2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

gelll 11 iii gellll :)

Çağalıyoruz kızlarrr yok mu arttıran:)
Savrukzeynep
Larsson
Oceanshine
Bize katılmak istemez misiniz canlar bat larımız yakın?

Son düzenleme:
Kızlar bana bi akıl verin beyaz cok koyu peynir kıvamında akıntım oluyordu kesik kesik böyle.şimdide kaşıntı başladı hafiften.ve cok kuru vajina.sanırım mantar bu degılmı? Ne yapsam bilemedim yumurtada döllenmez zaten bu şartlarda dimi? Acil doktora gitmem lazım carsamba randevu alıcaktım doktordan zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım inşallah değildir ama bende de antibiyotik kullandığım dönemde olmuştu 3ay önce kadın doğuma gittim ilaç verdi suya karıştırılan ve merhem ama ben 2-3 gün sabah ve akşamları ılık suya sirke karıştırıp yıkadım vsjinamı çok rahatlattı hemen geçti o günden sonra daha da dikkat ettim önden arkaya taretlenmeli iç çamaşırı pamuklu olmalı vajina ıslak hatta nemli bırakılmamalı ilişki öncesi eşin mutlaka penisini yıkamalı günlük ped kullanılmamalı açık olduysa kusurabakma ve evet maalesef bakteriler spermi öldürdüğü için gebelik mantar varken zor ayrıca bu dönemde korunarak ilişki şart çünkü eşine bulaşma ihtimali yüksek ve tam sen iyileşince eşinden tekrar sana bulaşabilir. Eğer mantarsa bunlara dikkat et tatlım

Son düzenleme:

bende de olmuştu. sirkeli suyla yıkadım her tuvalet çıkışında, ayrıca o bölge kuru tutulmalı, iç çamaşır pamuklu olmalı ve ütülenerek giyilmeli canım. birde pişik kremi kullanmıştım internette yazıyor vajinal mantar diye aratırsan çıkar canım bunlar. allaha şükür ilaç kullanmadan 10 günde geçmişti benim ki.

Canm gayet mantikli sen sinavi napcan sandık gorevim var desen yaa bak bizim okulda cogu hocaya cikti bana cikmadi o ayri ama harika bi bahane olur kimse de bise diyemez secim sandik gorevi oleyy ☺😅

cnm onu dicem de bize 17 ağustos lazım:))) bide bizim kına gecemiz gecen yıl 17 ağustostu 18i düğün inşallah gecen yıl korumalı olar ilişkiler bu sene korunmasız ve bebişli olur

cnm bn ondankullandm demir vitamini eksikliğine bağlı saç dökülmem vardı lise üni zamanı hamileler için diyodu üzerinde kullanırkn utanıyodm:)

Doktor genelde böyle durumlarda karıkocaya ilaç veriyor aynı zamanda kullanılıyor ilaç .sağlık ocagında bile ilaç yazdırabılırım aslında vajinal mantar için ama yumurtlama döneminde ilaç içmek istemiyorum bu ayda bebiş yokdesene.regliden sonra kullansam daha iyi olmazmı acaba ilaç? Zaten cok kuruluk oldugu zaman bende mantar oldugunu tahmin etmiştim.akıntım pek olmuyor.evlendikten sonra oldu acıkcası düğünden önce pek yoktu bu iş.iki aydır kurulugum var.kocamdanmı gectı acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

((((((( eylüldeki tek isim bn miyim( inşallah sizin bebişleriniz sizledir kızlarrr

Canım olduğumda benimde gebelik ihtimalim olabilir diye ilaç kullanmadım sirkeli su geçirdi adet olduğum gün ise tek kullanımlık toz ilacı içtim. Hemen üzülme rabbim bebişi nasip ettiyse her türlü olur ama sen bugünden itibaren dikkat et ve gebelik ihtimaline karşı adet olana kadar hiç ilaç kullanma

Son düzenleme:
kızlar reglimin 3.günü daha bikaç saat önce yemek yememe rağmen çook acıktım üstelik başım dönüyo ''dönme açlıktan önce başladı'' 3-4 ay adet olup da hamileliğin anlayamayanlar gibi olur muyum kii??

hamilelik döneminde sirkeli su içilebir yani bi sakıncası yok değil mi

Ümitsiz olma kuzum Allah büyük hepimizin ki sadece ihtimal ben se ovu testi kullandığım için bu kadar umutluyum bakalım nolcak

benım 2. ayım ovu testı kullanalı bende umutluydum hatta bu gun ve yarın yumurta gunum ama hıc umudum kalmadı şu mantar ihtimalinden sonra

benım 2. ayım ovu testı kullanalı bende umutluydum hatta bu gun ve yarın yumurta gunum ama hıc umudum kalmadı şu mantar ihtimalinden sonra

Olsun sen yine de ümidini kesme ben bu ay ilk defa kullanıyorum ovu testini testi kullanıp hamile kalan kişide çok olunca umutlandım bende nasip

Bugün doktora gittim muayne etti bir sorun yok dedi esimdede yok klomen verdi yarın başlıcam pazartesi tekrar gidicem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…