Bugün doktora gittim muayne etti bir sorun yok dedi esimdede yok klomen verdi yarın başlıcam pazartesi tekrar gidicem bakalim
benim okurken kafa nerdeydi acaba :26:nerde olabilirki acaba bu ay hamilemiyim diye düşünüyorm yine
gelll 11 iii gellll :)
inş sana nasip olur bu ay cnm bebişin gelir...
((((((( eylüldeki tek isim bn miyim ( inşallah sizin bebişleriniz sizledir kızlarrr
şimdilik sensin kuzum ama artar ... seni yalnız bırakmayız
Bugün doktora gittim muayne etti bir sorun yok dedi esimdede yok klomen verdi yarın başlıcam pazartesi tekrar gidicem bakalim
cnm sürekli yazıyorm klomen kullandığımı:))) inş faydalı olur beni hep 14.gün çağırıyo dr seni erken çağırmıs sanki
Umarım işe yarar canım... İyi çalışmalar
Vallahi öyle bi gelse de şu kafamızdaki sorular bitse
11 ağustosu bekleyen arkadaşlar var mı belirti falan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benimde bat 11 agustos calisma yapamadim 3 haftadir esim yoktu yanimda 3 gun oldu geleli ben az once adet oldum hic sasmayan adetim 6 gun erken geldi anlamadim niye olduki ?
Buyrun benim :) 10 veya 11 canim belirti sifir bi gogus uclari aciyo normalde hic olmaz tek belieti o ama onu da tatilde olmama ve havuz deniz e bagliyorum sende nasil dueumlar ? Kasik agrisi zaten hep olur ekstra degil yani
valla adet belirtileri var canım... göğüsler şişti ara sıra kasık ve göğüsler sızlıyor.... Sivilce çıktı bi kaç adet...midem de kazınma ve gaz var o da açlıkla ilgili ... onun dışında bi halt yok... gündüz uykularım var ama onu da sıcağa bağlıyorum... böyle kuzum... cumaya eşime sperm testi yaptırıyorz bende cuma sabahı bi idrar testi yapayım diyorum... ateşim 36,7 de sabitlendi bu arada... sen de var mı bi belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?