2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yumurtlama günü yok! enaz yarım saat yatmak yok! iki günde bir ilişki yok ! umut yok ! bebek isteği çok nasıl olacak şimdi bu benim iş neresinden tutupta başlasam reglden sonra olmaz inş. doktor sonrada ov testleri

şimdi o olursa bu oldu ya diye düşünmek yok sen çalışmaya devam ettt kiloları boşver sağlıklı da beslen gelsin bebiş o seni çook zayıflatırda düzene de sokar zaten bizi gelince

şahit olun bu duama allah bana öyle hareketli bebek versinki kilo vermekten dert yanarm inşallah

o yok yazdıklarına var yazsan olur kaygılıcım

Çat diye çatlamak üzereyim Neresinden tutupta düzeleyim .... Valla şekerim hiç fark etmez calısma yaptınmı yaptın eger olacagı varsa olur bızım tospalar yola cıkmıstır dıye dusunuyorum

Kızlar biri dün diğeride bugunkü testim.sanırım çatlamış yumurta değilmi kızlar silinmeye başlamış.dün gece calısma oldu.bugunu ve yarınıda değerlendireyim dimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim ates 36.4 fena degil ama artis da yok gerci testten de nasibimi aldım ☺ anacim ne zormus komik ama kayinvalidelerle beraber oldugumuz icin suan bunlar nasıl yapmis tutturmus diye bile düşünür oldum ☺☺

Amin başım inşallah. Ben de duymuştum adet gecikirse rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diye inşallah öyledir canım. Ben ovu testinden çok memnun kaldım artık her ay kullanmadan duramam ama tabi inşallah Allah bu aydan sonra kullanmayı nasip etmez de bebişim nazlı tospam gelir annişine

Canim sende epey belirtinvar bak blumm da da aclik kazinma olmustu sen olumlu dusun bence bende de göğüs ucu fena ama havuza denize bagliyorum su hassaslastiriyo

Ayyy kuzucugum inşallah inşallah bizim minik tospacıklar bayagı nazlı bekleyelım bakalım tatım ınsallah hayırlı sonuclar olur

Canm gayet mantikli sen sinavi napcan sandık gorevim var desen yaa bak bizim okulda cogu hocaya cikti bana cikmadi o ayri ama harika bi bahane olur kimse de bise diyemez secim sandik gorevi oleyy ☺😅

Benim ates 36.4 fena degil ama artis da yok gerci testten de nasibimi aldım ☺ anacim ne zormus komik ama kayinvalidelerle beraber oldugumuz icin suan bunlar nasıl yapmis tutturmus diye bile düşünür oldum ☺☺

Zor işmiş vesselam... hadi bakalım umarım bu ateş yana yumuk yumuk eller getirir

kaçırıcam yumurtayı dıye korkuyorum cnm yaa gecen ay gun asırı ılıskı oldu tutmadı.bugun ve yarını degerlendırsemmı acaba dıyorum bende.

o vakit her gün yap kuzum içinde kalmasın

Duami eksik etmiyorum ama korku gecmiyor icimden bi anda firliyorum yataktan

Canim.bikac ay once bende de vardi suna bagladim yatak carsaf cok onemli her aksam tabiki de degisemeyiz.ama ben kendimce bi cozum buldum ekstra bi carsaf kullanıyorum onun ustundr oluyo calismalar.. korkuturlar yatakta kirinti vs olursa ki akiyo cogu zaman hepimizden o da oluyomus iste.. bi de ustunde ayetel.kursi olan kolyeler var ya ondan aldim.bi tane takiyorum hep..icini ferah tut inan hepimizde oluyo insaniz

Canim sende epey belirtinvar bak blumm da da aclik kazinma olmustu sen olumlu dusun bence bende de göğüs ucu fena ama havuza denize bagliyorum su hassaslastiriyo

inan hiçbişeye bağlamıcam geçen ay dilim çok yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…