı nasip etmez de bebişim nazlı tospam gelir annişine
cnm buldum bi bahane söyliyim de inandırıcı mı bi bakın:44: bn öğretmenim de sınav görevi çıkmış öğlen başlıyo 3 saat sürüyo filan derim annem de pek sınav filan takip etmez zaten azsnr kardeşim gelcek şimdi söylemem de aksam yada yrn söliyim şimdiden ya erken yapsn ya baskasıyla yapsn
bence bugünü boş geç yarını değerlendir
Benim ates 36.4 fena degil ama artis da yok gerci testten de nasibimi aldım ☺ anacim ne zormus komik ama kayinvalidelerle beraber oldugumuz icin suan bunlar nasıl yapmis tutturmus diye bile düşünür oldum ☺☺
kaçırıcam yumurtayı dıye korkuyorum cnm yaagecen ay gun asırı ılıskı oldu tutmadı.bugun ve yarını degerlendırsemmı acaba dıyorum bende.
Duami eksik etmiyorum ama korku gecmiyor icimden bi anda firliyorum yataktan
Canim sende epey belirtinvar bak blumm da da aclik kazinma olmustu sen olumlu dusun bence bende de göğüs ucu fena ama havuza denize bagliyorum su hassaslastiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?